לא קל לגרור את העגלה בלי גלגל רביעי,החברים והשפחה עוזרים ותומכים. אבל הילדים עצובים מאוד .הבן אמר לי "אמא אני יותר עצוב משמח בחיים" עם משפט קשה לנשום רגיל. צריך כל יום למשוך יותר ויותר קדימה.
ושוב אני אשתדל למלא את המונח בוקר טוב שבהמשך מקוה שיהיה יום טוב גם בשבלינו ובשביל ילדינו שאנו משמשים להם דוגמא לטוב ולרע ובמיוחד להשתדל להכריע את הכף לכוון הטוב כי הרי הם יצטרכו לעבור בכל הדרכים
את ילדיי עצובים.כמו שלילדיי היה כואב לראות אותי עצובה. מה שאני בעצם אומרת שלדעתי מצב הרוח שלנו כהורים משפיע באופן ישיר על מצב רוחם. לכן המסר שלי לילדים היה החיים ממשיכים ונמלא אותם בתכנים שמחים למרות המשברים שבדרך. תהיי חזקה.
גם אצלי זה בדיוק פועל לפי השיטה הזו שהחיים ממשיכים והם יותר חזקים מאיתנו והשגרה נמשכת יחד עם כל הכאב והצער שאבא איננו איתנו וזה עובד לא שוקעים בדכאונות ובאבל ומתי שרוצים לבכות אז בוכים וצוחקים גם ונזכרים בו בכל רגע נתון וכך אני נתתי את ההרגשה הזו אצלנו בבית וכךהם רואים אותי ישר חזרתי לעבודה ולשיגרת החיים הלא ממש פשוטה של להיות לבד ולהתמודד אבל מראה להם את הצד החזק שבי ושאני מסוגלת להמשיך בחיי .....
גם אצלי זה בדיוק פועל לפי השיטה הזו שהחיים ממשיכים והם יותר חזקים מאיתנו והשגרה נמשכת יחד עם כל הכאב והצער שאבא איננו איתנו וזה עובד לא שוקעים בדכאונות ובאבל ומתי שרוצים לבכות אז בוכים וצוחקים גם ונזכרים בו בכל רגע נתון וכך אני נתתי את ההרגשה הזו אצלנו בבית וכךהם רואים אותי ישר חזרתי לעבודה ולשיגרת החיים הלא ממש פשוטה של להיות לבד ולהתמודד אבל מראה להם את הצד החזק שבי ושאני מסוגלת להמשיך בחיי .....