עברית לHTC

e s t a h

New member
עברית לHTC

שלום וברכה. אני מתגוררת בבריטניה. רכשתי כאן מכשיר HTC ושאלתי היא האם ניתן לגרום לו להציג טקסטים בעברית? כרגע כשאני גולשת באתרים מהארץ או מקבלת אימיילים בעברית כל מה שאני רואה אלו ריבועים....
לא עניין של חיים ומוות, אבל היה נחמד לו הייתי יכולה גם לגלוש באתרים הכתובים בשפת אימי... רוב תודות

Zמבוש

New member
הורדי מהמרקט

את ANYSOFTKEY ואחר כך את HEBREW זה יעשה את העבודה ותוכלי גם לשלוח הודעות בעברית בהצלחה

e s t a h

New member
תודה

ניסיתי את זה, אבל לא עבד. עדיין מופיעים ריבועים ולא אותיות... יש עוד דרך?

Zמבוש

New member
את גם צריכה לבחור

כי זה יעבוד כנסי לשליחת הודעה ובאזור שצריך לכתוב לחצי מעט על המסך ותתבקשי לבחור באיזו מקלדת לעבוד איתה לדעתי מסרונים ישנים לא יראו בעברית בהצלחה

e s t a h

New member
בוצע, אך לצערי לא עובד...

עדיין הכל מופיע בתור ריבועים. גם כשאני מנסה לקרוא באתרים מהארץ (למשל YNET) הכל מופיע כריבועים... סורי....

Zמבוש

New member
אנסה לבדוק לך

מה לעשות , שלחי לי במסר פרטי מה עשית בדיוק עד כה ואולי אעלה על הבעיה

Zמבוש

New member
תגידי

כאשר את נכנסת לשליחת הודעות לוחצת לחיצה קצרה באזור הכתיבה מופיע לך ריבוע עם A והכיתוב input metod ? כאשר את לוחצת על זה מה מופיע לך ? האם בחרת ב anysoftkey ?

אתה מדבר איתה על כתיבה

ואילו היא מדברת על קריאה, ולפי איך שזה נראה אין פונטים עבריים, מה זה משנה אם היא תתקין את המקלדת בעברית???

Zמבוש

New member
כאשר נעלמה לי העברית

מהדיזייר Z (אנדרואיד 2.2 ) כאשר עשיתי ריסט לנתוני יצרן גם ראיתי ריבועים ובלי פונטים עבריים , רק לאחר התקנת המקלדת והתוסף העברי התחלתי לראות עברית

מה שאתה אומר נשמע מאוד הזוי

אין קשר בין המקלדת להצגת העברית, הוספת מקלדת לא תוסיף פונטי תצוגה.

Zמבוש

New member
זה מה שקרה

כי הפונטים ישנם מן הסתם אך לא באים לכדי ביטוי משום מה

על איזה מכשיר מדובר? ואיזו גירסת אנדרואיד?

משום שהחל מ2.1 אנדרואיד מגיעה עם פונטים עבריים מובנים ולכן אפשר להציג תכנים בעברית בלי קשר ליכולת כתיבה, לכן נראה לי שיש לך מכשיר אנדרואיד יש עם 1.6 כנראה שלא הגיע עם פונטיםם עבריים מובניים, יש אפשרות או לשדרג את הרום שלו או להתקין פונטים, בשני המקרים יש צורך לפתוח לרוט.

Zמבוש

New member
צריך להיות ישן מאוד

אני לא חושב שיש ל HTC אנדרואיד ישן כזה , הם בתחילת הדרך היו יותר חלונאים מאשר אנדרואיד

metrocard

New member
htc ייצרה את האנדרואיד הראשון ה G1 ב2007

ואת הנקסוס 1 שהוא הגוגל פון הראשון

e s t a h

New member
זהו HTC WILDFIRE

אין לי מושג איזו גירסא. אני יכולה לברר...(לא כל כך מדבר אלי הנושא אני חייבת להודות) ואכן - התכוונתי לקריאת עברית, במיוחד של אימיילים ואתרים מהארץ. בכל מקרה, לא נורא אם אין פיתרון.

metrocard

New member
מאנדרואיד 2.2 יש פונטים בעברית.

גם אני גר באנגליה ושקניתי את הדזייר הוא הגיע עם 2.1 וגם לי היה את הסיפור עם פונטים למזלי שבוע אחרי יצא עדכון ל2.2 והסיפור נפתר (אחרי זה כבר עשיתי רוט וצרבתי רומים , וזה כבר בכלל לא היתה בעיה.) אאל"ט יצא עדכון רשמי של HTC ל2.2 . הגרסה שלך כנראה 2.1 נסי להכנס ל SETTINGS > about phone >software update >update . זה תלוי מאיפה רכשת אותו. אם תרצי עזרה נוספת את יכולה לפנות בפרטי

למעלה