עברית משוגעת

sharon669

New member
עברית משוגעת ../images/Emo10.gif

יש לי כמה קושיות (אפילו שעדיין לא פסח) 1 למה כשמורידים קובץ WORD עם עברית למחשב האישי העברית משתגעת ? 2 מאיפה קונים מגן מסך ומגן(קופסה) לIPAQ במחיר סביר ? 3 אני רוצה שתתנו טיפים על דברים נחמדים שאתם עושים עם המכשיר , כדי שאני אלמד מה לעשות איתו . תודה רבה לכולכם ! 2210 פצצה !

raananta

New member
משוגעת!?!??! ישר לאברבנאל ../images/Emo151.gif

1. מה זאת אומרת משוגעת? תאר את אופי הבעיה. 2. מגן מסך ונרתיק קשיח. ניתן למצוא בחנויות כגון הנדי בדיזינגוף סנטר, מספר חנויות קטנות לציוד מחשבים ובאתרי אינטרנט כגון NNN BNC עידן2000 וכו וכו וכו רק תחפש. הצעה שלי, ואני בטוח שרבים יסכימו איתי, לך על מגן מסך איכותי ולא על הזולים. לטווח הארוך ולנוחות השימוש הטובים (והיקרים) שווים יותר.

raananta

New member
איזו עברית יש לך?

תוכל להכנס בראש העמוד לשאלות נפוצות שם תמצא המון מידע לגבי תוכנות. באופן אישי אמליץ על תוכנת צד שלישי לניהול PIM (אנשי קשר,פגישות ועוד), כגון pocket informant ו-agenda fusion קיימות עוד אבל אלו המובילות (בתשלום). לשמיעת מוזיקה אני מעדיף את נגן המדיה המובנה כל השאר לא הרשימו אותי באיכות. מה עוד "אנחנו עושים" בודקים מיילים בדרכים, תרים אחר hot spots בכל רחבי הארץ. בגדול עדיף שתשאר בסביבה תקרא תלמד והכי חשוב לנסות וללמוד תוך כדי. רק אל תשכח לגבות נתונים ולסנכרן.

AYELET1

New member
גם מתקשרים ממסנג'ר ו-ICQ

בדרכים ומעט גולשים תמיד יש לי חומר קריאה ב-PDA גם אוף ליין וגם קישורים לאון ליין לפעמים קצת כותבת כשאני עומדת בתור ארוך...

AYELET1

New member
העברית המג'וברשת ב-WORD

נתקלתי בזה כשהיתה לי עברית דמו של איירון נדמה לי שבגרסאות האחרונות הדבר תוקן, ולפיכך בגרסה רשומה התופעה איננהה קיימת. איזן עברית??

למעלה