עבורך...

פאמקי

New member
עבורך...

ומחר, תהיי מתוקה, כהרגלך ותכתבי כאילו כלום לא קרה. אני אקרא, ואזהה את ניסיונך לחפש ענף, בטוח ויציב, שדרכו תוכלי לרדת, מהעץ עליו טיפסת. ובזיהוי, אייצב את הענף, אושיט לך יד, אתן כתף. אומר "אל תפחדי" ו"הכל יהיה בסדר", ואת תאמרי מילים יפות, תספרי את שעל ליבך, תרצי, תבקשי, תהיי... ואני אומר גם, רוצה, ונלך לאט, בקצב שלך... רק תעזי הפעם, אל תוותרי. ובואי נעצור, נפעל אחרת. את תקראי את זה כך: כעעךעגגלחיף,חלךח ותכעסי נורא! תשברי את הכלים, ולא משחקות... תבקשי לנוס על נפשך ולהעלם מחיי! ואני אומר:"אם זהו רצונך, אכבד. על אף שאת יודעת... רוצה!" את תסרבי להאמין (ותאשימי אותי בחוסר אמון), ותבקשי להעלם. ומחר...? מחר תהיי מתוקה כהרגלך ותכתבי כאילו כלום לא קרה ותנסי לרדת... ומחר? אהיה?

meyrav a

New member
לחשוב חיובי../images/Emo180.gif

לחשוב חיובי, זה למנות את הפרחים בגינה, ולא את העלים הנושרים. למנות את רגעי החסד, הפוקדים אותך ולא את רגעי הצער והדאגה בלילה, למנות את הכוכבים בשמיים ולא את הצללים סביבך. וביום למנות חיוכים בפנים, ולא את הדמעות בעיניים בכל בוקר של יום הולדת, למנות את הגיל במספר החברים שרכשת ולא במספר השנים שצברת לחשוב חיובי באופן כללי זה לראות את חצי הכוס המלאה ולא את חצי הכוס הריקה. ולא להיזכר בימים הטובים. לחשוב כמה טוב עכשיו, ולא את הרע בכל דבר טוב. לדעת למצוא את הטוב בכל רע הבחירה בידך מבורכת אפשר כך ואפשר אחרת...

פאמקי

New member
תודה, על אף...

שנראה כי ההקשר פוספס
.

בבקשה תהיי!

אולי אם את מנסה ולא מוותרת והיא מנסה ולא מוותרת (למרות שבורחת לפעמים) אולי זה בכל זאת שווה את זה..... המילים שלך כל כך מדהימות. הלוואי והיא תדע לתת לך מה שאת צריכה אני בטוחה שהיא מאוד רוצה אני מקווה שאת יודעת את זה

בחיי!לא דברי חנופה!

פאמקי, אני חושבת שאת מנהלת פורום משובחת.איזו מעורבות,רגישות,אקטיביות ויוזמה...לא ראיתי את זה בשום פורום נשים אחר. יש תחושה של עניין והתחדשות בלתי פוסקים ועל כך
. ולגבי מחר-אין לי ספק שתהיי.עפ"י מה שקראתי עד כה התרשמתי כי הסבלנות,סובלנות והתמיכה הם חלק בלתי נפרד ממך.הכתף,היציבות...האם תשנה נמרה חברבורותיה?....
שיהיה לך רק טוב ושתמיכתך באחרים לא תבוא לעולם על חשבונך.חג שמח!

פאמקי

New member
כמה נעים..

לשמוע פרגון על ההשקעה. זהו השכר לעמלי
תודה יקרה, על שאינך מקבלת זאת כמובן מאליו. חג שמח.

מדהים!!

כמה שנכון ואמיתי.. הלופ של החיים.. מאחלת לך שתדעי מתי הוא המחר בו תחליטי אם להיות או לא..

למעלה