סליחה ???
אם כמו שירון כתב, אתה יכול, אז בבקשה, תכתוב אתה תמיכה לעברית בפוקט פיסי. השוק של כותבי או קוראי העברית הוא קטן משמעותית, יש בארץ ואני מגזים אולי 30,000 אנשים בכל העולם שרוצים עברית כלשהי בפוקט פיסי. אתה צריך להבין , כמו שכבר כתבתי שעבור השפות השמיות צריך לעשות פיתוח במיוחד והרי ידוע לכל שהשוק של הפוקט פיסי במדינות המדברות מימין לשמאל הוא קטן מאוד ולא ממש שווה את ההשקעה אלא אם כן גובים כסף נוסף. אני לא יודע כמה זמן אתה בענייני הפוקט פיסי אבל עד לפני כשנה העברית שהייתה הייתה פשוט על הפנים ולכן רבים העדיפו את פאלם על פני פוקט פיסי. לקח לPDAC הרבה זמן לפתח את הגרסה הנוכחית ואירון הצליחה לפתח גם גרסה מאוד טובה בעזרת מיקרוסופט ישראל. רק שתדע שאירון היא החברה שמתרגמת את תוכנות מיקרוסופט לעברית. עוד דבר, אם כבר דנו בהשוואה לחלונות, האם בחלונות אתה יכול להגיד "תורידו לי במחיר כי אני רוצה רק לצפות בעברית בתוכנות באות בדיסק וכל השאר לא מעניין אותי" ? גם בחלונות וגם בכל תוכנה אחרת, תמיכה בשפה כל שהיא או שלא קיימת, או שקיימת מלאה (דפוקה או לא זה משהוא אחר) דבר נוסף, אני גם כן הייתי מעוניין שהעברית תהיה חלק ממערכת אבל מה לעשות יש אנחנו עם קטן ולכן השוק פה קטן, אתה חושב ש 30,000 צרכנים זה שוק ששווה להשקיע בו ? תראה שרק לאחרונה התחילו יצרניות הפלאפונים להתייחס לישראל בכבוד למרות שאנחנו בין המדינות המובילות בשיעור החדירה של פלאפונים. תאמין לי שאם זה היה כלכלי מיקרוסופט הייתה קופצת על כך ומפתחת בעצמה הרי שום דבר אחר לא מזיז לה ותאמין לי שגם אם תאיים עליהם שתעבור לפאלם לא תהיה להם שום בעיה ואולי אף יתנו לך אחד בחינם כדי שתרד להם מהגב ותפסיק להטריד אותם. דבר אחרון, כמו שכתבתי, הייתה ידיעה בכנס בדובאי שדווח בפוקט פריק שבמ"ה הבאה תהיה תמיכה בערבית, לכן כנראה תהיה גם תמיכה מובנית בעברית. מרכזי הפיתוח בארץ לא קשורים לכל מה שאמרת, האם בארץ ניתן לקנות מעבדי סנטרינו בזול בגלל שפיתחו אותם פה בארץ ? האם ניתן לקנות פה כרטיסי SD שגם אותם פיתחו בארץ ? אלו סניפי פיתוח של חברות האם. רק לשם הערה, צילומעתיק יבואנית קסיו ניסתה בזמנו גם לפתח עברית לפוקט פיסי על מנת להגדיל את השוק אך ראתה כי ההשקעה לא ממש שווה. חוץ מזה מה הקשר לתגובה קומוניסטית ? אם אני לא טועה גודל שוק, שווי ההשקעה ורווחים הכל הם מונחים קפיטליסטיים. בפעם הבאה תהיה יותר ענייני. לדעתי עצומה כמו שאתה רוצה היא סתם בזבוז של זמן בדיוק כמו כל 99% מהעצומות בארץ. העצומה שלך תהיה בדיוק כמו זבוב שמציק לפיל.