עבודת קרקע

עבודת קרקע

ברצוני לברר היכן ניתן ללמוד עבודת קרקע קלאסית באזור המרכז. בחוג למבוגרים 25+ . ג'ודו, ג'ו ג'יטסו- הכל תופס אבל בדגש על עבודת קרקע- קלאסי תודה

ננדין

New member
כן קיים, איפה באזור המרכז?

אזור השרון או אזור ת"א (קיים בשניהם...)

usr

New member
עבודת קרקע

ההיצע בנושא הוא גדול מאוד. להלן רשימת המקומות בהם יש דגש על עבודת קרקע. תל אביב עידו פריינטה - ג'ג'יטסו ברזילאי בבית יהודי בסרביה. קבוצה חזקה ותחרותית. לעידו יש קבוצות גם במרכז תל אביב ובכפר סבא. דוד אוסטרובסטי - ג'וג'יטסו ברזילאי - בדיזינגוף סנטר. חיים פאר - ג'וג'יטסו אוניברסיטת תל אביב. אלון כהן - אייקיג'וטסו - דיזנגוף סנטר. יוסי אברמוביץ'- ג'ודו עם דגש רב על עבודת קרקע (אני מתאמן שם). בת ים חיים גוזלי - ג'וג'יטסו ברזילאי . הוד השרון ג'ודו - יונה מלניק. חלק גדול מהמורים נמצאים ברשימת המורים בפורום. אם יש לך שאלות נוספות אז בבקשה

chooselife

New member
עידו פריינטה,כפר סבא ותל אביב../images/Emo13.gif

מלמדים גם גיוגיטסו ברזילאי וגם פריפייט

יוסיא

New member
בטח שאני יודע מה זה...ואתה לא?

קלאסי זה הקלאס ( זה שמציירים על הרצפה ) , שלי!! לכן בהטייה לשונית זה יישמע קלאסי. סמבו פיתחו בצבא הרוסי לא? לכן זה לא קלאסי וBJJ פותח על ידי הגרייסים ואם הם עדיין חיים אז זה עדיין לא קלאסי. אבל בעצם גם אני לא קלאסי , ואם אלמד אמנות לחימה קלאסית , אזי, אשאב קלאסיות ואהיה גם אני סוף סוף בחור קלאסי? או שבגללי האמנות תהפוך להיות מודרנית שיקית? לא הבנתי ...קצת עזרה חברים...האם אני קלאסי שלומד קלאסי?

ננדין

New member
מה זה באמת קרקע קלאסי?

כי לקרקע יש הרבה מורים טובים (אחד במיוחד!) אבל מה זה קרקע קלאסי??? ולמה ילדה בת 13 מעוניינת בקבוצה לבני 25+???

קרקע

עבודת קרקע היא עבור אחי שמתעניין בנושא הוא בן 29 בקרוב ולכן ההתעניינות. אשמח לדעת מיהו המורה הטוב לקרקע

ננדין

New member
דעתי בנוגע למורה הטוב ביותר לקרקע

ברורה למידי וזה חיים פאר שמלמד באונ' תל אביב אבל אני מאאאאוד לא אוביקטיבי...

אמילי ב

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

marx04

New member
יונה מלניק בהוד השרון

שלום לך, אני ממליץ בחום על המועדון של יונה מלניק, דאן 7, בהוד השרון. יש שם קבוצת מבוגרים לג'ודו לא תחרותי. יונה הוא מורה מדהים ואדם נהדר. יונה הוא, בין השאר, מומחה לעבודת קרקע. בברכה, אורי.

HAKOKI

New member
אני חודשה שהג'יוג'יטסו הברזילאי

יהיה הכי מתאים מסיבה אחת אם הוא מחפש קרקע הוא יקבל הכי הרבה זמן קרקע בג'יוג'יטסו ברזילאי לעומת ג'יוג'יטסו יפני ולעומת איקיג'יוג'יטסו או כל השאר אבל שוב משפט שחוזר על עצמו זה תלוי במורה ובמועדון פשוט שילך לשיעורי נסיון אצל המורים המומלצים הנ"ל ויראה איזה מקום הכי מתאים לו

ננדין

New member
נכון, זה תלוי במורה יותר מאשר בשיטה

ויונה מלניק הוא בדיוק דוגמא למורה שכזה (שבין היתר שם דגש ענקי ומקצועי על קרקע...)

aikijiujitsu

New member
מורה טוב מורה לחיים

יסנסאיי אחד שחזר מיפן והיה בברזיל בסה"כ 8 שנים והוא מלמד אייקידו יושינקאן וג'יוג'יטסו ברזילאי באקדמיה לאייקיג'יוג'יטסו סנסאיי אלון כהן המורה הטוב ביותר שיש בישראל אבל אני מאוד מאוד משוחד ולא אוביקטיבי אז עם אתה באמת (או אח שלך)רוצה לנסות אז האקדמיה לאייקיג'יוג'יטסו מזינה אותך ןאת אחיך לאימון ניסיון חינם לפרטים : 052-50-60-393 [email protected]

למעלה