עברית בווינדוס 98

עברית בווינדוס 98 ../images/Emo53.gif

שלום לכולם האם יש אפשרות להוסיף עברית למערכת הפעלה WIN-98 בגרסה אנגלית מלאה (שלא נרכשה בארץ) ? הכוונה לא לראות אתרים אלא שתהיה אפשרות להקליד עברית. אפשר להוסיף הרבה שפות דרך CONTROL-PANEL ו- LANGAUGE אבל לא עברית. האם יש דרך נוספת (ב- WIN-XP) אני יודע בוודאות שזה אפשרי. תודה מראש. יניב שממשיך לכתוב באנגלית (לא במחשב הזה .....)

ומה אם אני משדרג למילניום (ENABLE)

יש לי WIN-ME תומך עברית האם אני יכול לשדרג את ה-WIN-98 ולקבל את התוצאות הרצויות ? או שבכל מקרה אני צריך לפרמט את הדיסק ? תודה מראש יניב

AfiComp

New member
אז ככה...

באופן עקרוני "סלט" כזה של גרסאות שונות ממש אינו מומלץ. באופן מעשי, אתה יכול לנסות, ולך תדע - אולי זה אפילו יעבוד, אבל (וזה אבל גדול !) לפני שתנסה דאג לגבות הכל (!), כך שמקסימום - לא עבד, מפרמטים ומתקינים "על נקי". בהצלחה, AfiComp

אחרי השדרוג למילניום עדיין - ../images/Emo53.gif

ובכן שידרגתי למילניום והרי התוצאות: יש לי עיברית על ה-TASK-BAR ואני יכול לכתוב בעברית על ה-DESKTOP אבל ברגע שאני מסיים לכתוב ומקיש על העכבר הכתב הופך לג´יבריש. בדקתי בהגדרות של הפונטים ומוגדר שם פונטים בעברית (ניסיתי את כולם) ועדיין לא עובד. עושה רושם שבפורום אני יכול לכתוב אנא עזרתכם.... יניב שעדיין לא למד לקרוא ג´יבריש אבל בקצב הזה עוד יילמד....

lizansak

New member
חבל שלא ראיתי קודם-פתרון

לפתרון קוראים תוכנות עיבוד תמלילים שאינן של מירוסופט גם דגש (מנסיון) וגם קיוטקסט (משמועה) מתקינות גופנים של עצמן ומאפשרות כתיבת עברית על מערכות הפעלנ מיובאות.

הצעדן

New member
כן. יש אפשרות כזו. ../images/Emo119.gif

ביחד עם ההתקנה של אקספלורר 6 אפשר להוריד תמיכה רב לשונית בעברית. עוד על עברית במערכות לועזיות אפשר למצוא בפורום ישראלים בחול.

AfiComp

New member
למה להטעות ?!

אין שום דרך מובנית לכתיבה בעברית על מערכות 9X שאינן תומכות בעברית מלכתחילה ! תמיכה בקריאה של עברית ניתן להוסיף לדפדפן, ולא לכל רכיבי המערכת האחרים. הדרך היחידה לכתיבה בעברית היא באמצעות תוכנות צד שלישי. בברכה, AfiComp

למעלה