עברית לויסטה

zohar or

New member
עברית לויסטה

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם תוכנת ויסטה ביזנס אך התוכנה מופעלת בממשק אנגלית. ושאלתי לכם היאהכיצד ניתן להפוך את הממשק לעברית. ושאלה שניה : התיקיה GAMES הגיעה ריקה ראיתי שיש משחקים שונים שאמורים להיות בתוכה (היו אמורים להיות מותקנים עם התקנת התוכנה) כמו סוליטר לבבות שולה מוקשים וכד' . איך אני מתקינה אותם? בתודה מראש

הכי אני אוהב את המשחק הזה,

שולה והמוקשים. אבל ככל הידוע לי זה לא קשור לתכנות דוט נט, ולכן חפשי תשובה טובה יותר בפורום אחר. מערכות הפעלה? תמיכה במחשבים? משהו כזה. פה המשחק היחיד שאנחנו מכירים זה קלאס.

rnan

New member
מלאך| פשוט מאוד

הבעיה היא ב ASSEMBLY של שפת ה IL שהתקינו ב VISTA מה שאת צריכה לעשות זה REFRESH ל CODE , לעשות OVERLOADING לפונקציית משחקים דבר היוצר ספרייה וירטואלית עם מימוש INTERFACE , דבר השונה מ ABSTRACT CLASS שאת מכירה ... לבסוף יש לעשות FINILIZE , על מנת לנקות את כל ה בלאגן שה GC לא הצליח

zohar or

New member
../images/Emo7.gifפשוט מאד??????????????

נראה לי שאני צריכה טכנאי. איפה אני מוצאת את REFRESH?ומה זה כל המילים האחרות? ,ABSTRACT CLASS, FINILIZ , GC?????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELP תודה שהתייחסת לפנייה שלי אבל מאד אשמח אם תוכל לפרט לי איפה למצוא את כל הדברים הללו. והאם זה מתייחס רק למשחקים שלא הותקנו או גם להפיכת הממשק לדובר עברית? בתודה מראש.

zohar or

New member
../images/Emo10.gifז מה זה אומר? שאני לא יכולה לפתו

לפתור את זה? שאני צריכה לשם כך עזרה מיקצועית? אולי תפרט קצת?

Zeliran

New member
עם קצת פחות ציניות כמו אחרים..

אפשר לשנות את שפת הממשק ע"י התקנת MUI בשפה הרצויה, לפעמים ניתן להתקין משחקים נוספים ושאר דברים כאלה דרך דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה, תוכלי להוסיף את המשחקים דרך Control Panel->add/remove programs ומשם ניתן להגיע למשחקים (אלא אם כן שינו את זה בויסטה..) בכל מקרה.. תפני לפורום "חלונות" בתפוז. נכנסת לפורום הלא נכון ומכאן התשובות הילדותיות של שאר האנשים.. אולי שם תצליחי למצוא אנשים קצת יותר בוגרים. בהצלחה

למעלה