עברית למקלדת Targus

נסיון לבצע Sync מתוך הפוקט עצמו

מניב את ההודעה הבאה:
The connection failed due to missing server information or user credentials. Tap options and then the server tab to verify that your server name is correct. Then, tap Advanced to verify that your user credentials are correct and try again. Error code: DEV_9​
הלוואי והייתי מבין מה צריך בדיוק להיות מוגדר ואיך. איזה סרבר בדיוק צריך להיות מוגדר ואיפה? אני בסך הכל מתחבר למחשב הפרטי שלי בבית.

aisraeli

New member
גם לי היו בעיות

בסוף קניתי דונגל של BT ואני מסנכרן דרך BT. שם זה עובד כמו שעון ואין את השגעונות של USB שפעם מתחבר ופעם לא. חבל לך לבזבז זמן זה ממש מתסכל....

ואני לא מבין היכן בדיוק הבעיה נמצאת

הרי אתמול בבוקר הכל עבד מעולה. החיבור היה טוב והתבצע סינכרון כמו שצריך עם אותה תוכנה, אותו מכשיר ואותם חיבורים. עכשיו אחרי שנסיתי לעדכן משהו ושחזרתי את מה שהיה, רק בלי תמיכה בעברית כרגע, המכשיר מסרב להתחבר. לדעתי מדובר במשהו בהגדרות רק שאני עוד לא מצליח להבין איפה בדיוק.

raananta

New member
Bluetooth = שן כחולה בשפת הקודש

פרוטוקול תקשורת אלחוטי לטווח קצר שמטרתו העיקרית היתה לאפשר למוצרים שונים מחברות שונות לתקשר זה עם זה. לכן היה חשוב שיהיה תקן אחד שהיצרנים יעבדו לפיו. כלומר, H3900 שמכיל משדר\מקלט BT יכול להתחבר למכשירים אחרים (GPS, סלולארי, סנכרון עם ה-PC ועוד) באמצעות ה-BT וללא שימוש בכבלים. דונגל BT הוא מכשיר קטן שדומה מאוד ל-Disk on key ומתחבר ל-PC באמצעות USB. בעת חיבורו והתקנת דרייברים מחשב ה-PC יוכל גם לשדר\לקלוט ל\מהתקנים אחרים ביניהם ה-3900 שלך, דבר שיאפשר לך לסנכרן אלחוטית. תוכל למצוא עוד מידע גם בפורום וגם ע"י חיפוש בגוגל.

נשמע מעניין

כמה צריך לעלות דבר כזה? אני מבין שזה למעשה אומר שאוכל לבצע סינכרון בלי החוטים שיוצאים ומתחברים למכשיר. המקלדת שרכשתי, אגב, איננה מתחברת כלל אל המכשיר. ישנה זרועה כזאת שאני שם אותה מעל חלקו העליון של המכשיר, טיפה מכופף את הראש וככה זה מתקשר. האם לזה קוראים אינפרא אדום או שזה המשדר/מקלט BT שישנו בתוך המכשיר כבר, בחלקו העליון? למעשה, אתם מציעים לי לרכוש משדר כזה ואם הבנתי נכון הוא מתחבר אצלי ביציאת USB.

raananta

New member
דונגל כזה עולה סביב ה-150 ש"ח

המקלדת שלך משתמשת בהתקן האינפרא אדום. השימוש ב-BT דורש "זיווג" בין המכשירים, תהליך של הכנסת קוד זהה בשניהם וזאת מסיבות אבטחה. גם אני חשבתי ש-HR הוא הדבר הנכון לעשות אבל חיכיתי למצב שבו נדע שהכל אכן נוסה ו-HR הוא הפתרון האחרון. לגבי רכישה של דונגל כזה דעתי כבר נאמרה. אם זה רק לסנכרון אז זה נחמד אך לא ממש חובה. אם יש לך תוכניות לגלוש אלחוטית דרך ה-PPC כאשר אתה יושב במרחק של עד 10 מטרים (קירות מורידים טווח משמעותית) ממחשב ה-PC. ו\או לעשות שימושים אחרים אז העניין הרבה יותר כדאי. מזל טוב.

raananta

New member
גם עם דונגל BT ייתכנו בעיות

תשאל את איילת.
לעיתים זה יותר גרוע. חוץ מזה שבשנה האחרונה מעולם לא היתה לי בעיית סינכרון דרך העריסה. כוונתי היא שאין טעם להשקיע בדונגל BT אם השימוש היחיד הוא סנכרון.

אני רק מבצע סינכרון

שום מטרה אחרת כרגע. מה שמשגע אותי זה שאתמול זה עבד. עבד מעולה אפילו עד שהתקנתי משהו ושחזרתי מה שהיה אבל יותר הוא לא מסתנכרן. משהו במכשיר השתנה.

כיצד לבצע Hard Reset?

דבר אחד שעדיין לא עשיתי. הצלחתי לעשות Soft Reset שזה על ידי לחיצה עם העט בחריץ קטן שנמצא בתחתית המכשיר. השאלה שלי היא כיצד לבצע Hard Reset כי יתכן וזה יפתור את הבעיה הנוכחית שיש לי, זה אחד מן הפתרונות והפתרון היחיד שעוד לא נסיתי. ידוע לי כי זה ימחק הכל ויחזיר את המכשיר למצב שבו הוא שוחרר ע"י היצרן לשוק. זה בדיוק מה שאני רוצה כרגע לעשות. המכשיר הוא Compaq Pocket Pc H3950

הסתדרתי. ואתם לא תאמינו - זה עזר!!!

הבעיה עם הסינכרון נפתרה בגלל Hard Reset ואני כבר יממה שלימה נסיתי לעשות כל מה שאפשר על מנת לפתור את זה ולא הצלחתי. כולה לחיצה על 3 דברים וזהו. פשוט לא להאמין. תודה לכל הסבלנים.

aisraeli

New member
יש עדכון לUSB באתר מיקרוסופט

ראו אתר מיקרוסופט לעדכון דרייברים לUSB. זה פתר אצלי את הבעיה כמו גדול!!!

מערכת הפעלה חדשה

האם אני יכול בעצמי להתקין במכשיר שלי Compaq Pocket PC H3950 מערכת הפעלה חדשה, אולי מתקדמת יותר? לפי מדבקה שיש על המכשיר שלי מותקן כאן Pocket PC 2002 . מהי מערכת ההפעלה המתקדמת ביותר לפוקט והאם ניתן להתקינה במכשיר?

mikeoreli

New member
תראה...

המערכת הכי מתקדמת היא WM2003SE שאותה אתה לא יכול להתקין על ה3950 משום שלא יצא עדכון. לעומת זאת את WM2003 תוכל להתקין רק הבעיה היא למצוא מי עוד מוכר את המערכת, או בכלל האם הוציאו אותה חינם?

תודה. אני אנסה להשיג בכל זאת

גרסה מתקדמת. WM הכוונה לWindows Mobile אם אני לא טועה? אנסה להשיג זאת ולהתקין בעצמי. בשלב זה המקלדת שלי עוברת אך ורק עם האנגלית. נסיתי גם את העברית של אירון וגם של PDAC ושניהם היו אחלה אבל לא פתרו את הבעיה עם המקלדת. אולי זה בגלל שמערכת ההפעלה ישנה. אגב, כשאני פותח את About בפוקט רשום ככה: Microsoft Pocket Pc Version 3.0.11171 בשום מקום לא כתוב שזו מערכת הפעלה 2002 פרט למדבקה שיש לי על המכשיר עצמו מאחור.

mikeoreli

New member
אתה צודק ו...

פוקט פיסי 2002 זו תת-גרסה של WIN CE 3.0. WM2003 זו תת-גרסה של WIN CE 4.12.

למעלה