עברית וwin2k

עברית וwin2k

טוב, אז לפי עצות כל המומחים (כן, גם אתם) עברתי במז"ט לאלפיים ועזבתי כלאחר כבוד את ה-me. אפילו דרייבר למודם מצאתי בסוף (וזה היה פרוייקט לא קטן שאת רובו עשה בשבילי חבר). אז מה הבעיה בעצם אתם שואלים? ובכן, העברית היא הבעיה. רוב הזמן אנחנו מתקשרים טוב, אני והעברית (המוגדרת ב"regional settings" שלי יחד עם ערבית, ואנגלית כ-default). עם זאת, יש לי שתי תופעות לוואי של בעיות עברית: 1. יש התראות שאני מקבלת בסימני שאלה... אתם יודעים – חלון אפור עם סימן קריאה ובמקום טקסט משהו בסגנון ??? ????????? ???????. 2. יש אתרים שבהם ניתן לכתוב עברית (דפי זהב, פורומים שונים) ובחלקם (רובם) אני כותבת משהו שאני אפילו לא יודעת איך לקרוא לו. זאת עברית חלקית, אבל לא האותיות שאני מקישה לפי המקלדת וחלק סימני ג´יבריש כמו כאן (אני כרגע מקלידה בוורד ואעתיק כדי לפרסם) במלבנים המעצבנים האלה (װ = ככה). נורא מוזר. וכן – אם אני כותבת במשהו שכותב עברית אני יכולה להדביק טקסט עברי. אני בספק אם זה יעזר – אבל כאן, בנושא נכתב לי עברית ובתוכן לא.. זהו – הצעות anyone? תודות, קישה נ.ב. שני דברים שאני אשמח אם יסתדרו – השמועה מספרת שניתן להכריח את האלפיים להפוך שפה עם alt+shift בימין ובשמאל כמו בגרסאות הקודמות – הכיצד? - מישהו/י רוצה להזכיר לי איך אני מגדירה שאני רוצה תצוגה גם של סיומות הקבצים (אתם יודעים, השלוש אותיות האלה שמדברות לחלקנו :)

משהו בהגדרות לא מושלם

באתר מיקרוסופט יש הסבר מפורט. תבצעי מה שכתוב שם ואולי הבעיה תפתר.

צבתות

New member
בקשר לסיומות קבצים

"התחל"->הגדרות->אפשרויות תקיה->תצוגה->להוריד את הווי (V) מהאפשרות של "הסתר סיומות קבצים עבור סוגי קבצים מוכרים" בהצלחה!

אלי טפש

New member
עברית ב2000

טוב קודם כול העברית שלך לא מותקנת טוב אז תלכי להתחל>>הגדרות>>לוח בקרה>>רגיונל סטינג,הגדרות אזוריות יופי עכשיו את צריכה להוסיף את העברית ב2 מקומות על מנת שיפעל כמו שצריך המקום הראשון זה למעלע את בוחרת שם עברית והמקום השני זה למטה מיתחת לחלון של הצירוף שפות יש לך SET DEFAULT תלחצי עליו ותהפכי את העברית לברירת המחדל שלך ,DEFAULT. עכשיו תאתחלי את המחשב שלך מחדש וזהו בעיית העברית ניפתרה. עכשיו בקשר להפיכה מעברית לאנגלית ,מאנגלית לעברית אין לך בעיה את הופכת עם ALTּ+SHIFT ובכדי להפוך מעברית לאנגלית את יכולה אבל רק בעזרת SHIFT+ALT אבל השמאליים במיקלדת וכדי לעשות את זה את חייבת להגדיר את זה אז כנסי ל התחל>>הגדרות>>לוח בקרה>>רגיונל סטינג REGIONAL SETTING עכשיו בתגיות בלמעלע של החלון תלחצי על INPUT LOCALS ואז בתחתית החלון ,בחלון הלבן השני ,תלחצי פעמיים על SWITCH TO ENGLISH ובחלון שיפתח לך תסמני את הENABLE ותבחרי LEFT ALT ותלחצי OK זהו סיימת תגידי לי אם זה עבד לך

או שאני מאד לא ברורה

או שאתם חושבים שאני דבילית!! אני מאד מקווה שזה הראשון. בכל אופן, ברור שיש לי בעיה עם ההגדרות, אבל לצערי היא לא כה פשוטה. ההגדרות האיזוריות שלי מצויינות ומלאות (כן בשני המקומות) . ולא !!!! אני לא רוצה שעברית תהיה ברירת המחדל (מה תעשו לי?), עדיין אני רוצה להבין את כל ההודעות ושאוכל לכתוב אותה בכל מקום. וכן, אני יודעת להפוך לאנגלית עם השיפט השמאלי – רציתי גם עם הימני. אה וכמובן – לא אין אפשרויות כאלה באלפיים להגדרות קובץ – האם פיספת תחנה בדרך? איפה? בקיצור – יש מישהי/ו שבאמת מבין/ה ורוצה לעזור? אני יודעת מה אני עושה. זאת לא איזה בעיה ברורה מאיליה קישה עצבנית

noam01234

New member
עברית

תגידי לי, קישקשתא זה לא זה שנראה כמו סברס ושואל מה פתאום? אם את מבינה מה את עושה אז תקראי את הדף בקישור המצורף ד"ש לנירה, כולכם שחקו נא איתי...

לנועם - מה פתאום מה פתאום מה פתאום?

טוב, אז קראתי הכל ויש לי כניראה בעיה בממשק מולטימדיה - MUI (כאילו שלא ידענו את זה קודם, עכשיו רק יש לזה שם). בכל אופן אין לי שום קובץ כזה (mui.*), וברגיסטרי אין לי את הספריה המדוברת תחת: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Nls\MUILanguages בכלל אבל הם לא נתנו שם הוראות אופרטיביות, או במילים אחרות - יופי, מה הלאה? איפה אני מוצאת את הקבצים המדוברים או איך ואיפה אני מתקינה אותם? עזרה! כמעט ושכחתי... שלום

noam01234

New member
נראה לי שרוב חברי הפורום...

לא יודעים מי זה קישקשתא.... זו בדיוק הבעיה, בהתקנה לא סימנת עברית אז הוא לא התקין את ה MUI, הבעיה היא שניתן להתקין את זה רק בהתקנה הראשונה, כך שתוכלי רק להתקין את הכל מחדש או לחטט בקישור המצורף.

אוי... אבל אבל

א.
על האיומים... קבל מפתח ורשות קבועה
ב. אני יכולה לומר לך שרוב האנשים שאני מכירה, גם צעירים מאד מכירים את קישקשתא... הוא הגיע יותר רחוק ממה שנידמה לך. ג. ולעצם ענייננו - באמת שאני משוכנעת שסימנתי והתקנתי בהתקנה הראשונית. זוכרת את המעבר והיומיים אח"כ של התקנות ושחזורים בודאות של אדם מורגל ללילות בלי שינה (ע"ע). אין לי בעיה להתקין שוב (יש לי הכל) אבל ברור לי שאני סימנתי, אז למה שהפעם זה יעבד? ואחרון - עדכנתי לאחרונה IE וOE ל6 היתכן ולהם יד בעניין? כל ההחלפה היתה כה סמוכה למעבר ל-2k שאני לא בטוחה אם תופעות הלוואי הופיעו לפני או לא. ו
המון
קישה

noam01234

New member
לא נראה לי שסימנת

כי זה היה צריך להופיע, לדעתי תתקיני מחדש והקפידי לסמן הכל כמו שצריך

כמעט היחידה שעשויה לקבל את עזרתך

באמת בעת שאתה כותב אותה ודווקא לי אתה לא עונה
אם לא תענה בקרוב לא תקבל מפתח חביתוש גם אם תבקש מהגורמים הנכונים...

למעלה