עבודת שורשים

עבודת שורשים

יש פהכאלה שהילדים שלהם הכינו/מכינים השנה עבודת שורשים? אפשר טיפים לגבי האילן יוחסין שאמורים לעשות? עשיתם אותו בתוכנת מחשב כלשהי? על בריסטול? ואם במחשב - אז איך מדפיסים את זה?

אמאyyy

New member
http://www.geni.com/

זנ ממש נחמד, ומאפשר להדפיס. אפשר ממש להעשיר את זה ולארגן את עץ המשפחה בצורה דינמית. מה שכן - ממליצה לא לקחת את האופציה של התראות (התרעות?) על ארועים כמו ימי הולדת, זה מנג'ס ברמות קשות.

תודה

עם כל ההקפצות האלה לקח לי המון זמן למצוא איפה ההודעה שלי. אני אמליץ לו לנסות את genny ובמקביל גם אשאל בפורום של הורים למתבגרים הרבה תודה ורק לפרוק - העבודה הזאת היא עונש להורים. הילדים לא מתעניינים בזה בכלל, (לפחות הבן שלי לא מתעניין בזה). ואני דווקא מתעניינת, אבל למה אני צריכה להדפיס ולהגיש את זה יפה למורה שלו? נקוה שהיא תתן לי ציון טוב...

rnavina

New member
אני דווקא הכנתי את העבודה שלי לגמרי לבד

אם הילד לא מתעניים, לא הייתי עושה את העבודה במקומו אלא נותנת לו לקבל ציון נכשל.

גם אני הכנתי את שלי לבד וזכור לי שנהנתי מזה

אבל, אליו זה בכלל לא מדבר הוא רוצה להיות "בסדר", ולכן לא מחפף בה לגמרי מצד שני, בכל מטלה שיש עושה את המינימום הנדרש (וזה סתם חבל לי לראות) ועוד תוסיפי על זה את העובדה שמאוד קשה לו לכתוב לבד עבודות באופן כללי - יוצא שהוא צריך בזה הרבה עזרה.

אמאyyy

New member
יש נחמה אחת...

שצריך לעשות אותה מהתחלה רק פעם אחת (וגם זה רק למי שאין בני דודים גדולים). אח"כ רק עדכונים...ואני בכלל מנוחמת כי גמרתי עם זה לתמיד
ארנבינה - שיהיה בהצלחה

אצל הגדולה שלי החליטו לוותר על העבודה הזו

כי הם שכבה של הרבה אחים שניים ושלישיים והמורים הניחו (ובצדק) שכולם יקחו את העבודות של האחים הגדולים
דווקא הגדולה שלי התאכזבה. היא בדיוק הטיפוס שישב על עבודה כזו שעות וימים ויכין לבד עבודה מושקעת ומדוגמת עם המזל שלנו, דווקא הבן יצטרך להכין (שנה הבאה) ואז הכל יפול עלי.. לגמרי מבינה את הקיטור שלך אני רואה כמה עבודה כל ההורים מסביבי משקיעים בעבודת השורשים הזו בהצלחה לך!!

למעלה