עבודת טלאים

didi651

New member
עבודת טלאים ../images/Emo5.gif

הי בנות, מזמן אני רוצה לנסות ולתפור שמיכת טלאים, האם יש מישהי בינכם שעשתה/ עושה עבודות כאלו
תודה דידי651

../images/Emo68.gif אמא של בעלי עשתה...

עם מכונת תפירה, ויצא ממש יפה לדעתי אפשר לתפור ביד, ואז זה יצא יותר מיוחד...

אשאיג

New member
../images/Emo103.gifשמיכת טלאים - אם הכוונה

לפאצ´וורק צריך לגזור ריבועים מבדים עם דוגמאות שונות - לפי בחירה. תופרים את הריבועים לשורות לפי סדר מסויים שמחליטים עליו מראש ואח"כ תופרים שורה לשורה כך שיוצאת דוגמא נוספת. גוזרים מעין "שמיכת ספוג" לפי מידת השמיכה ותופרים את הטלאים המחוברים (שכעת הם בגודל השמיכה) עם בד (רצוי המכיל את אחד המוטיבים של הטלאים, כאשר נוצרות שלוש שכבות - טלאים, ספוג ותחתית. עבודה שדורשת מידת דיוק מאוד גבוהה, אחרת הדוגמה מתפקששת. מקווה שהסברתי נכון.

א אוהל

New member
אני עכשיו עושה שמיכת טלאים לבתי

זו השמיכה הראשונה שאני עושה, כך שהיא יצאה קצת עקומה, אבל עדיין מאוד יפה ואני מאוד נהנית מהעשיה. הנה קישור לאתר שמסביר שלב שלב איך לעשות שמיכת טלאים פשוטה למתחילים. יש עוד הרבה אתרים באינטרנט שנותנים דוגמאות והסברים לדוגמאות יותר מתקדמות. בהצלחה!

אילאיל2

New member
../images/Emo39.gifלפני שנים תפרתי

המון שמיכות טלאים בעיקר ביד אך גם במכונת תפירה .יש ספר "טלאים ואפליקציה" של משמרית אריאל /ידיעות אחרונות ובו מבחר דוגמאות עם והוראות מפורטות ושרטוטים.אם את הולכת על זה דעי שזו עבודה רבה אך מהנה וצריך המון סבלנות.בהצלחה אילנה

natali_rh

New member
מנסיוני הדל בנושא

אין לי הרבה לחדש על מה שכבר נאמר פה חוץ מזה שכדאי לנסות ואין ממה לפחד זה לא מסובך אלא רק הרבה עבודה ודורש הרבה סבלנות- אבל התוצאה שווה. עם למישהיא יש חנות מומלצת לבדים יפים ורצוי זולים באזור רחובות אני ישמח לשמוע.

למעלה