עברה שנה...........................
היי כולם...זה יוד יוד... פעם הייתי פה...מעניין אם אתם עוד זוכרים אותי... אז...לכבוד מה באתי לאמר שלום? ובכן...היום זה בדיוק שנה מאז שנכנסתי לפורום וקראתי לראשונה את היומן תמיד ראיתי את הפורום ברשימת הפורומים...ולא ידעתי מה הוא אז ביום כיפור נכנסתי כשהיה לי משעמם...התחלתי לקרוא...וקראתי וקראתי.... היו אז איזה חמישים ומשהו פרקים ואת כולם קראתי במכה אחת! אני אפילו זוכר מי היתה הראשונה שהגיבה לי... (ויקי!
) ואז הייתי חבר קבוע בפורום...ואחר כך פחות...ואז לפעמים... ולאחרונה בכלל לא............. אבל אני תמיד נכנס ומתעדכן מה קורה איתכם...וכל שבוע נכנס לראות אם הגברת הואילה בטובה לכתוב עוד פרק...
)) אז רציתי להגיד לכולם שאני עוד קורא...ונכנס... וגם מתגייס בקרוב אגב אחרי שסיימתי את השנת שרות (אני חושב שאני זקן הנכנסים לפורום...) ואני אוהב את כוווווולכם!!!!! ובעיקר אותך שלומק...את תמיד היית ונשארת מקסימה ומעניינת! ו...שנה טובה!
היי כולם...זה יוד יוד... פעם הייתי פה...מעניין אם אתם עוד זוכרים אותי... אז...לכבוד מה באתי לאמר שלום? ובכן...היום זה בדיוק שנה מאז שנכנסתי לפורום וקראתי לראשונה את היומן תמיד ראיתי את הפורום ברשימת הפורומים...ולא ידעתי מה הוא אז ביום כיפור נכנסתי כשהיה לי משעמם...התחלתי לקרוא...וקראתי וקראתי.... היו אז איזה חמישים ומשהו פרקים ואת כולם קראתי במכה אחת! אני אפילו זוכר מי היתה הראשונה שהגיבה לי... (ויקי!