עבור נציג פלאפון

geostant

New member
עבור נציג פלאפון

היי, יש לי 3 שאלות עבורך, לא משהו מסובך, כל נציג שירות יודע את זה רק פשוט אבדתי את התשובה איפה שהוא... 1)CDMA´ Type of wireless carrier 2(CDMA´ PRL file of wireless carrier ( Ex. *.prl 3)CDMA´ PRI(Product Release Instructions)List of wireless carrier

geostant

New member
../images/Emo41.gif נציג נציג > יש סיבה טובה לזה ??

Your message To: [email protected] Subject: עבור נציג שירות הלקוחות Sent: Mon, 15 Apr 2002 19:51:41 +0200 did not reach the following recipient(s): [email protected] on Mon, 15 Apr 2002 20:46:19 +0200 The recipient name is not recognized The MTS-ID of the original message is: c=us;a= ;p=pelephone commun;l=POSTSMTP020415184628BDXFHQ MSEXCH:IMS:pelephone Communications LTD.:pELE-POST:pOSTSMTP 0 (000C05A6) Unknown Recipient

מ ס ט י ק

New member
אני חושבת שזה עוד אחד...

כמו - מצטער אילו הנהלים
.. אני לא חושבת שזה באמת היה נציג פלאפון

מ ס ט י ק

New member
אני חושבת שזה עוד אחד...

כמו - מצטער אילו הנהלים
.. אני לא חושבת שזה באמת היה נציג פלאפון

eranavni

New member
לא חושב כי אם כן אז למה הוא ענה לי

ולא התעלם ממני? ורשם אין מה לעשות אלא הנהלים
?

AndreyS

New member
מה אתה עושה???

תפסיק מייד!!!!!! אתה הורס לי הכל... אתה לא רוצה לתפוס על חוסר ידע??? אני מתפלא עלייך??? תראה איזה שאלות הכנתי לו... ואתה???? אל תהרוס... וכל העניין עם האי-מייל... נוקיה חשב על זה... רציתי להוציא את זה בסוף כדי להפיל אותו סופית!!! אתה הורס הכל... למה גיאו?? למה???

AndreyS

New member
מה אתה עושה?????? ../images/Emo46.gif

תפסיק מייד!!!!!! אתה הורס לי הכל... אתה לא רוצה לתפוס על חוסר ידע??? אני מתפלא עלייך??? תראה איזה שאלות הכנתי לו... ואתה???? אל תהרוס... וכל העניין עם האי-מייל... נוקיה חשב על זה... רציתי להוציא את זה בסוף כדי להפיל אותו סופית!!! אתה הורס הכל... למה גיאו?? למה???

AndreyS

New member
עוד שאלה

נציג יקר! יצרני המכשירים בטכנולוגיית CDMA פתחו כרטיס חכם - מקביל לכרטיס הסים בGSM. (תמונה מצורפת) תוכל בבקשה לספר לי אם פלאפון תשתמש בכרטיס הזה ובאילו מכשירים? תוכל בבקשה להביא מידע כללי על מכשירים שתומכים בכרטיס הזה. אלה רק המכשירים בדורות החדשים או שגם ברשת CdmaOne. תמונה מצורפת. עוד משהו... נציג אני מתעניין מאד בקולקציה החדשה של פלאפון. תוכל בבקשה להוסיף לינקים לאתרים שבהם אפ]שר למצוא מידע על מכשירי LG מהקולקציה החדשה. Andrey
homer

geostant

New member
למה בכלל להתאמץ ?

אתם שואלים סתם איזה משהוא שעובד עליכם.... הרי זה ברור הוא סתם איזה
שחשב שיקבל פה מקום כבוד...

כבר אמרתי לכם חברה

אם אתם רוצים שאני יילך רק תעשו שירשור של תגובות שאתם לא רוצים נציג מהחברה והממונה עליי יוריד לי עוד דאגה מהראש גם ככה אני לא ממש "מת" על הסידור החדש שנתנו לי, אבל חייבים לעשות את העבודה. אם אתם לא מאמינים לי זה בעייה שלכם חברה.

למה אתה מתחמק משאלותינו?

אני ראיתי פה כמה וכמה שאלות שאתה כלל לא עונה עליהם. האם זו איזה שהיא סיבה? האם אתה לא יודע?

בעקבות מה שראיתי

את הזילזול שאתם נותנים בי אז החלטתי לא להתייחס אבל: מהיום אני עונה רק על שרשורים של שאלות ולא על שאלות בודדות שמפוזרות ברחבי הפורום כי אז זה באלגן שלם. UNDERSTAND?

שמע קצת קשה לא לזלזל

יש לנו פה תופעה של 3 "נציגים" שקמו ביומיים האחרונים. קצת קשה לדעת מי אמיתי ומי סתם משעמם לו כמו איש יורוקום ונציג יורוקום, שאני בטוח שהם לא נציגים, לא של יורוקום ולא של נוקיה. בכל אופן, אני אישית לא מזלזל אלא פשוט זהיר, היו פה כמה שאלות שמצביעות על ידע בתחום ואתה לא ענית.

תאמין לי

דבר ראשון אם השאלות האלה יופיעו בשירשור אני יענה בשימחה!!! דבר שני מאיפה אתה חושב אני מביא את התשובות? מהחברה! אני לא ממציא! אני יושב פה במחשב של החברה ולמשל עכשיו סתם משעמם לי (מה שלוב לא קורה) כי אין פה אף אחד ושואל את אותם שאלות את ה"ממונים עליי". כלומר אם השאלות הם לגבי מכשירים ומבצעים אני שואל את מחלקת השיווק, אם זה שאלות טכניות אני יפנה לטכנאי, (שנמצא ממש לידי) ואם זה שאלה שאני יודע אותה אז אני יענה!. מקווה שהדבר הובהר לכולם.

נציג נציג, לאן אתה הולך?

העדכון לסמסונג 2000I - האם הוא יהיה קיים גם עבור ה822I (שהרי הם כמעט אותו מכשיר)?

למעלה