עבריינות המין בישראל היא לגיטימית

GreenMamba

New member
אני בעד היחידות האלו שלך

וגם בעד יחידות הנקם של המתנחלים, הערבים, החרדים, המזרחיים, האשכנזים, ההומואים, משפחות הפשע והסטרייטים.
&nbsp
אולי שתהיו מאוגדים יהיה אפשר סוף סוף לזרוק את כולכם לכלא ולאשפוז כפוי בבת אחת ולהפטר מכם אחת ולתמיד.

סתו חם

New member
ברור. מי שרוצה להכות ,

שיצטרף למשטרה. ובצבא בכלל תהיה לו אפשרות להרוג.
כל מי שמגן על עצמו/על אחרים לא תחת ההרשאה הזו, הוא חולה נפש.

GreenMamba

New member
איזה הזויה את

60% ומעלה מהשוטרים והחיילים לא הרימו מעולם יד על אדם, כי הם פשוט עובדי משרד.
וגם בצבא ובמשטרה, מי שעושה דין לעצמו, והוא גם הסנגור, התובע, השופט והמוציא לפועל- אמור וצריך להיכנס לכלא.
אגב, אם את רוצה קבוצות הזויות של קומנדו נשים, אז זה בסדר מבחינתך שיהיו גם קבוצות של קומנדו גברים כנגדן, נכון? וקבוצות של קומנדו מתנחלים, שיראו לערבים מה זה? אולי ירססו כתובות? ישרפו איזה מסגד או שניים? אולי בקבוק תבערה על איזה בית עם משפחה, נניח...בכפר דומא?
&nbsp
מזל טוב. את, שליסל והמרצחים הנתעבים מכפר דומא באותה סירה.
ברכותיי. מצאת מקומך.

סתו חם

New member
לא חשוב אם השוטרים והחיילים לא אמורים לעשות דין לעצמם

עצם העובדה שהרשות המסוימת(ובסופו של דבר, החברה) נותנת להם הרשאה לכסח, ואף להרוג, היא עובדה שיש לתת עליה את הדעת.
עכשיו, ייתכן מאד שיחידות נקמה נשיות יהיו מין רשות שתיתן לחברותיה את ההסכמה לכסח אנסים, מתעללים בנשים ורוצחי נשים, בצורה מסודרת ומאורגנת. ואינני בטוחה שרוב החברה הנשית בארץ לא תשמח על כל הצלחה שלהן.
אינני יודעת אם יש סכנה שגברים יתאגדו ביחידות נקמה בנשים. ייתכן שכן, האלימות שלהם היא ממש על פני השטח, ולעתים תכופות רק מחפשת סיבות לפרוץ. עלייך לזכור שקבוצות של נערים או גברים שמבצעות אונס קבוצתי הן סוג של קומנדו אנטי נשי. והחברה הנשית לא העמידה מולם שום תשובה.
אגב, החברה היהודית בישראל לא עורכת פרעות בערבים, אבל נטיית הלב אחרי כל רצח או נסיון לרצח, כמו הפיגועים התכופים האחרונים, די קוראת לכך. מה היתה התגובה הכללית בישראל לו קבוצה של ימנים קיצונים היתה פורצת ליישוב ערבי, דוקרת ויורה ושוברת עצמות על ימין ועל שמאל? עם כל הגינוי, ייתכן וחלק לא קטן מהישראלים היו מרגישים איזו רווחה. האם הערבים היו נבהלים ומסיקים את המסקנות - מפסיקים לרצוח? או שההשתוללות הכללית היתה פורצת את כל הגבולות, השלטון שוב לא היה שולט, והיתה מלחמת הכל בכל? בכל מקרה, בענין של יחידות נקמה נסתרות של נשים, אני חושבת שלא כך היו הדברים מתפתחים.
ואגב, את זוכרת את חוק דרומי? אם איני טועה, הכנסת קיבלה את העיקרון שכאשר פורצים לביתך, מותר לך להשתדל לחסל . ז"א - בקצרה - לקחת את החוק לידיים.

GreenMamba

New member
שום "עובדה שיש לתת עליה את הדעת"

הסיפור מאוד ברור-
חלק מהחוקים שא מקבלת עלייך כשאת נמצאת בחברת בני אדם היא שאלימות היא דבר פסול.
מי שאלים מוקע מחוץ לחברה.
למדינה מותר להפעיל כוח בנסיבות מסויימות הקבועות ע"פ חוק, ולא, כפי שאת מציירת את זה, מי שהוא שוטר או חייל מותר לו ללכת ולכסח את מי שבא לו.
למשל-
חייל שירו עליו, ומזהה את היורה ורואה שהיורה זרק את נישקו- אסור לו לירות עליו חזרה.

יחידות הנקמה ההזויות שאת מדברת עליהן כבר זמן רב הן הסתה ברורה לאלימות, ואין שונה בינהן לבין ישי שליסל, שורפי משפחת דוואמשה או מבצעי הלינצ' מראמללה.

את, שליסל והמרצחים הנתעבים מכפר דומא נמצאים על אותו רצף מחשבתי, ולא ממש רחוקים זו מאלו.

(אגב, גם בנוגע לחוק דרומי, כהרגלך, סילפת את העובדות עד לבלי הכר. אין שום היתר בחוק "להשתדל לחסל". להיפך. חוק דרומי אומר בפירוש "לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שהיה דרוש באופן מיידי כדי להדוף מי שמתפרץ או נכנס ...בכוונה לבצע עבירה," ואז גם מסייג החוק ואומר
"הוראת סעיף קטן (א) לא תחול אם -
(1) המעשה היה לא סביר בעליל, בנסיבות העניין, לשם הדיפת המתפרץ או הנכנס"
רק מוח מעוות ואלים יפרש את החוק הזה כ"להשתדל לחסל". החוק אומר בפירוש להשתדל לא לחסל)

ואחרון- "נטיית הלב" שאת מדברת עליה היא התבהמות החברה, ולא יותר. ואת בהסתתך הפרועה - חלק מההתבהמות הזו.

סתו חם

New member
את ודאי סבורה שניר ברקת ראש עירית ירושלים הוא בהמה גמורה

הלא הוא קרא לתושבי ירושלים היהודים להצטייד בנשק.

Berethor

New member
הוא קרה להם להצטייד בנשק בשביל הגנה ולא בשביל מתקפה על ערבים

על פי השיטה שלך, יהודים היו צריכים עכשיו לצאת ולהתחשבן עם הערבים על גל המתקפות האחרונות של ערבים נגד יהודים. מה שניר ברקת התכוון לומר זה שאנשים שיש להם רשיון לנשק ישתדלו לצאת עם הנשק שלהם, בשביל שברגע שמחבל ערבי מתקיף יהודים הם יוכלו לירות בו. הפיתוי לנקמה בעקבות גל הטרור האחרון קיים, אבל הוא לא במסגרת החוק, משום שבמדינה הזאת יש משטרה וצבא, שאחראים לדברים האלו, גם אם לא תמיד המדינה פועלת מספיק נגד המחבלים. בתרחיש המיני המפוקפק שהיה במועדון אפילו לא בטוח עדיין אם זה היה אונס, וכבר את קוראת לפעולות נקמה לא חוקיות של נשים, בכזאת קלות ראש.

"בחברות עתיקות, בעיקר באלו החסרות מערכת צדק מרכזית, השיטה להרתעה מפני רצח הייתה להרשות למשפחת הקורבן לנקום ברוצח (נקמת דם). עם זאת, אם משפחות הרוצח והקורבן לא הסכימו לגבי מוסריות ההרג, הם לא הסכימו, מן הסתם, לגבי ההצדקה שבנקמה, דבר שיכל להוביל לסכסוך דמים."

https://he.wikipedia.org/wiki/נקמה#...4_.D7.A9.D7.9C_.D7.94.D7.A0.D7.A7.D7.9E.D7.94

סתו חם

New member
אגב, האם את בעד זה שחבר של אשה מותקפת יכסח את הצורה למתקיף?

או שאת סבורה שעליו לקרוא למשטרה בכל מקרה? ולחכות עד שיגיעו?

aaa123

Member
אני לא הדובר שלה אבל כמי שמסכים עם דעותיה נגד

מי שעושה דין לעצמו אענה בכל זאת,ואני משער שדעותיה זהות לדעותי כאן.
&nbsp
אני סבור שחבר של אישה מותקפת צריך לפעול במסגרת החוק.
במלים אחרות אין הצדקה שהוא יכסח למתקיף את הצורה אם זה לא הכרחי כדי להגן על האישה.
&nbsp
אם אפשר לקרוא למשטרה ולהגן על האישה עד שהמשטרה תגיע בלי לכסח למתקיף את הצורה אז זה עדיף.
&nbsp
חוק דרומי גם לא מתיר לעשות כל דבר נגד פורץ לבית.
&nbsp
חוק דרומי אומר שלא יישא אדם באחריות פלילית "למעשה שהיה דרוש באופן מיידי כדי להדוף מי שמתפרץ או נכנס לבית המגורים, בית העסק או המשק החקלאי המגודר, שלו או של זולתו, בכוונה לבצע עבירה, או מי שמנסה להתפרץ או להיכנס כאמור".
&nbsp
גם לפי חוק דרומי אם הפורץ ברח אז אסור לרדוף אחריו כדי לחסל אותו
גם לפי חוק דרומי אם הפורץ הוכנע ולא מהווה סכנה אז אסור לחסל אותו בשלב הזה.
&nbsp
יש מצבים קיצונים שיכול להיות מוצדק לפעול בניגוד לחוק(למשל אם יש חוק שמתיר השמדת עם) אבל לדעתי אנו לא נמצאים במצב קיצוני כזה.

סתו חם

New member
אבל כפי שציטטת, מותר לעשות את הדרוש כדי להדוף מתפרץ.

אז גם לחבר של אשה מותקפת מותר, עפ"י זאת, לנסות לנטרל לגמרי את התוקף. (יש להניח מאד שהתוקף ייאבק בחבר, לכן מותר לחבר לנסות להוציאו מכלל פעולה).

ואם לחבר מותר - למה לקבוצה של נשים, שהתארגנו באופן מקצועי לעזור לנשים מותקפות, אסור? ומאחר שלא כל אחת יכולה לשלם לשומר(ת) ראש, הרי שחיפוש התוקף גם לאחר התקיפה, וכיסוח הצורה שלו (משום שכבר ביצע את הפשע), אינם בלתי הוגנים ובלתי חוקיים, לא?

Berethor

New member
משום "שהעזרה" הזאת מגיעה מאוחר מדי, נקמה היא לא הגנה עצמית

במקרה של הגנה עצמית המותקף מגן על עצמו ברגע אמת, במקרה של נקמה, הנוקם הוא זה שיוזם את שמתקפה. את מנסה לספח נקמה להגנה עצמית, אבל אלו שני דברים שונים, ברוב המקרים. שמירה והגנה עצמית הם דברים חוקיים, פעולות נקמה מאורגנות מתרחשות בעיקר בעולם התחתון, ככה שהיחידות-נוקמות שאת מציעה הן לא חוקיות, ולא יחשיבו אותן לחוקיות רק משום שמדובר בנשים, נקמה היא דבר שמחוץ לחוק.

"אותו הריב, כך מספרים בעולם התחתון בדרום, הביא לכך ששלום שלמה עזב את הווילה המבוצרת של משפחת שלמה בחלץ ועבר למושב תלמים. ה"מכה" לא איחרה לבוא: בליל יום שבת האחרון, נמצא שלום שלמה ירוי בכלי רכבו, כשהמתנקש לא מותיר לו סיכוי. אלה היו יריות הפתיחה של הסכסוך החם ביותר בעולם הפשע הישראלי. המעורים בו מבטיחים ש"יש עכשיו מלחמת עולם בדרום. בני שלמה לקח את החיסול קשה מאוד, הוא לא יעזוב את זה ככה, תהיה כאן נקמה, וקשה ביותר"."

http://news.walla.co.il/item/2893460

"A martial artist that is peaceful, disciplined, kind, personable, and probably good with children. If there's an Old Master who isn't a total Jerkass, you can bet he follows the Path of Peace. A Martial Pacifist will often try to solve his problems with words first, and fists a distant second, typically resorting to violence only as a last resort. When that happens, he will mop the floor with anyone dumb enough to challenge him. Unlike his arrogant counterpart, he will not kill you unless he has no other choice, as killing usually goes against everything that he stands for. Almost universally being followers of good, martial pacifists tend to defend others who are in need of protection."

"This trope is Truth in Television: many martial arts schools emphasize the importance of levelheadedness and use of violence only when no other option is available. Exercising self-control over your own body and mind is often an integral part of a practitioner's training, and this includes keeping your emotions in check. As such, you'll rarely hear about a karate black belt pummeling his wife in a fit of rage because he has the self-discipline not to. In fact, there are some martial artists who believe that any use of their skills for competitive purposes is a perversion of the art, and even refrain from sparring."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MartialPacifist

GreenMamba

New member
הויכוחים האלו עם הדעות ההזויות שלך כבר באמת נמאסו

בואי תסבירי לנו את מה ההבדל לדעתך בין הגנה עצמית לבין נקמה, ולמה את חושבת שבחברת בני תרבות הראשון מותר והשני אסור (לא מה דעתך, מה דעת החברה)
&nbsp
מבטיחה לעזור אם תתקשי.

GreenMamba

New member
דמגוגיה בגרוש

בהתחלה דיברת על יחידות נקמה
עכשיו את מדברת על הגנה עצמית (או הגנה על מותקף בזמן ההתקפה עצמה)
&nbsp
מה הקשר, חוץ מהקשר הדמגוגי הזול שאת עושה כהרגלך?
אין.

Berethor

New member

Berethor

New member
שוטרים לא יורים על עבריינים בכל מעצר אלא רק כאשר יש צורך בכך

"בלשי משטרה בלבוש אזרחי ירו למוות בג'ארח סרסור, עבריין תושב כפר קאסם בן 29, זמן קצר לאחר שירה באדם אחר. על-פי דיווח ב"קול ישראל", הבלשים סיירו ברחובות הכפר והבחינו בחשוד כשהוא רעול פנים רץ אל מסעדה. הם החלו לרדוף אחריו, אך הוא הספיק להיכנס אל המסעדה ולירות אל עבר אחד הסועדים, מורה תושב המקום."

"המורה נפצע קל ברגליו ולדברי השוטרים העבריין כיוון לעברם את אקדחו ולכן ירו בו. המורה הפצוע הועבר לקבלת טיפול בבית החולים "בלינסון" שבפתח תקווה."

[URL]http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=705999[/URL]

"שוטר לבן מסינסינטי יועמד לדין בגין אשמת רצח, במה שהתביעה מכנה "ירי אווילי וחסר טעם" בגבר שחור לא חמוש. השוטר ריי טנסינג ירה בשבוע שעבר למוות בסמואל דובויס, לאחר שעצר את רכבו של הגבר בן ה–43 בגין עבירת תנועה רגילה."

[URL]http://www.haaretz.co.il/news/world/america/1.2695960[/URL]

"So the character descends upon the settlement, burns their buildings, kills the inhabitants, takes their money and resources, and leaves, pleased that now he'll be able to buy that shiny new whatever he was wanting."

"Is this the new Big Bad? No! It's The Hero! ... oh wait, did you know that it was a settlement of bandits? A more Wretched Hive of arsonists, murderers, and jaywalkers never blemished a countryside."

"Welcome to a special kind of morality where otherwise evil actions are considered okay because the victims deserved it. Like all tropes, this can played with any number of ways. It can be played straight, defied, deconstructed, or left disquietingly gray depending on the author. This one's very common with Revenge stories in general, since revenge is basically a snippet of Paying Evil Unto Evil."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/PayEvilUntoEvil[/URL]

Berethor

New member
הנה דוגמה למקרה שנגמר טוב יחסית עם מדריך לקרב מגע שמנע אונס

"הנערה המותקפת חשה שמישהו עוקב אחריה. בחקירת משרד הנוער בניהולו של רס"מ בני דן עלה כי הנער ניגש את הנערה ושאל אותה בנוגע למיקום של רחוב מסוים. מיד לאחר שהנערה המשיכה בדרכה, הנער קפץ עליה, חבט בה, הפיל אותה לרצפה והחל לנשק אותה ולגפף אותה. הנערה זעקה לעזרה, ויצחקי וזוגתו, ששבו לביתם מבילוי כמה דקות קודם לכן, נחלצו לסייע לה."

""שמעתי צעקות", שחזר יצחקי, "הצעקות התחזקו וחזרו על עצמן: 'עזוב אותי, אתה מכאיב לי'. בהתחלה לא האמנתי שמשהו כזה קורה ליד הבית שלי. כששמעתי את הצעקות הבנתי שאין לי זמן אפילו להתלבש ויצאתי. במרחק 20 מטרים מהבית זיהיתי נער שוכב על נערה ומנסה להשתלט עליה"."

"יצחקי, שבשירותו הצבאי לחם ביחידת דובדבן ושימש כראש הדרכת קרב מגע, צעק על הנער לעזוב את המותקפת וניהל אחריו מרדף. "הוא התחיל לרוץ", סיפר יצחקי, "אבל סמכתי על זה שהכושר הגופני שלי טוב משלו ושבעברי הייתי ספרינטר ברמה מקצועית. בסופו של דבר תפסתי אותו, הוא ניסה להתנער ממני, אבל השתלטתי עליו תוך שנייה-שתיים ולא אפשרתי לו לזוז"."

"יצחקי סיפר עוד כי "כל הזמן הזה היה לי בראש שהבחור נמצא לקראת אונס של ילדה. וידאתי שהוא לא מתנגד והוא מצדו אמר 'עזוב אותי, לא עשיתי כלום'. במקביל, חברתי העניקה לנערה עזרה ראשונה. ביצעתי על הנער סקירה לפי הנהלים כמו בעבודה מבצעית ומצאתי בכיס האחורי שלו סכין. הוא לא השתמש בסכין, אבל הוא נתן לנערה אגרוף. תחקרתי אותו עד שהמשטרה הגיעה"."

"על המעשה שביצע ציין יצחקי כי "זה היה לפי הסטנדרטים המוסריים שאני מכיר, לא רק לפי החוק הישראלי, אלא גם לפי אמות מידה יהודיות. הורגלתי לזה כל החיים, וגם בעיסוקי המקצועי בהדרכות קרב מגע בארץ ובחו"ל אני מחנך לזה. ערנות סביבתית היא דבר ראשון במעלה, מחקרים מראים שאחוז נמוך מאוד ייצא לבדוק למשמע צעקות חשודות - לא מרוע לב, אלא מאדישות וחוסר מודעות"."

[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4578199,00.html[/URL]

Berethor

New member
הטוקבקיסטים בעיקר ביקרו את זה שהבחורה מנסה לגייס 80 אלף שקל

זה עורר חשד אצל אנשים שמדובר בניסיון עוקץ. חוץ מזה כל עניין השיעורים פרטיים גם כן נראה מוזר לאנשים, היא נתנה מפתחות לבית שלה לגבר זר שלפני זה הציע לה לשלם לו על האימונים שהוא יתן לה בסקס? הסיפור הזה באמת נורא תמוה. בכל מקרה המדריך מהכתבה שאני הבאתי הוא אחר, כמובן, למה הוא היה מציל מישהי מאונס אם הוא היה תומך ומשתתף באונס בעצמו? כנ"ל לגבי המדינה גם, אם אונס באמת היה דבר שנחשב לבסדר בחברה שלנו, אז למה זה נחשב לדבר לא חוקי? גם בעברות אחרות לא תמיד העבריין נתפס, או שמצליחים להוכיח שהוא אשם, בשביל זה יש חקירה, את לא מצפה משוטרים ושופטים להאמין לכל תלונה, מבלי לבדוק אותה, האם אפשר להחשיב חקירה או כמה תגובות של טוקבקיסטים "כאונס שני", אני בספק על כך, וטענה כזאת יכולה ליצור זילות גדולה יותר כלפי אונס אמיתי.

סתו חם

New member
עצוב שגבר היה זה ש"הציל את הנערה", לפי כל הקלישאות בסרטים

ולא שהנערה עצמה היתה מיומנת באמנות לחימה וכיסחה את האנס.
אכן, גם לפי נסיוני אנשים לא יוצאים לשמע צעקות. לכן על כל ההורים לשלוח את בנותיהם לחוגים לאמנויות לחימה, החל מגיל צעיר.

למעלה