עברה יותר משנה

עברה יותר משנה

מאז שלחתי אטמים לכמה חברים מהפורום
אני סקרן אם יצא לכם לבשל ומה המסקנות
תודה
בתמונה פטנט המשך סיר הישרדות מסיר רגיל שיכול לזקק מי ים

גם ים סוער ורוגש לא ברי בכל זאת יוצאים לים

כך גם אופעועים
אבל צודק ברגע שזה יהיה על בסיס מסחרי הצינורית תהיה מנירוסטה

gb228

Active member
למיטב ידיעתי אין בעיה עקרונית עם נחושת

אלא יש בעיה שבתהליך המשיכה של צינורות נחושת נעשה שימוש בעופרת ושרידים שלה נשארים בתוך הצינור - ניקוי יסודי של הצינור (לא זכור לי הרגע איזה חומר צריך להזרים דרכו לביצוע הניקוי) פותר את הבעיה.

כל הרעיון לזקק מים כמה ימים או שבועות

עד שבאים להציל אותך אם תשאל ניצול צמא אם המיים לחיים יגיעו אליו באמצעות
צינור נחושת ממש לא איכפת לו

מלייקה91

New member
צינור נחושת בריא ועוד איך?

צינורות המים ברב הבתים בארה"ב עשויים מנחושת. בעת האחרונה עברו לפלסטיק כדי לחסוך בהוצאות הבניה.
הבעיה היתה בהלחמות בחיבורים של הצינורות. כאשר שגילו שעופרת לא בריא לגוף האדם עברו להלחמות "נטול עופרת". וזה קרא לפני שנים רבות.
לא נראה לי שמאתיים מיליון בני אדם בארץ שבה הסטנדרטים מהגבוהים בעולם בנושא בטיחות משתמשים בצינורות נחושת לאספקת מים וזה נחשב ל "לא בריא".

danielia1

New member
גם הרומים חשבו שעופרת זה בריא ויצרו את צינור

המים הראשון מעופרת... בעוד כמה שנים יבינו למה יש כל כך הרבה מחלות.אם עוברים לפלסטיק, בשקט, כדי לא ליצור פאניקה.

naor131

New member
אפשר הוראות הכנה

וגם מזה משנה סוג הצינור העיקר שיזקק

יש אינפורמציה בדף מוצר RomiSeal

להכנת סיר לזיקוק צינורית 60 סנטימטר מפרקים את כפתור האחיזה מהמכסה. מחבר קונים בחלקי סירי לחץ או מוצאים צינורית שתתאים לחור אפשר לאטום עם בצק אותו דבר בשוליים של הסיר שבה במגע עם המכסה מכינים בצק ממים וקמח זה גם טוב להכנת אורז מעולה
המתכון לערק
שתי שליש ענבים שליש סוכר גרגרי או פרחי אניס קצת שמרים שלושה שבועות תסיסה ב60 צעלות רתיחה זורקים את האלכוהול זה המתנול הרעלי
מ65 עד שבעים וחמש מעלות יוצא האלכוהול הנקי לא יודע כמה זמן ממשיכים להרתיח בשלב מסוים יוצא שמן שמקלקל את הטעם
בגלל זה מומלץ ללמוד ממומחים או לעשות נסיונות
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=269219289886887&set=pcb.269220986553384&type=1&theater

חסרים קצת סילסולים בצינור ושיפוע לכיוון המאסף עם קצת תכנון אפשר יהיה גם למכור את זה לזיקוק וויסקי....

זיקקתי ערק תראה בגוגל איך מזקקים ערק

רון,זה הולך לכיוון סטארטאפ שמאפשר גם לזקק אלכוהול
וגם בישול יותר מהיר מהרגיל
לכן נכנסתי לפורום לקבל אינפורמציה בעניין בישול בטילטולים
עבדתי בדיג מכמורת כמה שנים טובות אבל לתיק מוצר צריך דעות נוספות

zina71955

New member
בקיצור - ערכה לכל אסת הצלה. את הבקבוקים

הריקים אפשר להביא מהבית

בשעות הפנאי מכינים ערק בחרום מים

בשיא הרצינות חוזר לבקשה אם במקרה פורסם על ידי אחד מאלה ששלחתי להם
או רואים את ההודעה אפשר לכתוב לי לפרטי או למייל