עברית הפוכה

michaly2003

New member
עברית הפוכה

מישהו יודע להכין קובץ APK. במטרה לשים אותו בטאבלט שיסדר את העברית שכרגע כתובה הפוך, בכתב מראה.

BravoMan

Active member
מה שאתה מבקש אינו אפשרי.

אני לא יודע מהיכן השגת טאבלט עם עברית הפוכה, אבל מדובר או במשהו מאוד ישן, או במשהו מאוד זבל, או בשניהם.
&nbsp
מציע לך בחום לרכוש טאבלט נורמלי.

michaly2003

New member
את כל הטאבלטים מיצרים בסין, זה לא עניין של ישן או נורמלי

זה ענין שצריך להתאים המוצר לשפה העברית, כאשר אתה רוכש בארץ זה אחרי שהתאימו - זה הכל.

כרגע אני מתכתבת עם חברה מסין והם מוכנים לבוא לקראתי לפני שאני רוכשת המוצר לשים לי את הקובץ המדובר בכדי לסדר העברית.

BravoMan

Active member
ראשית, אני מתנצל, לא שמתי לב שאת גברת והגבתי בלשון זכר

שנית, זה נכון מבחינה טכנית שרוב המכשירים מיוצרים בסין (חלק בטיוואן וקוריאה), אבל אין לזה שום קשר לעניין בו אנו דנים.
איכות הייצור משתנה בין מזמין למזמין, ואי אפשר להשוות טאבלט סיני זול ב100$ או פחות, למכשירים מובילים כמו iPad, Nexus וכו'.
&nbsp
ספציפית בעניין העברית:
העברית במערכת Android עובדת תקין מגרסה 4 ומעלה בלי שום התאמות, לכן אם את נתקלת בעברית הפוכה סימן שהיצרן מרמה אותך ושם מערכת ישנה מאוד, כנראה גרסה 2 או גרוע מזה.
אפילו בגרסה 2 בחלק מהמקומות העברית היית בסדר, אז לא ממש ברור מה הולך שם.
&nbsp
אפילו היצרנים היותר זולים כבר לא עושים את זה לפחות שנה שנתיים, אז אני ממליץ לך בחום למצוא יצרן אחר.
&nbsp
בנוסף, אי אפשר לסדר את הכתב במכשיר בעזרת יישום חיצוני, גם אם הוא יבוא מותקן מראש בתוך ה-ROM של המכשיר.
כדי לעשות זאת, צריך לשנות את הקוד של רכיבי מערכת הפעלה עצמה, במקומות מאוד מסוימים.
&nbsp
בתאוריה, את יכולה למצוא חברות בישראל, ואולי אפילו מפתחים עצמאיים שייקחו על עצמם את הפרויקט (בתנאי שהיצרן יסכים לספק לך את כל הקוד), אבל בהתחשב בעובדה ש-google כבר מזמן עשו את העבודה בעצמם ושום יצרן שמכבד את עצמו לא מוציא מכשירי Android עם עברית דפוקה, אפילו אם הוא מוציא אותם רק לשוק הסיני, אני לא רואה הגיון כלכלי לעשות את זה.
&nbsp
אני מכיר היטב את נושא התאמת מכשירים לארץ, ואני יודע שכבר כמה שנים טובות לא מבוצעת ההתאמה שאת מדברת עליה.
לכל היותר מתבצע תרגום של הטקסט של הממשק, פעולה נפרדת לגמרי מסידור האותיות וקצת תיקוני ממשק.
וגם זה רק למכשירים של יצרנים שעושים תוספות כגון Samsung.
&nbsp
מכשירי Nexus, אלה שבאים עם ה-Android הנקי של Google מסודרים עם עברית ישר מהמפעל לכל המדינות, זה חלק מהמערכת, כאמור מגרסה 4 ומעלה, והיות ומדובר במערכת קוד פתוח, אין סיבה ששום סיני יעשה לך בעיות עם זה.

eladts

New member
אפשר לקנות טאבלט עם עברית בפחות מ-300 ש״ח

במחיר שיעלה לסדר עברית בטאבלט סיני עלום אפשר להזמין מכולה מלאה בטאבלטים.

nando

New member
היתכן כי אתה צופה באתר והוא ישן ? או שמא

מדובר באפליקציות שמוצגות הפוך?

michaly2003

New member
מדובר בתכנות אופיס

אבל גם התקנתי גוגל דוקס, וזה כותב הפוך, יש פתרון ?

למעלה