אני נפעמת מחדש מעבודותייך
Y ymmy New member 7/10/04 #29 כל מה שנשאר לי לומר......... שאני מאוד שמח להיות בחברת אומנית יוצרת כמוך אך גם כיצת עצוב לי כי בצפיה בעבודות שלך את פשוט הרחקת את יעד השאיפות שלי בכמה "שנות אור"....
כל מה שנשאר לי לומר......... שאני מאוד שמח להיות בחברת אומנית יוצרת כמוך אך גם כיצת עצוב לי כי בצפיה בעבודות שלך את פשוט הרחקת את יעד השאיפות שלי בכמה "שנות אור"....
נ נוגרי New member 7/10/04 #25 עבודות מאד יפות .. הצבע של הצלחת נהדר . מאד אוהבת את הדמויות שלך ושוב ממליצה לך לצלם על רקע אחיד בהיר . הם יראו הרבה יותר טוב
עבודות מאד יפות .. הצבע של הצלחת נהדר . מאד אוהבת את הדמויות שלך ושוב ממליצה לך לצלם על רקע אחיד בהיר . הם יראו הרבה יותר טוב
י ים כחול New member 7/10/04 #33 עכשיו נכנסתי מקסימונת../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif עבודות נדירות ביופיין ומקוריות מאד !!! אוהבת כלכך את הסגנון שלך
עכשיו נכנסתי מקסימונת../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif עבודות נדירות ביופיין ומקוריות מאד !!! אוהבת כלכך את הסגנון שלך
מ מ ש כ י ת New member 7/10/04 #36 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif את המלכה האמיתית אוהבת מאד את העבודות שלך ואת הצבעים העזים
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif את המלכה האמיתית אוהבת מאד את העבודות שלך ואת הצבעים העזים