עברית לטאצ'

212smile

New member
עברית לטאצ'

קיבלתי איפוד טאצ' חדש(אני לא יודעת איזה דור אבל אם תסבירו לי איך אניט מוכנה לבדוק) סינכרנתי אותו עם המחשב ולשמחתי , האייפוד קרא עברית, רק מה? שהיא הייתה הפוכה. האייפוד רושם הפוך את המילים לדוגמא םוי ינש. מה עושים? האם יש דרך לסדר את זה מבלי לפרוץ את האייפודץ והאם אפשר להוסיף מקלדת בעברית? ובאותו נושא כמעט, ברצוני להוסיף עדכון עברית לנאנו הישן של אחי הקטן. אם אני זוכרת נכון, הוא דור שני. אבל שוב אין לי בעיה לבדוק ם רק הייתי יודעת איך. תודה לכל העונים(=

LinkTree

New member
עיברית עיברית

עיברית לטאצ יש שתי אפשרויות. הראשונה לפרוץ את הטאצ ולהתקין עיברית השנייה לשדרג לגרסה 3.0 - עולה 9.90$ ואז יש לך עיברית כמו שצריך במכשיר עצמו - אני ממליץ לעדכן את הגרסה היא גם הרבה יותר טובה מהגרסאות הקודמות (את יכולה לבדוק איזה גרסת תוכנה יש לך על האייפוד תחת setting ואז about באייפוד עצמו לגבי אייפוד ננו ועיברית - רק לאייפוד ננו הראשון יש אפשרות לעיברית (זה אייפוד ננו שחור או לבן שמצופה בפלסטיק שנשרט בקלות) לאייפודים החדשים יותר אין עיברית

212smile

New member
שאלות נוספות

קודם כל תודה על התשובה המהירה(= אשמח אם תוכל להסביר לי איך פורצים, ומה הנזק שזה יכול לגרום. זה יקל עלי ממש להחליט. מה לגבי מקלדת עברית, היא גם באה עם הגירסה החדשה? תודה

רענן 25

New member
עדיף לעדכן את הגרסה

פריצה מתאימה, אם בכלל, יותר לבעלי איפון שרוצים להשתמש בו כטלפון ברשתות בארץ. עבור טאצ' כמעט ואין ייתרונות, בעצם בכלל אין ייתרונות. את הגרסה תרצי לעדכן ל- 3.0 מוקדם או מאוחר בין כה וכה כי יותר ויותר תוכנות מתאימות עצמן אליה. וכי היא מצויינת ונותנת לטאצ' יכולות שאף פעם לא היו לו. זה שדרוג אמיתי ושינוי מהותי, לא סתם עוד גרסה. לכן כדאי להשקיע את העשרה דולר ולעדכן. העברית שם מעולה, ממש מצוינת. לפריצה יש כל מיני מגבלות כאשר תרצי לעדכן את הטאצ' או לעדכן תוכנות שרכשת בחנות של איי סטור, לא שווה את הבלגן ואת החששות, תאמיני לי. אפילו העדכונ'ציק הקטן של הגרסה בשבוע שעבר הביא גל של חששות ואזהרה לפורצים שלא לעדכן בינתיים וכו' וכו'. כבעלת טאצ' אין צורך להיות חלק ממחול שדים זה.

boomboom3

New member
פריצה

אבל אי אפשר להתקין תוכנות על הטאץ אם הוא לא פרוץ לא??? זה יתרון רציני לדעתי...

רענן 25

New member
שטות, שטות, מהפתאום?

יש לי על הטאצ בערך 150 תוכנות. ללא כל פריצה. חלקן הגדול חינמיות. זו הטעות של הרבה אנשים, אתה לא לבד. כנס לחנות האפליקציות של אייטיונס ותראה בעצמך מה שיש שם. נכון שאי אפשר להוריד מסידייה, אבל לא באמת צריך. חריגים: בעלי אייפון שאינו סימפרי שצריכים לפרוץ אותו כדי להשתמש בחברות תקשורת ישראליות, מי שדווקא רוצה תוכנות שאפל לא אישר אותן מסיבות שונות (ליקוי טכני, תוכן לא תקין-פורנו הימור וכו), מי שמעונין בתוכנות מיוחדות שעדיין אין באפל (אין הרבה כאלה והן בעיקר ל"מומחים"), מי שיש לו אייפון ורוצה להשתמש בתוכנות ניווט מתקדמות. אבל, גם בכל המקרים האלה זו בחירה. בשום אופן לא נכון שאי אפשר להתקין תוכנות בלי לפרוץ, יש עשרות אלפי תוכנות שאפשר להתקין.

AYELET1

New member
שוב מזכירה לך- יש תוכנות שאפל לא מאשרת מסיבות

בלתי ענייניות שלה. ע"ע google voice או voice command אין שם הימורים וגם לא פורנו וכנראה גם לא ליקוי טכני. התוכנות הללו מסידיה שימושיות מאד גם "לפשוטי עם". למרות שנכון, אפשר להתקין תוכנות גם ללא פריצה, אך המבחר קטן יותר.

רענן 25

New member
עדיין בענייני הפריצות

חברתי איילת, לפחות תודי שלמדתי ממך בפעם הקודמת ואפילו עשיתי שיעורי בית. ראי את רשימת החריגים במכתבי. למעשה עניתי לבחור על השאלה שלו שהניחה שבכלל בכלל אי אפשר להתקין תוכנות ללא פריצה. זה כמובן ממש לא נכון, על זה אנחנו בוודאי מסכימות. את צודקת לגבי העניין האחרון של תוכנות גוגל. זה מרגיז ומחליא. אני לא סנגור של אפל. רק מנסה למנוע, ממי שלא באמת צריך את הבטן הרכה ואת החששות, מין סינדרום פוסט-פריצה שכזה. היום כשעניין העברית די מסודר, אז הפריצה לא צריכה להיות רפקס מותנה של כל מי שרוכש איפון, ובוודאי לא טאצ'. זה כל המסר. קוראים את זה מדי יום כאן באתר. אפילו היום מישהו שאל אם יוכל לשדרג ל 3.0 ללא חשש. האם באמת בסידיה יש יותר תוכנות מאשר בחנות של אפל? כל כך הרבה ת'לפים של אפליקציות ובכל זאת יש במקום אחר יותר מזה?

למעלה