עברית למקלדת Targus

עברית למקלדת Targus

שנה טובה לכל חברי הפורום!!! קבלו
וגם
ושתהיה לכולנו שנה מתוקה. קבלתי היום את המקלדת שרכשתי מחו"ל עבור הפוקט PC שלי. בהתחלה אמזון לא רצו לשלוח את זה לארץ לכן נאלצתי להזמין זאת לביתו של חבר מחו"ל והוא שלח לי את זה לארץ. המקלדת הגיעה, כולל דיסק קטן כזה עם דרייבר והכל. התקנתי ובינתים הכל בסדר. לצערי עוד לא הצלחתי לסדר שהמקלדת תקליד גם בעברית. פתחתית מסמך וורד חדש ובינתים הוא מקליד לי רק אנגלית, גם כשאני נמצא בפוקט עצמו על עברית. למיטב ידיעתי זה צריך לעבוד גם עם עברית אפילו שעל המקלדת האותיות באנגלית אבל אני מקליד על עיוור בעברית. מה עוד צריך לעשות כדי שזה יעבוד?

2cookie

New member
להוריד את הגירסה החדשה ביותר

של התמיכה העברית מבית PDAC.

כרגע נראה לי הרסתי את מה שהיה מותקן

נסיתי להתקין עברית מאתר של wince.co.il וזה כנראה הרס כל מה שהיה. כעת המכשיר מעלה מערכת הפעלה ולא רואים את העברית שהיתה. כאילו כלום. אני אפילו לא מצליח לעשות סינכרון עם ActiveSync אחרי שהתקנתי אותו מחדש. הוא לא מזהה בכלל את המכשיר וזה מוזר מאוד. המכשיר הוא Compaq iPAQ H3900 Series מותקנת עליו PockerPc 2002 Prem w/ Outlook 2000 כפי שאמרתי נראה לי הרסתי כל מה שהיה מותקן. איך אני מתקין מחדש ומאיפה? למכשיר היתה כבר תמיכה בעברית מלאה.

בקשר לעברית שהיתה

אין לי מושג מה היה בדיוק מותקן. קבלתי את המכשיר עם עברית כבר בפנים ואני כרגע לא מוצא שום דיסק התקנה בענין הזה. המכשיר בכלל לא מזוהה ע"י המחשב.

2cookie

New member
בלי קשר לכל מה שקרה לך

עם PPC2002 אני לא חושב שאתה יכול להשתמש במקלדת בעברית. הגירסאות שלה שנבנו למכשיר הזה לא תמכו במקלדות חיצוניות- ואני בספק אם זה השתנה. לכן כדאי לך לנסות להשיג שידרוג מערכת ל-Windows Mobile 2003.

מהיכן ניתן להשיג את השידרוג הזה?

כמו כן, כיצד אני מחזיר את המכשיר שלי למצבו הקודם? שהיה מותקן הכל וגם היתה עברית. האם צריך להיות לזה דיסק התקנה או משהו אחר?

2cookie

New member
אתה יכול לנסות ב-HP ישראל

או במעבדות פרטיות לתיקון מחשבי כף יד כמו לנטרוניקס או BNC.

תודה רק שכרגע אני לא מצליח להתחבר

המחשב לא מזהה שמחובר המכשיר למרות שהוא כן מחובר. מה עושים?

העברית הפכה לריבועים

אני לא רואה שום עברית בכל המכשיר. הכל הפך לריבועים וגם בתפריטים. אני כל הזמן מקבל הודעה שצריך לרשום את העברית בPDAC. כיצד ניתן למחוק זאת ולחזור למה שהיה קודם?

עדכון קטן

הצלחתי למחוק את ה-PDAC אבל עברית כרגע אין בכלל. מה שהיה איננו. התפריטים חזרו למזלי עם כל מה שהיה רק עברית לא רואים, רק ריבועים.

2cookie

New member
כדי לסנכרן נסה להזין פרטי משתמש

או לגרום לאקטיב סינק לאתר מכשיר חדש.

ביצעתי את כל מה שאפשר

הלכתי אפילו לכל העצות של מייקרוסופט באתר. התקנתי מחדש, מחקתי, חיברתי מחדש. כל מה שאפשר היה לנסות. הוא פשוט לא מכיר בקיומו וזה מוזר כי מקודם זה עבד מעולה. כיצד גורמים לאקטיב לאתר מכשיר חדש? כשאני עושה "התחבר" הוא מבצע חיפוש ובחיפוש מוצא לי את כל החיבורים האפשריים ואכן מוצא שיש USB אחד שנמצא בשימוש וזהו. לא נותן לי לעשות כלום עם זה.

אלו הגדרות בפוקט עצמו יתכן ושונו?

מאחר ואולי משהו ישתנה בהגדרות לאחר שהסרתי את העברית, אולי זה משהו בהגדרות של הפוקט עצמו שלא מאפשר את החיבור. במחשב כבר עשיתי כל מה שניתן. ניסיתי אפילו גירסה ישנה יותר של סינק ואותו דבר כל הזמן.

ביצעתי בדיקה במחשב אחר

התקנתי גם שם את התוכנה ואותה בעיה. לא מתחבר בכלל. זה משהו בהגדרות הפנימיות של הפוקט כנראה ולא התוכנה עצמה.

כל נסיונותי - נכשלו ../images/Emo10.gif

מה לא נסיתי. את כל האפשרויות שהיו במדריך. כלום לא עוזר. אין שום חיבור ושום קשר בין הפוקט למחשב. אני מנסה לבצע Sync מתוך הפוקט עצמו, מהתוכנה ActiveSync שבו ומקבל שגיאה גם כן מסוג: Dev_9 אין לי מושג איזה הגדרות צריכות להיות על מנת שיתבצע חיבור.

תמונות מסך להגדרת הבעיה בסינכרון:

ראשית, חשוב לציין כי המחשב מזהה את ה-USB של הפוקט ומגדיר אותו בעצמו וההתקן לא מציג הודעות שגיאה, כלומר החיבור תיקני לחלוטין. הבעיה היא שה-ActiveSync לא מתחבר וגם לא מאפשר לי לשחק עם ההגדרות כל כך. ראו מסך ראשוני של ה-ActiveSync:

כעת לאחר Get Connected

אני מקבל את המסך הבא: אני בוחר מהרשימה את ה-USB האחרון ולא קורה כלום. התהליך חוזר על עצמו. התוכנה מנסה להתחבר ולא מצליחה וזה חוזר על עצמו שוב ושוב. עד כה לא הצלחתי לפתור את הבעיה. הלכתי לפי המדריך שהתוכנה נותנת. נסיתי כל פתרון אפשרי שהופיע שם וזה לא פתר את הבעיה. גם במחשב אחר שבו התקנתי את התוכנה ואותו חיבור USB אותה בעיה בדיוק מה שכנראה מוביל אותי למסקנה שהבעיה היא לא בתוכנה אלא משהו בפוקט עצמו. מה זה יכול להיות?

למעלה