עבור RIDE ה die hard fan של בואי :)

עבור RIDE ה die hard fan של בואי :)

האמת שלא עקבתי אחר ההספדים - עושה עצוב - אבל נתקלתי בידיעה משמחת עבור מעריציו שטוני ויסקונטי סיפר למגזין רולינג סטון ומדובר בחמישה שירים חדשים שבואי כתב לפני לכתו עם גירסת דמו כהמשך ל blackstar .. התחיל כבר לתכנן אלבום המשך חדש.. אם משפחתו תחליט להוציא EP למשל בטוח שהמחיר יגיע לשחקים.. זמן להתחיל לחסוך ג'ובות

http://www.rollingstone.com/music/n...album-thought-he-had-few-more-months-20160113

מכיוון שמספרים שזה מאותו ציר מקודמו

אז אני אומרת לא תודה.. אוהבת את בואי אבל אני לא die hard fan .. בעיקר אודיטי והאיש שמכר, כמה שירים של הנקי, זיגי מאוד כולו ו low עוד יותר, וזהו בעצם..

RIDE TO LIVE

New member
הלוואי תגיעי עם חדשות כאלו כל יום חובבת

Post-'Blackstar' Album נשמע טוב, טוב מאוד אפילו.
ובכל מה שקשור לבואי את יודעת שאת אף פעם לא יכולה לדעת מה יהיה שם בדיוק ...
יש למה לחכות.

עבור RIDE חדשות חמות חמות :)

בואי הכין גם לפני לכתו סט אלבומים אנתולוגיה שהראשון מהם יראה אור ב- 2017.
לא יודעים אם יהיו בהם חומרים חדשים.
בכתבה ציינו שזה דווקא רעיון טוב על מנת למנוע מחברות תקליטים לעשות שימוש לרעה בגירסאות דמו ישנות ולמכור אותן כשירים 'חדשים' של בואי.

http://www.independent.co.uk/arts-e...-to-be-released-after-his-death-a6830766.html

אני בספק אם זה היה קורה (ז"א, עניין הדמואים)

קשה "לעבוד" על אוהדים של בואי ולהוציא סינגלים מדמואים בלתי גמורים. זה אפשרי כשמדובר בזמרי פופ כמו מייקל ג'קסון, ובמיוחד למי שהאוהדים שלו/שלה הם פחות קפדניים. במקרה של בואי זה היה מהלך לא הגיוני - אבל ממילא לא נראה לי שמישהו היה עושה זאת.
&nbsp
מה שכן, אנחנו נראה בעתיד (הקרוב והרחוק) אריזה-מחדש של כל החומר שלו, הידוע והלא ידוע (כולל הרוב הגדול של הסינגלים והחומרים שהקליט בסיקסטיז, אני מעריכה). מהלך כזה הוא מורכב, ומצריך שיתוף פעולה בין כמה חברות תקליטים ובעלי זכויות שונים. מן הסתם בואי עבד על זה לא מעט זמן, בשנים האחרונות. הוא עשה בחוכמה כאשר הבטיח את המורשת שלו בדרך זו.

חושבת שהתכוונו לחומרים של הסיקסטיז

כל העסק היה די פרוע אז. יש לי חברה טובה בלונדון אספנית כבדה של בואי אבל רק של הסיקסטיז ומסתבר שהמון סינגלים ודמואים הודפסו בכל העולם באסיה במזרח אירופה ואפילו בטורקיה, ואולי במדינות הללו קל יותר עדיין לעבוד על האנשים. גם במערב הקהל הרחב מכיר לרוב let's dance - ירחם השם :) - אלבום שלו הנמכר ביותר ולקהל הזה הסינגלים הנדירים שלו לא מוכרים כלל. טוב שהוא חשב על זה מקודם גם אם יהיה קשה לפעול בכל העולם אבל לפחות למזער נזקים.

RIDE TO LIVE

New member
452 פריטים של בואי בוניל.

את זה מחזיק חברי הטוב, זה מהתיכון, מהתקופה שהתחלנו לאסוף תקליטים.
גם לי יש אוסף מכובד של בואי בווניל אבל לא ברמה שיש לו, המומחיות שלי בווניל שמורה לפלויד.
יש לו אוסף אדיר של בואי ( 452 בווניל) הכולל כמובן את כל תקליטי האולפן המקורים של RCA וההוצאות המחודשות שהוציא בואי בשנות ה90 הכוללות בונסים של האלבומים מהסבנטיז, הוצאות של EMI ,RYKO והההוצאה האחרונה של five year שיצא לא מזמן, 180 גרם, 10 אלבומים כולל בונוסים עד73. הדובדבנים הם כמובן הבוטליגים תקליטי 7 אינץ וה 12 אינץ .
הכול לפי ספר עם מספרים קטלוגים ופה ציף ציף צודקת, על אספנים לא ניתן לעבוד.
בקיצור החבר טוען שבואי שמר על ארכיון ענק ברמה של הארכיון שמחזיק יאנג והתחיל לשחרר לאחרונה, מה יהיה אם כל זה ?
נחכה ונראה.

RIDE TO LIVE

New member
צודקת. קשה "לעבוד", במיוחד על אספנים. הarchive בדרך.

כמו שכתבתי לפני לחובבת, לחברי הטוב עוד מימי התיכון יש אוסף אדיר של בואי ( 452 בווניל) הכולל כמובן את כל תקליטי האולפן המקורים של RCA וההוצאות המחודשות שהוציא בואי בשנות ה90 הכוללות בונסים של האלבומים מהסבנטיז, הוצאות של EMI ,RYKO והההוצאה האחרונה של five year שיצא לא מזמן, 180 גרם, 10 אלבומים כולל בונוסים עד73.
הדובדבנים הם כמובן הבוטליגים, תקליטי 7 אינץ וה 12 אינץ .
גם הוא טוען כמו שכתבת, שבואי החזיק בארכיון גדול.
אני גם חושב, זה רק עניין של זמן, הarchive בדרך.

למעלה