עברית לסוני N610C

נועם34

New member
עברית לסוני N610C

האם מישהו יודע איך לסדר אם העברית בסוני N610C ? תודה מראש

נועם34

New member
כמעט בטוח שיש , לא ראיתי בעייני

למען האמת , דיברתי עם האחראית על העברית בכלנית , היא אמרה לי שזה בדוק ועובד , רק משום מה לא מצליח לי. היא גם אמרה לי שיש רק בעיה אחת, ששמות ה ICON בעברית יהיו בג´יבריש, ושהבעיה ידועה ומטפלים בה.

מענדי

New member
יש אפשרות לעבוד בעברית בסוני

אבל רק בתוכנות שעובדות ברזולוציה הנמוכה לכן יש אפשרות לעבוד עם עברית בתוכנות שבאות עם העברית (פנקס כתובות וכדו´) אבל בתוכנות שעבודות ברזולוציה גבוהה העברית תיראה כגיבריש יש עוד אפשרות בprefs להגדיר שהתוכנות לא יעבדו ברזולוציה גבוהה, אבל אז מאבדים את כל החידוש של המכשיר (הרזולוציה הגבוהה) מה שכן בכל מצב המסך של המכשיר הוא פשוט מעולה

רק על פי שמועות

בפנטיקון כבר סיימו עברית לסוני מחכים ליבואן רציני שייקח את הכל בידיים סוני יהיה לי בסבירות גבוהה ביום של הכנס

נועם34

New member
הסוני היפה שלי :)

כפי שהבנת כבר יש לי את הסוני , מכשיר מעולה עם איכות תמונה שלא ראיתי באף מכשיר. דיברתי עם האחראי על היבוא בישפאר , הוא אמר לי שתוך חודש עד חודשיים הם יתחילו לייבא את המכשירים של סוני והם יכניסו את העברית של פנטיקון. פנטיקון לא סיימו את הכתיבה של העיברית לרזולוציה גבוהה, שוחחתי היום עם אביבית מכלנית , היא אמרה לי שתוך שבוע עד שבועיים הם יסיימו ואז יוציאו את זה לשוק. אני ממתין לטלפון ממנה ....וסופר את השניות

לפי מה שאני יודע, ישפאר לא ייבאו את

הסוני אבל אלוהים גדול
הולך לבדוק מה נשמע אצל דודי היקרים מארה"ב (מריח סוני במבצע)

נועם34

New member
המחיר הזול היותר שמצאתי

יש חנות בארה"ב שמוכרים את ה N610C ב $ 360.

לוקח את הדברי ם בחזרה

אגב יש כבר גרסה לעברית לסוני והיא פועלת מצוין :)> אנחנו עלולים לראות את הסוני בעתיד הקרוב (רק שקודם צריך למצוא משווק שייקח את הפאלם המוביל עם הסיכויים הטובים ביותר לנצח את WIN CE)

נועם34

New member
העקשנות משתלמת

הרני להודיע בזאת כי הצלחתי להפעיל עברית בסוני N610C לכל מי שמעוניין אומנם ה ICON שצריך להיות בעיברית כתוב בג´יבריש , אבל כל שאר הנתונית בערבית כמו גדול. עכשיו נותר רק להמתין לגירסת עברית ברזולוציה נורמלית ולא כמו של הפאלם הרגיל והפשוט :)))))

למעלה