עברית בחינם.

• פותח הנושא alan
  • פורסם בתאריך

alan

New member
עברית בחינם.

בגלל שההודעה שלי נבלעה ברצף ההודעות, אני כותב אותה שוב. אני חושב שכולכם צריכים לדעת שיש אופציה נוספת לכלנית שדורשת כסף עבור השרות שהם נותנים. אחרי שעיינתי בנושא העברית, הבנתי שצריך להתקין מערכת של כלנית. אבל מה - המערכת עולה מעל 200 שקלים. --- לפני שאני ממשיך - אם מישהו כאן עובד בכלנית, אני מצטער מראש, אבל יש פתרונות אחרים - והכי חשוב --> חינם. מה גם שהמערכת של כלנית לא תומכת במערכת ההפעלה 4.0 בעוד הפתרון הבא - כמדומני שכן. אז ככה, חיפשתי ומצאתי שיש אתר שפיתח מערכת שכזאת בעברית בקישור. בעקרון זה רק לקריאה - לא לכתיבה - אבל זה מעולה למישהו שרוצה רק לראות וואלה או כל אתר אחר בעברית. :) הקישור - http://zalman.org/pilot/Hebrewfonthack.zip דרך אגב, ניסיתי את זה, וזה עובד כמו ענק ! ממליץ בחום.

אי דיוק קטן ../images/Emo66.gif

כשבאתי לקרוא את הודעתך, התגלגלו במוחי שתי אפשרויות האחת, מחיקה וחסימת משתמש - הרי מה משמעותה של העברית בחינם - פרוצה, קישור לאתרי וורז
השניה, הנה אני הולך לכתוב על זה בגליון הקרוב של PcMediaPlus (חשיפה! עברית בחינם, מאת אדם צייט) אך התברר שיש עוד אפשרות אחת, והיא נונסנס אכן, מקבלים עברית בחינם, אבל אם תשים לב אלו הם פונטים המאפשרים להציג את העברית ולא לכתוב (בעזרת הסטיילוס) משהו כמו ReadOnly ואגב האפשרות השניה באתר - הם פונטים לעברית של הראל כפי שאמרו חכמינו, לא היה ולא נברא

eff7

New member
אה, אתה קצת קיצוני מדי בקטילה...

ברור שזה לא פיתרון לכל מי ששפת אימו היא עברית והוא מעוניין לשמור רשימות ורישומים בעברית אבל עבור הרבה יהודים ברוקלינאים טובים שעברית עבורם קשורה רק לכתבי הקודש זה עשוי להיות פיתרון מספק וזה אכן ההקשר שבו הוא מופיע ...

alan

New member
אני חייב שוב להדגיש...

אני לא צריך לכתוב בפאלם... יש לי את האנגלית, ואני מסתדר איתה יופי. הנקודה היא למי שרוצה לראות עברית. כלומר לגלוש באוונטגו ולראות את ערוצי "וואלה" ו-"נענע" בעברית, ולא ג´יבריש. :) זה כל הסיפור. זה נכון, רק read only בתוכנה הנוכחית, אבל היא עושה את העבודה יפה ובקלות.

למעלה