עבודת המ.א. מוכנה

עבודת המ.א. מוכנה

שלום לכולם. שמי גבי הייתי כאן לפני מספר חודשים בשל עבודת המאסטר הנרטיבית שאני עושה בפסיכולוגיה על חנוניות ובחיפוש אחרי מרואיינים. סיימתי לפני ימים מספר את העבודה וברצוני לשתף את מי שמעוניין בממצאים השונים והבנתם, מעניין אותי לשמוע דעות מחשבות והגיגים ואת התהודה שהדברים יוצרים. עם זאת, כיוון שהתחייבתי בפני המרואיינים שלי לדיסקרטיות אינני יכול כמובן לשתף בעבודה ממש (החלק הגדול של העבודה כולל ציטוטים הדגמות והעברה חוויתית ורגשית של הדברים) אולם אני כן יכול להעביר את החלק התיאורטי, שיטת המחקר ואת סיכום הדברים הכולל (ה'יבש' יותרמהתוצאות עצמן). אינני יודע איך בדיוק מעבירים את העניין לפורום כזה והאם תהייו מעוניינים בכך (זכורות לי מספר תגובות עוינות למדי מהפעם הקודמת), אז תאמרו מה אתם חושבים.

Nihau

New member
גם אני רוצה לקרוא את התאוריה

העבודה שלך תתפרסם בספריית האוניברסיטה? אם כן הוסף קישור לספרייה כדי שנוכל למצוא את העבודה השלמה אם יבוא לנו :)

העבודה השלמה

כעקרון הייתי מעוניין לפרסם כמה שיותר כדי לראות האם אנשים מרגישים שהדברים משקפים את תחושותיהם או לא אבל אני במצב מורכב כי אני מחוייב לדיסקרטיות בעיקר לגביי לאותם חלקים שכוללים טקסט אישי ורגשי (וזה רב העבודה..). יחד עם זאת מאחר ויש שינוי של פרטים מזהים ייתכן מאוד שהם יסכימו לפרסום.

אני מניח שלא עדכנת אותם

ש: א) עותק מעבודת המאסטר מועבר לספרייה, שם כל אחד יכול לעיין בו. ב) יש סיכוי סביר שעותק נוסף יועבר לבית הספרים הלאומי, שם באמת כל אחד יוכל לעיין בו. כנראה שלכל אלו שחשבו שהם מתודים בסודי סודות מצפה הפתעה מאוד לא נעימה...

אם כך

אין לאף אחד בעיה שאני אשיג עותק, אביא אותו למפגש הפורום הבא, וכולנו נשחק ב"זהה את המתוודה", נכון?

אמממ, לא זיהית סרקזם?

חוץ מזה, לא נראה לי שמישהו מהכותבים בפורום באמת הלך להתוודות אצל המציצן הזה.

רמשטיין

New member
אין לי שום בעיה

להתוודה שהתראיינתי אצל גבי מנדלסון, כי זה היה לשם תחקיר אקדמאי, והעבודה נכתבה בצורה כזאת אתה,כהרגלך בקודש, מחפש להשמיץ ולהיות ציני. P: אין פה שום עניין של צהובנות או "מציצנות"

ננסק

New member
כנ"ל

התראיינתי לעבודה שלו. אני גם זה שהמליץ לו לבוא לפורום הזה, לחפש אנשים נוספים.

למעלה