עבודת אבטחה בארה"ב

yanson8

New member
עבודת אבטחה בארה"ב

שלום, אני חייל משוחרר ומעוניין לעבוד בתחום האבטחה הארהב. יש לי אזרחות אמריקאית ושירתתי כחובש קרבי (07). כמה שניסיתי לחפש באינטרנט על אבטחה של מוסדות וקהילות יהודיות לא מצאתי כלום. אשמח אם תוכלו לכוון אותי או להמליץ לי על מקומות עבודה בארהב. נב. אני לא סגור לחלוטין על אבטחה אבל לא מעוניין בעבודות מכירה/פריצת מנעולים או דברים מהסוג הזה. תודה רבה על העזרה.

EmGee

New member
חשבת על אפשרות לעבוד באבטחת שגרירויות?

מדובר בשכר מאוד גבוה, אבל זה מחייב מעבר קורס אחיד שאורך כ4 חודשים.

yanson8

New member
זה לא נראה לי הכיוון שלי

האמת היא שאני לא רוצה לעשות קורס אחיד. חשבתי לעבודה בחברה פרטית ולא ממשלתית. אם יש לך הצעות אחרות אני אשמח מאוד

EmGee

New member
אין לי הצעות, יש לי עצות.

אני לא גורם רשמי. לדעתי האישית במידה ואתה נוסע לעבוד תקופה בחו"ל ולא מהגר לשם עדיף לך לעשות את זה במסגרת ממשלתית, גם יהיה בטחון שלא יעבדו עליך, וגם יש לך הכרה רשמית בידע שצברת בצבא. בנוסף זה יכול להיות דבר מצוין בקורות חיים שלך בכל תחום שתרצה להמשיך לעסוק בו - גם אם לא מדובר באבטחה. בכל אופן אם אתה מעוניין לעבוד בסביבה יהודית בארה"ב תנסה ליצור קשר עם הסוכנות היהודית שנמצאת בקשר ישיר עם הקהילות היהודיות בחו"ל ובעיקר בצפון אמריקה. אם לא תצליח להער בהם, תחפש בעצמך קהילה במקום שבו אתה רוצה לעבוד (יש כמעט בכל מקום בארה"ב, אפילו בפנים הארץ), ותיצור קשר עם אחד מאנשי הקשר שמצוינים בה.

למעלה