עבודת הסיכום (3)

L i z a r d

New member
אני

עושה החזרת כוחות עם כל מי שמסביבי ומשחזר סצנות מסוימות שנראות לי כרגע חשובות. יש מישור שבו יש לי יריבות מאתגרת במיוחד. משחרר אנרגיה אל דפוסים שאין לי צורך בהם ומרפה.

האם אתה מוכן להרחיב

ולספר? דוגמאות? היכן היא "היריבות המאתגרת" הזאתי שאתה מתאר? אוהב, קסם!!!!

נסה לספר

כל מה שאתה יכול באופן הכי לא-אישי שאתה יכול... זאת אומרת, ספר לנו את זה בתור סיפור או משל על מישהו או משהו אחר... הרי העולם הפנימי שלך כ"כ עשיר ומלא דימויים.... הסיבה שאני מבקש ממך לעשות זאת היא כי אני רוצה ללמוד מן הניסיון שלך.... (ואולי גם אנשים אחרים רוצים?) ספר ספר.... כל מה שאתה יכול.... אוהב, קסם!!!

L i z a r d

New member
אוקיי

בספרים של קרלוס קסטנדה אפשר למצוא את התיאורים הכי טובים לפעולות כאלו. ספרים שלמים שמתארים את מה שביקשת. ואומר לך את האמת, בצורה מעולה. דון חואן היה אמן המילים. קרלוס ידע גם ידע לכתוב. וקרלוס הוא דוגמה מעולה עבורנו, שהוא טירון וכמונו בא מתוך העולם המערבי. אני אישית טירון מוחלט, במיוחד במה שקשור בחזרה מסכמת וכדומה. כרגע, אני לא מוצא מידע שאני יכול להעביר בצורה שתביא תועלת. יש לי רק את ההתמודדות שלי. ברגע שדברים שקשורים אל ההתמודדות יתחברו לי לתובנה כוללת אשמח לפרסם את זה כאן בפורום, אני בטוח שזה יעזור לאחרים ולי בעצם הכתיבה. (כמו שקרה בעבר, שהכתיבה שלי עזרה לי והכתיבה של אחרים עזרה לי)

חהחהחה... היקדמת אותי

בשנייה, ותשים לב שאנחנו דיברנו והתייחסנו בדיוק לאותה נקודה... האם ייתכן שהאנשים פה בפורום יוכלו לתרום לך מתובנתם ומניסיונם?.... מה דעתך? אולי זה יועיל לך? אולי תוכל לראות את הדברים באופן ברור ובהיר יותר לאחר שתשתף? אולי זה *יקצר* את תהליך ההתמודדות שאתה מתאר? אוהב... קסם!!!

L i z a r d

New member
בהודעתי מסרתי את כל שרציתי למסור

נכון לאותו הרגע. כל אחד מוזמן לעשות עם זה כרצונו. תודה לך על הרצון הטוב...

...וחוץ מזה....

ישנם פה אנשים מאודאיכפתיים ונבונים פה בפורום... אולי אנחנו נוכל גם לתרום קצת לך מן הידע המשותף שלנו?

אני שואל כי

מעניין אותי להבין כיצד אתה חושב ומה מניע אותך.... אני שואל כי: כתבת משהו בנושא של החזרת כוחות ושל התמודדות כלשהי שאתה עובר..... זה נשמע לי נורא ערטילאי... והייתי רוצה להבין את הנקודה שלך יותר טוב ויותר בבהירות... ומי יודע, אולי זה יעזור גם לך?...... אוהב, קסם!!!

L i z a r d

New member
אוקיי

הבהרה על החזרת כוחות, כאן. אבהיר בקשר ל"יריב ראוי לשמו". בנושא של תחלפת הכוחות, האנרגיה בין בני אדם יש לי התמודדות עם "יריב" שהוא גורם שמקשה אלי. קרב קשה מאוד. אבל אני משתדל לראות את זה כאתגר, להפיק את המיטב מזה. עד כאן לרגע זה.

מה היה אומר על זה "דון חואן?"

דון חואן היה אומר ככה: "ביזבוז האנרגייה האולטימיטבי, הפשע האמיתי של הלוחם, הוא כשהיקום שולחת לו כלים של עוצמה והוא עיוור וטיפש, מקובע ונעול בדעותיו מדי מכדי להשתמש בהם....." (אל תחפש את זה בספרים. אני בכלל בכלל לא בטוח שזה כתוב שם!
) ואז דון חואן היה פותח בצחוק קולני.... והולך לדרכו. אוהב אותך (מאוד) LIZARD.... קסם!!!

למשל.....

למשל, קרלוס קסטנדה. האם הוא לא הלך ושיתף בתובנות שלו את כל העולם? (עיין ערך "14 ספרים"... תחשוב על "מיליוני קוראים").... למשל, האם קרלוס לא השתמש בחבורת הלוחמים שלו על-מנת לקבל ידע שלא היה ברשותו? (האם לא עבד שמה עיקרון ה"שיתוף?") האם לא היתה תחלופה של ידע בין הלוחמים בחבורתו של קרלוס? הממממ.... זהו כמובן לא שידול ואל תראה את זה כך... ממש לא איכפת לי אם תחשוף או לא....... היקום נותן לך כלים ואתה בוחר במה להשתמש ובמה לא.
, קסם!!!

למעלה