עבירה הבאה במצווה

עבירה הבאה במצווה

בהיות וימי ה"כפה עליהם הר כגיגית" משמשים ובאים חושבני שאין מתאים לנו חברי קהילת האנוסים טוב משרשור זה הבעל"ט ואיש את רעהו יעזור למצוא רפואה ומזור
רעיון השרשור למצוא את מתיקות העבירה שלצורך הנאתה יש לקימה רק ע"י מצווה [מה שחילוני מבטן לא יחווה לעולם ...]
דוגמא ? בבקשה,
הירהורי העבירה וזנות שחווה כל חרד בעומדו לתפילת שמונה עשרה אין גם בסרטי הסקס הטובים ביותר
המשיכו ..................................

מזגזגת2

New member
טובל ושרץ בידו

מילא שיר השירים.. אבל "סתם" שמונה עשרה יבשושי?

רק שלא יתחיל עכשיו שרשור של:
"הרהורי סטייה במצוות ראשית הגז/פטר חמור/שילוח הקן"
"הרהורי זנות במצוות הכנסת כלה"
וכו' וכו'

וגם לא: "לאכול פרות ים שעבר עליהם הפסח כשהם שוחים בחלב אמם תוך כדי ישיבה בסוכה גזולה..." או משהו בסגנון

סורי, אני יותר מידי עייפה.
ותודה באמת שלא הכללת את הנשים החרדות...

החילול שבת הראשון שלי

יחול אי"ה בחג השבועות הבעל"ט לפני שנתיים, בהם הרתחתי מים לקפה בשביל להמשיך את השטייגען של ליל שבועות.

בזמנו נהנתי מהרעיון כ"כ, שרצתי לספר לחבר שלי שאח"כ יצא בשאלה.

פרט נמק והסבר

מה זה הרהורי עבירה וזנות?

כי זכור לי מפרוש הוידוי שכל שטות הכי מפגרת זה זנות. גם לומר זנות זה זנות. ולכתוב בטח. ולקפוץ בחבל כי החצאית מתרוממת ורואים טפח מעל הנקודה שהחליטו ממציאי תקנוני סמינרים למיניהם (אמצע הרגל?) שצריך להיות מכוסה. זנות.
אפרופו הרהורי עבירה.
זה נכון שקווצת שיער חצופה ומאפירה המבצבצת ממטפחת מהוהה של שכנה מבוגרת זה גורם להרהורי עבירה?
או אולי זו הפאה הבלונדינית של השכנה שעוברת כל ליל שבת הלוך וטפוף?
כן, יש כאלה שפאה בלונדינית מוציאה אותם משלוותם. סיפור אמיתי.
ואולי זה ריח הבושם של השכנה שהיתה במעלית לפניך? ברור. מיד הרהורים מתרוצצים בשמחה במוח הקודח בהגות יהודית.
ואולי זה סתם, גרבון לייקרה נוצץ באור החמה?
ואולי לא היו הדברים מעולם (היו גם היו! שמעתי איש מפי איש מפי איש עד...)

ואיך שכחתי. קול באשה. וכחל. זה כתוב כל כך יפה בישעיה, שכבר לא משנה התוכן:

יען כי גבהו בנות ציון, ותלכנה נטויות גרון, ומשקרות עיניים; הלוך וטפוף תלכנה, וברגליהם תעכסנה. ושיפח אדוניי, קודקוד בנות ציון; ויהוה, פותהן יערה.

ביום ההוא יסיר אדוניי, את תפארת העכסים והשביסים--והשהרונים. הנטיפות והשירות, והרעלות. הפארים והצעדות והקישורים, ובתי הנפש והלחשים. הטבעות, ונזמי האף. המחלצות, והמעטפות, והמטפחות, והחריטים. והגליונים, והסדינים, והצניפות, והרדידים.
[בקיצור יפשיט אותן]

והיה תחת בושם מק יהיה, ותחת חגורה נקפה ותחת מעשה מקשה קורחה, ותחת פתיגיל, מחגורת שק: כי-תחת, יופי. כה מתייך, בחרב ייפולו; וגבורתך, במלחמה. כו ואנו ואבלו, פתחיה; וניקתה, לארץ תשב.

[וכל ההסברים של המפרשים על האקססוריז מעוררים חושים]

מזגזגת2

New member
אקססוריז משוכלל

יואו, מבולבלונת,

הזכרת לי את הפירוש שהביאה המורה (כתה ח'X) על הפסוק "הלוך וטפוף תלכנה, וברגליהן תעכסנה..."
ללמדך, שהיו לבנות ציון נעלי עקב מיוחדות שבתוך העקב היה בושם ובכל פסיעה הן הפיצו סביבן ניחוח...

חבל שלא שימרו את הפטנט עד היום...

זנות כפשוטה

תציצי מעזרת הנשים ותראי משהו ענק ובולט מתחת לגערטיל ותביני במה דדברים אמורים

פעם ראשונה שנסעתי בשבת...

יצאתי מקרית ספר בדקה ה-99 לפני שבת לכיוון גבעת שמואל. כל הדרך רעדתי מפחד. ידעתי כבר שאין אלוהים, אבל בכל זאת. .. כפות ידי הזיעו והייתי בלחץ נוראי כל הדרך. הגעתי לצומת קוקה קולה רועדת כולי וחיכיתי ברמזור אדום.

פתאום אני רואה טנדר עומד לידי ובתוכו חסידים מתפללים.

מרוב לחץ שכחתי את ה-18 דקות...

כל זה היה לחינם... בכלל לא חיללתי שבת....

הצורך בעבירה כמרידה

אני לא מבין את ההנאה והצורך בעבירה הבאה במצווה, זה אפילו נראה לי קצת חולני, אבל אני כן מבין את הצורך בעבירה כמרידה, כל אדם שהרגיש שהדת ואלוהים כבלו אותו במובן העמוק של המילה, ביטול החירות העצמית הבסיסית והנצרכת כל כך לבן אדם, מבין את הצורך וההנאה שבעבירות של מרידה, בכדי להשתחרר מכבלי העבדות. נכון יש לזה סוג של פרדוקס, כי פעולת השיחרור עצמה, אם היא באה מכפירה, הרי שהיא מלמדת שמעולם לא היה עבדות למישהו או משהו, אבל בכל אופן, ואלו היו הפעולות של החילול שבת שלי הראשונים או אכילת הבלתי כשר והטרף.
חילולי שבת, הייתי עושה בבית אחרי סעודת שבת עם אשתי והילדים, נכנס לחדר שלי ומדליק את המחשב ושומע מ וזיקה וחדשות וסרטים, ואכילת טרף, הייתי הולך לקניון בתל אביב ואוכל ממש טרף כדי להרגיש את החירות, אני חושב שמי שמבין את העומק של הדברים יזדהה איתם.

תמיד שואלים אותי נו אייך היתה הפעם הראשונה

שחיללת שבת,שאכלת שרימפס ואני עונה ממש אבל ממש לא התרגשתי ממש לא פחדתי כי עשיתי את זה מתוך הבנה ובקור רוח
השבוע יצאתי עם אנוס למסעדה(לא מישו מפה) והזמנתי שרימפס הוא לא העז לאכול אבל שהתעקשתי הוא טעם כמה ימים אחר כך והוא עוד מרוגש מהחויה לי לא היה אתזה נכון הרגשתי שחרור בלצאת לאיפה שבא לי אבל להתרגש?לצערי לא עברתי תחויה

לחלל שבת לא היה לי קשה

אבל הייתי בטוחה שיהי לי קשה נפשית לאכול משהו לא כשר.

ההזדמנות הראשונה שנקרתה בדרכי לאכול משהו לא כשר היה בפסח לפני כשלוש שנים.

הלכתי עם חברה למסעדת מוזס בתל אביב והזמנתי המבורגר עם בייקון (פרוסות בשר לבן מטוגנות) עם גבינה והכל בלחמניה טריה.

חשבתי שאני אתרגש ושיתקע לי האוכל בגרון, אבל דבר מזה לא קרה.

אכלתי רגיל ולא הרגשתי שום דבר מיוחד.

אגב, המנה מאוד מומלצת - אין על הצ'יזבורגר של מוזס....

עבורי לאכול לא כשר

זה אמור להיות פרוייקט שיש להקדים לו לוק מתאים......

אא"כ אוזמן לבית יוצאים\אנוסים...

הסיבה שלא הרגשת כלום היא

מפני שאולי סברת שיש כאן גם איסור בשר בחלב ולא כן הדבר. בשר בחלב לא נאסר בבהמות טמאות
אז הנפש שלך הרגישה כנראה שיש כאן עבירה אחת פחות ונרגעה.........

למעלה