עברית מכים שנית......

WhiteDevil

New member
עברית מכים שנית......

אחרי הדיון שחבל"ז פתח, והתחילו פה כל המריבות, עברית הוכיחה שהיא סופר ליימרית. למה? אתמול, בין השעות 22:00 - 24:00 (אולי גם עוד שעות שפשוט לא הייתי מחובר אז), עברית נכנסה למאקרון, והציפה אותה בכך שכתבה את כתובת הסרבר שלה בתמונת ACSII (אם ככה קוראים לזה...). יש לי גם לוג של חלק מאוד קטן מתוך כל הפרסמוים שלהם. אני לא חושב שהם פספסו ערוץ אחד שיש בו מעל 10 אנשים, ואולי גם ערוצים יותר קטנים. האופרים לא הספיקו לתת לכולם קיל, כי הם הגיעו בכל מיני ניקים, אבל רובם קבלו אקיק מאותם ערוצים. עכשיו נראה מישהו מעברית שיבוא ויגיד לי שהם לא ליימרים. בני זונות...

Sandro

New member
-->

עברית תמיד היו בני זונות ליימרים, אבל גם למאקרון לא חסר...

havlaz

New member
בואו נשמור את הקללות למקום אחר

בבקשה.. וראיתי את השיטה החדשה שלהם.. מצחיק כמה הם נואשים.. רק חבל שתוך 3 שניות בדיוק סידרתי הגנה להצפות האלה...

אני הייתי קצת בערוץ פרסום של.. ../images/Emo16.gif

עברית, ומה שהם עושים זה ממש ממש ליימי, הם קוראים אחד לשני לערוצים, לשרתים, סורקים פרוקסים, שלא נדבר על המסמך "הוראות" שהם מחלקים חינם לכל נכנס לערוץ הפרסום שלהם. מדריך מפורט להצפות, פרסומים, פריצות אקיל, פרוקסי, ומה לא...
ניר

WhiteDevil

New member
ל-Sandro

שמע, בכל סרבר יש ליימרים. אבל לא באותם כמויות כמו בעברית!!

Sandro

New member
נכון

למרות ש.. בכל סרבר יש סנובים. אבל לא באותם כמויות כמו מאקרון!!

פIלי

New member
כבר ברור שעברית הם "מאותגרים ליטית"

אבל אני לא מת על מאקרון... יותר מדיי צבעוני ומעצבן

את מאקרון אני שונא מסיבות אחרות../images/Emo16.gif

דווקא הצבעים זה משהו טוב, שאין שם יותר מידיי, לכל אחד יש צבע, וזה ברור. בעבריתנט למשל, כל אחד בונה לעצמו איזה סקריפט (שבדרך כלל רק שינוי הודעות של סקריפט אחר), עם מלא צבעים, וצבעים לא ברורים, וזה רע.
ניר

Mr Boggy Man

New member
צבעונים חחחחח

קרעת אותי... שחורים, צהובים, וורודים, לבנים.... חחחחחחח

Sandro

New member
בלי שום קשר לצבעוניות...

דוגמא למקרה שלי, יש לי שם אוטוקיק בגלל שקראתי ל"מי-די" עשד במקום אשד.

פIלי

New member
זה יותר מדיי צבעוני!

כל אחד שם עושה לו כתב עם צהוב ירוק וורוד סגול מודגש קו תחתי וכל תו בקרה שיש במירק או שילוב של כולם ביחד... העיניים שלי נשרפות, ובכלל זה מלא בליימרים...

havlaz

New member
לי יש בגלל... אממ ../images/Emo4.gif

שאלה טובה. אפילו האופרים שם לא יודעים למה יש לי AKILL

Mr Boggy Man

New member
אפשר תמיד להגדיר במירק, שיהיה

צבע אחיד (לראות רק צבע שחור יענו). חוץ מזה לפני כמה שעות גיליתי שמישהו שבר את השיא שלי. כידוע (או לא) 7-8 חודשים הייתי מורחק מדאלנט, אותו בנאדם היה שנתיים מורחק....בעעעע that mean war! מה עושים בשביל להיות מורחקים כל כך מדאלנט?

למעלה