עברית לפלאש...?

חנןק

New member
עברית לפלאש...?

לצערי במהלך נתקע לי הפאלם באמצע תהליך פלאש דיפרגמנט ! כמובן שהכל הלך פארש !!! בקיצור הטענתי ה כ ל מחדש. השאלה: איזה קבצים של העברית מומלץ להעביר לפלאש (לשם הועבר במקור ע"י כלנית)? נתוני המע´: Windows ME, Desk-Top 4.0, Hebrew app 3.5.2 updated, Penticon Hebrew 4.00, Vx OS 3.5.2. Hotsync - 3.5

אני מחזיק את העברית ב-RAM

אבל לא נראה לי שיש בעיה להעביר את כל הקבצים לפלאש, במידה ויש לך מקום

avivgr

New member
אני אישית העברתי את העברית ושות´

לתוך הפלאש. יותר מזה, העברתי גם את הלאונצ´אם, את הPHONEMATE, ועוד כמה ישומים לתוך הפלאש. מתוך 1.7 מגה נשאר לי 2 קילו בייט. אביב

jack daniels

New member
ניצול הפאלש עד תום

שמועות אומרות כי ניצול הפלאש כולו (כמו במקרה הנ"ל, השארת 2 קיי...), גורמת להקראשות חוזרות ונישנות של הפאלם. האם למישהו יש ידע מבוסס בנושא? (אני מהפחד השארתי 500 קיי...)

shlomogarbi

New member
הפלאש לי מלא ודחוס

ועד כה
אין בעיות איתו...

avivgr

New member
לפי דעתי זה שטויות

מהסיבה הפשוטה שמערכת הפעלה לא יודעת לכתוב על הפלאש והיא גם לא משתמשת בו (זה לא כמו SWAPFILE ב"חלומות 9x"). אבל מה שחשוב זה זיכרון פנוי בזיכרון הRAM - הזיכרון הרגיל (בד"כ 8 מגה). רצוי להשאיר 300 קילו פנוי כי בד"כ משחקים מנצלים זיכרון פנוי כדי לשמור נתונים זמניים. אני לא מקור מוסמך וזה רק השערתי. אתה יכול להמשיך לחפש ואם אתה מוצא משהו - תודיע לנו. אביב

shukyn

New member
אביב חמוד, אנחנו שמחים שהבראת..... ../images/Emo65.gif

אבל אבא יודע מה יש לך בפאלם??

שוקי, המטרה היא שהחברות תדענה

ולא האבא אגב אם היית קונה לבן שלך, פאלם במקום גיטרה (אבא היה יודע)

חנןק

New member
../images/Emo51.gif לכולם . בשאלה התכוונתי

לברר מהם הקבצים שאמורים להיות ? בעבר היו לי: Name Size Type Ver Creator --------- ------- ------- ----- ---------- 1 Heb Address Book 61.5k appl 1.0 PTpb 2 Heb Data Book 107.3k appl 3.00k PTpb 3 HebFontDB 13.0k Data db HHhs 4 Hebrew 19.3k appl 3.01k HHhs 5 Hebrew Support 17.8k Trap 3.00L HHhs 6 HHhs_prefsDB 0.1k pref db HHhs 7 Luach 70.3k appl 1.00k PTjc וכרגע אין לי את מס´ 3 ו-5 למרות שאנני חש בהבדל. מי מכיר מי יודע ? תודה מיוחדת לאביב על עזרתו בנושא הפלאש .

avivgr

New member
לא שאלת אותי את זה כבר פעם?

בכל מקרה, אני אענה לך: לפני גירסת 3.20 העברית של פנטיקון/כלנית היתה מתקינה פונט נוסף בפאלם בתור קובץ נפרד. עכשיו זה כבר בילד-אין בתוכנה. העלת עכשיו שאלה: האם העדכון מגירסה קודמת ל3.20 אל גירסה 3.20 ומעלה מוחקת את הקבצים המיותרים שכבר אין בהם שימוש כמו השניים האלו? שווה בדיקה. אני הייתי ממליץ למחוק הכל מהפלאש ולהתקין מחדש בגירסה האחרונה עם כל ארבעת היישומים המעוברתים (+ מזכר, + משימות). אביב נ.ב. אם יש לך שאלות נוספות בקשר לפלאש, עברית ומה שבינהם - אתה יודע איך לפנות אלי...

גם אני עברתי ....

את הטראומה של ה- Defragmentation של ה - FlashPro שבעצם דופקת את הפאלם. צריך לפרסם אזהרה למשתמשי התוכנה לא להיענות ל"המלצה" שמופיעה על המסך... הרבה בריאות, אמנון מרגלית, גולש סלולרי במירס

למעלה