עבודת גמר באומנות

עבודת גמר באומנות

במסגרת העבודה אני "צריך" לצייר על מראה מבלי לגרום לה לאבד את היכולת שלה להיות מראה. כלמר הייתי רוצה לצייר נוף על מראה ושכל מי שמסתכל על המראה יראה את עצמו משתקף בנוף. מוטי בטוח ידע.

הליויתן

New member
נסה לסרוט את הצבע מאחור

תוכל לקבל קוים או שטחים אותם תוכל למלא בצבע,שאר המראב תשאר מראה בהצלחה

עבודת גמר באומנות

אני צריך שמלה ויקטוריאנית, או משהו דומה. איך אני משיג שמלה כזו, או דוגמאות לתפירה של אחת? אני צריך שמלה ויקטוריאנית, ומחוך. עזרה בבקשה?

אתה יכול פשוט לצייר על בד

ולתלות אותו מאחוריי הצופה ולהעמיד את המראה מקדימה. אהבל אחד :)

moti80

New member
שוודי מותק

בשביל להגיע אל התוצאה המתבקשת, כל שאתה צריך לעשות הוא לקנות צבעים לציור על זכוכית. אני מוכן לבדוק לך בדיוק את השם אם תרצה... בכל אופן, הצבעים האלו הם שקופים (ככה ניתן לצייר איתם ויטראג´ים). על מראה, הם יהיו מספיק שקופים כדי לראות דרכם את ההשתקפות של הצופה - רק דבר אחד שכדאי לך להקפיד עליו הוא לצבוע באופן אחיד עם מכחולים רכים, כי הצבעים האלו מבליטים מאוד את משיכות המכחול. אפשרות נוספת שעולה בדעתי היא לקנות צבע ספרייי ולרסס ממרחק ובעדינות וליצור שכבה שקופה של צבע - כאן כבר תצטרך לעבוד עם שבלונות בכדי ליצור דברים מדוייקים. שיהיה המון בהצלחה בפרוייקט וכמובן, אל תשכח לשתף

moti80

New member
מצרף תמונה

של האפשרות המסובכת יותר של התזת חול על זכוכית... זו גם אפשרות, אבל המקומות המותזים בחול כבר לא ישקפו לך את הצופה... תלוי מה בדיוק אתה רוצה לצייר ומה אתה רוצה להביע.

למעלה