I doubt it
F Fairywitch New member 26/9/06 #20 אני בטוחה../images/Emo8.gif "הבכירות" זה מקסים. ואם לא אז The Elders, אם כבר
ה האלדריות New member 26/9/06 #23 המועמדים פה! אנחנו רוצות להזכיר לכולם שאת ההצבעות שלם יש לשלוח במסר לניק הזה בלבד! הסיבוב הראשון יגמר בסוף השבוע, ביום שבת 24:00. הצבעות שישלחו אח"כ לא יתקבלו חוץ מבמקרים מיוחדים שאותם צריך להגיד לנו לפני תום ההצבעה. בהצלחה!
המועמדים פה! אנחנו רוצות להזכיר לכולם שאת ההצבעות שלם יש לשלוח במסר לניק הזה בלבד! הסיבוב הראשון יגמר בסוף השבוע, ביום שבת 24:00. הצבעות שישלחו אח"כ לא יתקבלו חוץ מבמקרים מיוחדים שאותם צריך להגיד לנו לפני תום ההצבעה. בהצלחה!
F flying eagle New member 26/9/06 #24 לכמה מועמדים מותר להצביע? לכמה מועמדים מותר להצביע בכל קטוגריה? כי אם זה רק 1 אז יהיה לי ממש קשה לבחור את הדמות הגברית....
לכמה מועמדים מותר להצביע? לכמה מועמדים מותר להצביע בכל קטוגריה? כי אם זה רק 1 אז יהיה לי ממש קשה לבחור את הדמות הגברית....
C CheN323 New member 28/9/06 #34 ../images/Emo45.gif הו, לקח הרבה זמן ../images/Emo2.gif../images/Emo22.gif האתר מגניב {אני מבינה שמישהי פה למדה HTML }
../images/Emo45.gif הו, לקח הרבה זמן ../images/Emo2.gif../images/Emo22.gif האתר מגניב {אני מבינה שמישהי פה למדה HTML }