עברית באייפוד

abalaba2

New member
עברית באייפוד

נקנה אייפוד טאצ' חדש, לא פרוץ, חוקי, גרסה 2.2.1 ומי שקנה אותו שאיזושהי סיבה רוצה שהוא ישאר כך. הוא רוצה אותו גם בעברית ואמרו לו שהוא יכול להוריד את זה מהאתר של idigital או apple. חיפשתי באתרים ולא מצאתי, למישהו יש קישור?

30 Rock

New member
למיטב ידיעתי

העברית היחידה ל-2.2.1 היא של OpenHebrew והתקנה שלה דורשת פריצת המכשיר. אם הבעלים לא רוצה לפרוץ אז שישקיע 9-10$, יקנה את OS3.0 ואז תהיה לו עברית (אגב, זה נעשה דרך אייטונס).

30 Rock

New member
לדעתי

כשהאייפוד יהיה מחובר לאייטונס זה יציע את השדוג, אבל אם לא אז הנה קישור

abalaba2

New member
אז בעצם השדרוג בא עם עברית

למה לא מוכרים את זה כבר ככה הוא קנה את זה רק שילשום?

30 Rock

New member
מהתגובה שלך

אני מניח שזה נקנה בחנות של אפל ולא באיביי או משהו כזה כי אז כמובן שכל המשך התשובה שלי לא רלוונטי... אני יכול רק להניח שמכשירים שמיוצרים מאז שיש את המע' החדשה כוללים אותה הרי הם לא יורידו מהמדפים את כל המכשירים הישנים כדי לעדכן אותם. יכול מאד להיות גם שרק המכשירים שיוצגו בספטמבר הקרוב יכללו אותה, כמו שאם תקנה עכשיו אייפון 3GS הוא יבוא עם OS3.0 אבל אני לא בטוח שאם תקנה עכשיו אייפון 3G הוא יהיה עם המע'.

abalaba2

New member
רגע

הוא קנה את זה בחנות, לא של אפל אבל בחנות עם אחריות של idigital. אז יש כבר או אין (גרסה 2.2.1). אני רואה גופנים בעברית אבל זה הפוך (ךופה), בשדרוג יהיה לו כבר לא הפוך? ממתי יצא העדכון הזה בכלל? ועוד דבר, היה מוגדר ישראל בתור האזור, שיניתי את זה ומשום מה אני לא יכול להחזיר, יש לזה סיבה? וממש תודה על כל העזרה והיחס.

30 Rock

New member
מה שהתכוונתי בהתייחסות לאיביי

היתה יותר בכיוון של קניית מכשיר יד שניה, לא לחנות כזו או אחרת. העברית ההפוכה זאת בדיוק הבעיה שנפתרה ע"י OpenHebrew וע"י גרסה 3.0 (וכמובן הוספת המקלדת העברית). לא לגמרי הבנתי למה התייחסת ב"אז יש כבר או אין" אבל אני אנסה לעשות קצת סדר. גרסה 3.0 יצאה לפני חודשיים וכללה כל מיני שינויים, בין השאר חיפוש, אפשרות ל-copy-paste, שאפל ע"י ניעור המכשיר ולענייננו - עברית מובנית. אני לא עובד באפל אבל ההגיון שלי אומר שלא הורידו מהמדפים מכשירים שיוצרו לפני יוני רק כדי להחליף להם את מערכת ההפעלה. חוץ מזה, העובדה שהעדכון הוא חינמי לאייפון אבל עולה כסף לטאץ' גורמת לי לחשוב שהם ימשיכו לייצר טאץ' עם 2.2.1 (אבל נחכה לספטמבר כשייצא הטאץ' החדש ואז נהיה יותר חכמים). בקיצור, ברגע שתתקין את 3.0 העברית תהיה בסדר גמור, לא הפוכה ותהיה לך גם מקלדת עברית. בקשר לאיזור, אני ממש לא יודע למה אתה לא יכול להחזיר. מה זה אומר לך כשאתה מנסה להחזיר?

abalaba2

New member
תודה

דיברתי עם האחריות וגם לחדשים אין את העדכון אלא צריך לקנות אותו. לגבי האזור שוב בגלל העדכון זה לא חוזר אבל בכל אופן זה לא משנה שום דבר.

30 Rock

New member
סבבה, אז זה כמו שחשבתי

נמתין לראות מה יהיה עם הדור הבא. למה שהעדכון ישפיע על האיזור? אצלי זה לא שינה כלום...

abalaba2

New member
התכוונתי

שבגלל שאין עדכון זה לא חוזר. בכל אופן, אחרי שאני מוריד את זה למחשב איך אני מעביר את זה לאייפוד?

30 Rock

New member
כאמור

אין לי טאץ' אז אני יכול רק להגיד לך מניסיון עם אייפון (אני מניח שזה אותו דבר). חבר את האייפוד למחשב, תוריד את העידכון עם אייטונס ותן לו לעשות את העבודה.

LinkTree

New member
עניין העיברית קצת לא ברור

לא ברורה המדיניות של אפל בנושא איידיגיטל אומרים (לא דיברתי איתם אישית) שהעיברית לא מגיע אוטומטית עם האייפודים החדשים (רק כשיצא דגם חדש) וחבל שהוא קנה כי עוד שבועיים יהיה אייפוד טאצ חדש

abalaba2

New member
דיברתי איתם

אפל פשוט רוצים כסף אז הם מוכרים את זה ב10 דולר בתוספת האופן אופיס שהוא רוצה זה יצא סה"כ 30 שזה נראה לי קצת מוגזם.

abalaba2

New member
לא יודע, האופיס של אייפוד

אני לא יודע איך קוראים לזה כ"כ אבל זה עולה 20$ ואני מקווה מאוד שזה בעברית.

LinkTree

New member
לא נראה לי שזה יעבוד בעיברית

שלח מייל למפתחים לפני שאתה קונה

LinkTree

New member
הבעיה עם תמיכה מימין לשמאל

גם OFFICE של מיקרוספוט למק לא עובד כמו שצריך בעיברית הייתי פונה למפתחים לפני הקנייה

AYELET1

New member
בלא מעט תוכנות לאיפון הבעיה היא גם בקידוד

כלומר מופיע ג'יבריש (נדמה לי שגם באופיס. לא בדקתי בפועל)

למעלה