עברית ברשת

amnon68

New member
עברית ברשת

משהו חדש וממש מוצלח באמצעות תוכנה המכונה גלשן ניתן להגיע לכל אתר ברשת על ידי הקלדה בעברית של שם האתר יותר מזה, ניתן לשלוח ולקבל אימיילים בעברית. הכתובות בעברית גם (כל אחד בוחר לעצמו)

לא ממש.

נטקסט זה סתם מנוע חיפוש, אתה לא יודע מה אתה מקבל פה, אם תקיש אמ אס אנ.קום תגיע לאתר MSN בארהב ואם תקיש אמ אס אנ.קו.יל תגיש ל MSN בישראל. פלוס, אם אתה לוחץ על קישורים, זה מתרגם אותם אז אתה תמיד רואה כתובת בעברית

kiskush

New member
ששון שיני סוס, אני לא מסכים איתך../images/Emo31.gif

ראשית NETEX ממש מעולה לא סתם מיקרוסופט ישראל קנו אותה היא לא סתם מנוע חיפוש, זאת מילה קישקוש שדפקת סתם ומראה או על בורות או חוסר הכרות עם NETEX או שפשוט יש לך איזשהוא אינטרס בגלשן, באמת מענין- רק המליצו וכבר אתה בפרטים האמת היא ש NETEX מעולה מנסיון שלי אישי מי שירצה להתקין את גלשן יצטרך לנטרל את NETEX וזאת בעיה, אני נשאר בנתיים עם NETEX, כשפריאיירים אחרים יבשילו את גלשן אחרי שפשוף מתאים אולי אבחן אותו

amnon68

New member
היתרון הנוסף זה אימייל בעברית

התעלמתם מכל נושא האימייל בעברית שמאפשר עכשיו לכל מי שלא דובר אנגלית או מתקשה מאד בכתיבתה לתקשר באמצעות אימייל בעברית בלבד כי גם הכתובות הן בעברית

yaniv002

New member
טעות (כולם לקרוא)

אפשר להשתמש בכתובת בעברית רק דרך האתר.אם יש לכם אי-מייל אחר,אז אי-אפשר לשלוח-זה לא יתקבל !! (אפשר לשוח ממערכת חיצונית רק דרך האי-מייל באנגלית) !!!

amnon68

New member
תשובה ל-yaniv002

ברור! זה כל הפואנטה! הרי האינטרנט נבנה על ידי דוברי אנגלית וניתן להשתמש בו רק באותיות לטיניות כדי להתגבר על הבעיה הזו תשתמש באתר של גלשן על מנת לשלוח כתובות בעברית (ולקבל כתובות בעברית, כמובן שנשלחו גם מהאתר הספציפי הזה)

למעלה