עבודת גמר באומנות

עבודת גמר באומנות

שלום לכולם. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון.. אני תלמידת מגמת אומנות, ובשנה הבאה אצטרך להגיש את עבודת הגמר שלי, הבעייה הקטנה היא שאין לי שמץ של כיוון לרעיון בסיסי לנושא העבודה! בעיקרון אני צריכה רעיון על, שאותו אני אפתח בעצמי. יש למישהו רעיון לעבודה, או רעיון איך להשיג רעיון?.. תודה רבה רבה רבה.

שאלה שאלתית

נתנו לכם כיוון מסויים או שאתם לגמרי חופשיים לבחור נושא כלבבכם? אני מניחה שכדאי לך לבחור נושא שמדבר אלייך ושאת מתעניינת בו, כך שגם העבודה שלך בנושא תהיה מעניינת ומהנה יותר בשבילך. אני, למשל, הייתי הולכת על הנושא של ארץ ישראל והתנ"ך- זה אחד הנושאים שמעניינים אותי מאד. כמה רעיונות לנושאים די רחבים שאפשר לפתח הלאה: - בריאות - משפחה והווי משפחתי - בחירות בחיים - אור וצל - ישראל, 60 שנה

בעיקרון אנחנו פתוחים ברעיונות שלנו

אנחנו יכולים לפתח את זה לאיזה כיוון שאנחנו רוצים, רק שהפיתוח עצמו קצת קשה.. בכל מקרה, תודה.

ronmron

New member
עם את רוצה לקבל רעיון הקשור ללימודייך- אומנות

אני מציע לך להסתובב באזור של אמנים לראות איך הם עובדים לקבל השראה מהסביבה ואז יבוא לך הרעיון חפשי מקום עם אומנים באזוריך, עם את מאזור הצפון, חיפה זכרון יעקוב אז את מוזמנת סדנאות האומנים בעין כרמל בהצלחה.

רעיונות נוספים:

- מוסיקה (יש הרבה כיוונים שאליהם אפשר לקחת את הנושא- סגנונות שונים, כלים שונים, הופעות, למידה) - שלבים בחיים- גיל הינקות, גן, גן-חובה, בי"ס, צבא וכן הלאה.

למעלה