עברית בסנסה VIEW

Evolution17

New member
עברית בסנסה VIEW

חברים שלום, רכשתי את המכשיר המופלא הזה, עדכנתי קושחה עם התוכנה, והעברית לא עובדת... מה עושים? מה יכולתי לעשות לא נכון? תודה מראש.

or121210

New member
תעדכן עוד פעם דרך SANSA UPDATER

והפעם בהגדרות מדינה/שפה (אני כל הזמן שוכח אם זה מדינה או שפה, אשמח אם תגיד לי לאחר העידכון איזה זה) תבחר ב-ישראל/עברית. עבד?

Evolution17

New member
אי אפשר

האפשרות היחידה שהייתה לי לבחירת שפה בכל שלב העדכון, הייתה בהתקנת התוכנה SANSA UPDATER וגם שם יש את השפות: אנגלית, צרפתית, גרמנית וכו'(בלי עברית!) מה עושים במקרה כזה?

tweeg

New member
תעקוב

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1292&MessageId=121952123 זה די זהה לכל הדגמים,תבין את העיקרון ותאלתר

Evolution17

New member
תודה, אבל יש בעיה אחרת

התוכנה שיש באתר חדשה יותר מאשר התוכנה במדריך ובחדשה אין אופציה לשנות אזור. יש למישהו קישור לתוכנה הישנה יותר שגרסתה SANSA FIRWARE UPDATER 1.083?

מושו 21

New member
................

זה בסדר שהתוכנה שיש באתר חדשה יותר - אין קשר בין זה לבין שינוי השפה בנגן. התוכנה היא האמצעי שמסנכרן בין הנגן לבין העדכונים השונים שיוצאים לו ואם יש עדכון חדש יותר - היא מתריעה בפניך עליו. בהתקנת התוכנה אין צורך לבחור region - תשאיר על english. ברגע שתחבר את הנגן לאחר שהתוכנה הותקנה, צריך לקפוץ חלון כמו בתמונה (לי יש את הקליפ , אבל זה אותו דבר), ושם ב-change region אתה צריך לבחור israel. (איפה שמסומן החץ) אם התקנת את התוכנה ועדיין אין לך שם את אופצית ה-change region זה כנראה כי העדכון החדש שסנדיסק הוציאו לנגן הוא ללא עברית - במצב כזה תגיד ונחפש ידנית בלי התוכנה עדכון קושחה.

tweeg

New member
יכול להיות

שהשינוי נמצא בתוך ההגדרות של הנגן עצמו ואולי הוא בהדלקה הראשונה אחרי העידכון

מושו 21

New member
.........

כאן - 1.083 וכמו שטוויג אמר - יכול להיות שאחרי העדכון להכנס להגדרות ושם הגדרות שפה לשנות לישראל.

Evolution17

New member
לא חברים...

מושו 21, הגרסה שנתת לי היא אותה הגירסה שאני משתמש בה(שבתמונה), TWEEG, גם אחרי העדכון בהגדרות עדיין לא קיימת אפשרו לעברית. וואו, הנושא מתחיל לייאש... יש מה לעשות?

tweeg

New member
downrate

כנס לפורומים של סאנסה(חפש בגוגל סאנדיסק פורומים,תוצאה ראשונה) כנס לפורום של הנגן,דפדף אחורה עד שאתה מוצא קישור לגירסא ישנה יותר תבדוק עם איתה זה עובד

Evolution17

New member
אוקיי עשיתי...

ולא כל כך מצאתי מענה שם... קיוויתי שאולי לכם, לאחד מחברי הפורום יהיה את התוכנה כקובץ התקנה ואולי באיזושהי דרך תוכלו להעביר אותה לי. יש אותה למישהו אולי, כי זה כנראה הפתרון היחידי לבעיה הזו...

מושו 21

New member
................

חיפשתי קצת לגרסאות קודמות - מצאתי כאלו ממש ישנות, העדכנית ביותר שמצאתי שהיא לא הגרסה שכרגע רצה בסנסה אפדייטר זו 1.02.09 - ניתן להוריד מפה שמופיעות שם שלב אחרי שלב ולא לדלג או לא לעשות מה שלא כתוב. לשים לב - עדכון מוחק את כל תוכן הנגן , לגבות לפני את כל מה שעליו ולהחזיר לאחר העדכון. תעדכן אותנו אם כן. (אני יודע שהעדכונים האחרונים לוייוו כללו עברית לתפריטים ומוזר שהעדכון האחרון לא)

Evolution17

New member
יש פתרון!

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1119893 יש להסיר מהמחשב את הSANSA UPDATER האחרון, ולאחר מכן להתקין את הגרסה שמצורפת בלינק. יאיר, אני חושב שכדאי לשמור את הקישור, למקרים דומים.

יאיר B

New member
השאלה היא אם יש הבדל כלשהו בין שני הגרסאות

של תוכנת העדכון. אני מניח שיש סיבה שסנדיסק הוציאה תוכנה חדשה. אני אשמור את ההמלצה שלך.

למעלה