עברה שנה ../images/Emo60.gif
לפני שנה מצאתי לי בית חדש - פורום IOL. ההודעה הראשונה שלי היתה לדברי מרב לאקונית מידי. אני זוכרת, שליאור ירד עלי על זה שלא שרשרתי
שנה - זה המון זמן. אני זוכרת את המפגש הראשון שהשתתפתי בו. גאיה אירגנה אותו. ישבנו מעט בנות (וליאור, כמובן) בבית קפה. ופיטר חיכה לי בעבודה. עד 12 בלילה. כ"כ נהניתי. דיברתי בחופשיות. מאז היו הרבה מפגשים. הכרתי אנשים נפלאים, אוהבים, תומכים, מבינים. חשבתי, ששנה זה מספיק, אבל מתברר שאני נשארת איתכם. כנראה, שלושה ימי חום אינם תנאים הכי אידאלים בשביל המוקפאים. הם לא שרדו
חיכיתי עד 14:30 ואז ביקשתי מפיטר שיתקשר לבית החולים. אמרו, שהבטא שלילית, אבל שאמשיך עם הכדורים/זריקות גסטון עוד יומיים. אין לי כוח להתקשר לשאול למה. כנראה, האחות כ"כ נהנתה לדקור לי היום את הורידים (היא ניסתה את שתי הידיים), שלא יכלה לוותר על עוד דקירה ביום שלישי. אל תגידו שיש תקווה, כי אני יודעת שאין. אבל כילדה טובה, אני אמלא את הוראות הרופאים. אני הולכת לי קצת לבכות (ולחשוב על האימוץ). אוהבת אתכם. אולה.
לפני שנה מצאתי לי בית חדש - פורום IOL. ההודעה הראשונה שלי היתה לדברי מרב לאקונית מידי. אני זוכרת, שליאור ירד עלי על זה שלא שרשרתי