עברו כבר כמעט חודשים

עברו כבר כמעט חודשים

כבר עברו חודשים מאז שהלכת ועדין קשה לי לעכל עדין מסתכלת על הדלת מצפה שתיכנס סקרנית לדעת אך הקטנה תגיב שתראה אותך אם תזכור שזה אתה אבא שלה לבנתיים היא קוראת לכל העולם אבא בעיקר לרונן ואפילו מקנא שהוא לוקח על הידים את הבת שלו תהל אבל החיים ממשיכים ומחר אנחנו ניפרדים גם מהאוטו כי הוא של העבודה שלך וזה גורם לעכל קצת יותר עוד דבר הלך לנו יחד איתו שכמובן ילך רק על דברים כאלה אבל בכל זאת זה כואב היום ביקרנו בבית הקברות לקחנו את הילדה להכיר את הבית החדש של אבא שלה היתעפקנו שלו לבכות ולהיתפרק לידע היא היתה דווקא בסדר גמור הדליקה נר נתנה חיבוק ונשיקה שמה פרחים בחרה הבנים לקחה פיקוד כמו תמיד ואז אמרה אבא אל תדאג אני הולכת לסבתא אני אבוא שוב מחר כל כך קשה להיתמודד עם הילדים החופשים החגים ועם החיים בכלל מחר תחילת שנה צריך להישאר עם שתי הבנות ואן לי מושג מה עליי לעשות

kmi

New member
....

הרבה ניחומים לך...וסימפטיה.אין נוסחה לדרך ולהמשך -אבל חייבים .!!! . תהיי חזקה תחשבי חיובי עד כמה שניתן - והזמן יעשה את שלו -כל אחד הזמן שלו ....שנה טובה. :)

מבינה אותך ומחבקת אותך

זה לא קל לחזור להיות אמא חזקה ותומכת בילדים הם מרגישים ומביעים את הגעגוע שבתוכך אליו שולחת לך חיבוק ענק וים של כוחות לחזק אותך יודעת שמילים לא יחליפו את התחושת הלבד שלך אבל כולן פה עברו/עוברות את מה שאת עוברת ומאחלת לך שתמצאי את הדרך להמשיך את החיים להיות האמא של הילדים והם יסבו לך אושר ענק

תודה

והיום לקחו את האוטו הפרדה היתה ממש קשה כאילו לוקחים לי אותו שוב עוד פעם להיפרד ממנו ממשהו ששיך לו זה עושה את המוות שלו כלכך ממשי והיום ביקרתי את החותי עם הבנות בשעה שש וחצי חשבתי הנה עוד מעט הוא יתקשר ויגיד לי לרדת כי הוא אגיע מהעבודה קשה כל כך עם כל השינויים האלה עם הלבד מקווה שבאמת הזמן יעזור ולא יחמיר את המצב.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שולחת לך מהצפון חיבוק כח , אכן צריך ללמוד לחיות אחרת, וכל פרדה מדבר המזכיר אותו קשה . כל הכבוד לך על התמודודתך. אם את זקוקה לאוזן קשבת או כל דבר תוכלי ליטצור עמי קשר דרך המסרים ובפון . שלך טלי

למעלה