עבודות...

manic_subsidal

New member
עבודות...

אני לא העלתי עדין שום דבר " רציני " שלי שבאמת אהבתי אבל חשבתי שהגיע הזמן... התמונה הראשונה התחילה ברעיון דבילי שלי (אני אפילו לא זוכר למה) לעשות יד יוצאת מלימון אז לקחתי לימון חתכתי אותו (עשיתי לו חור עם האצבע) פתחתי אותו כמו שרציתי ופיזרתי את ה " בקבוקים שלו" על היד וכל זה כדי שירא כזה אמיתי כאילו יוצאת יד מתוך הלימון מהר מאוד מחקתי את הלימון לחלוטין הוספתי צבע אדום וזה קיבל משמעות דיי גדולה (בשבילי) זה קשור לדיכאון וכל זה אבל כבר למדתי.. כל אחד מקבל את המשמעות שהוא רואה בכל תמונה... *זה אני שם בתמונה...

manic_subsidal

New member
בת דודה

יש לי בת דודה ממש ממש ממש יפה יום אחד צילמתי אותה ורציתי להכין עם התמונה שלה משהו ב פוטושופ(היא באמת ילדה יפה.. ) הייתה לה תמונה כזאת כאילו היא עצבנית או משו אז התחלתי לשחק אם התמונה קצת וזה היה בדיוק באותו זמן שלמדתי להכין אפקט של אש ב פוטושופ עם ה indexed colors וזה מה שיצא... אין לי מושג איך עשיתי את זה בעיקרון הסימנים על הפרצוף זה smudge tool אבל למה זה לא smudge את כל הפרצוף שלה.. אין לי מושג זה רק יצר את הסימנים האילו וגם היא לא נראית זועפת בכלל היה לי מזל :) בכל אופן אני אשמח לקבל תגובות ! *אני יודע שיש בעיות באש מאחורה וכל זה שזה לא נראה טיבעי והכל.. אבל זה הכי שהצלחתי ... (השתמשתי רק ב smudge tool !!!! ולא רציתי להרוס את כל הפנים! )

manic_subsidal

New member
יש לי עוד משו

אבל זה קצת יותר.. " חזק" ואני לא יעלה אותו כנראה... כי זה לא כזה קשור לאמנות ויותר פוטושופ וגם זה "קצת" אלים :) בכל מקרה ציירתי לי שטויות באיזה שיעור ויצא לי מין משהוא מוזר שמשום מה דיי אהבתי אז... אני מעלה גם אותו אחרי ששיניתי אותו קצת.. גם למרות שזו עבודה קטנה יותר משום מה אני ממש אוהב את זה.

מאניק (זה שמך מה לעשות:) נחמד מאוד

מה שעשית.. היצירתיות ברעיונות כלכך חשובה.. ויצאו לך דברים נחמדים שאתה גאה בהם וזה הכי חשוב.. תתמיד ועוד תצליח ותפתיע אותנו עוד!

eranoz

New member
תגובה לעבודות

dipression רעיון חזק אהבתי במיוחד את איך שהיד יוצאת מהתמונה כלומר שבירת המסגרת. הרקע מהווה שלושה רבעים משטח התמונה וכדי שיהיה מוסבר. לא ברורה לי הבחירה בקיר עם אריכי חרסינה דוקא. ולבסוף הצל שהיד מטילה על הפרצוף נופל לא נכון מקור האור בא משמאל כך שהצל צריך לפול מצד ימין ליד ותאמין לי שמרגישים את זה וזה צורם אלא אם כן זה בכוונה פחות מפריע, זה הדם שזולג מחלקו העליון של הקרע בראש בדרך כלל בהתאם לחוקי הגרביטציה הדם נוזל מהחלק התחתון אני יודע שזה נשמע קטנוני אבל ככה נותנים תחושה ריאליסתית יותר חזקה הסוריליזם יוצא מהריאליזם. ועודפעם אני חוזר ואומר הרעיון בנזונה התמונה עם בדודה שלך קשה לי מאוד היא לא משדרת לי כעס אלא סבל עצב ויגון הפנים הילדותיות ומלאות התם מצד אחד והלהבה מאכלת בה מצד שני ממש קשה לצפיה הג´וק מגניב וקולי יש הרבה חופש וזרימה בתמונה בחיים לא הייתי זורק עליו כפכף ההיפך

tattoshka

New member
בוער

ואוו, האפקט של הלהבות עשוי ממש טוב, יצא מאוד ´חזק´.

Tech1001

New member
מגניב! יפה! מצא חן בעיניי!

אני הולך לשחק עם זה גם! :)

manic_subsidal

New member
חדש ../images/Emo70.gif

אוף :((( תפוז האלה מעצבנים! כתבתי כאן הודאה ארוכה (כן אני יודע שאני כותב כאן יותר מידי ) אבל לא משנה ! כתבתי הרבה ובגלל תקלה של תפוז הכל נמחק לי וגם הקובץ לא עלה ! אז שוב.. מההתחלה זה ציור שעבדתי עליו בערך 5 שעות היום ואתמול סך הכל אני מאוד אוהב אותו בתור ציור של אישה אבל בתור הרעיון המקורי ומה שהאמור היה לצאת אני ממש לא מרוצה כי ההבעת פנים, והשיער וכל השאר ממש לא דומים (לפי דעתי ) ולא מזכירים את התמונה המקורית. האשה בתצלום זו avril larvange או איך שלא מאייתים את השם שלה וניסיתי לצייר אותה כי היא ממש יפה :) ורציתי להודות לכולם על כל התגובות שלכם! תודה רבה ! נ.ב איך לעזעזל אני מצייר שיער?! היה לי ממש הרבה בעיות עם זה אז בסוף כבר ציירתי בלי להסתכל בתמונה בכלל... יש למישהוא tutorial על זה או משהוא כזה?

manic_subsidal

New member
אוף!

עכשיו אני גם רואה שהעיניים (עישונים) ממש לא באותו גודל זהוא אני מפסיק להסתכל זה רק הורס לי יותר ויותר :) לא נורא... בינתיים אני רק לומד... כשאני יעשה משהוא מעבר ללימוד אני מבטיח לכם שזה יצא טוב :) ובלי (הרבה) טעויות

הליויתן

New member
כל החיים תלמד......................

וכשנמות ,לא נדע! תמשיך תעשה תיצור ותשתפר אתה בדרך הנכונה להשתפר ולרצות יותר טוב בעבודה הבאה שנה טובה

moti80

New member
תשמע מר בחור

אתה בכיוון הנכון וזה מה שחשוב. תמשיך להתמיד ולהתנסות ותראה אחרי תקופה במבט לאחור איך השתפרת. אל תתיאש, ההתחלה קשה מבחינת הטכניקה. כרגע, אתה בשלב שאתה נאבק בחומר ואתה רוצה שהוא יציית לך ויעשה את שאתה חושב בלבים מאוחרים יותר, הרעיון יהווה את האתגר... כשתגיע לשלב הזה, שאתה שולט בחומר (טכניקה) אז תדע שזהו, המאמצים השתלמו, כי יש לך את הכלים. לשם ידידי אתה צריך לשאוף. תמשיך להתאמן ולהעלות לנו תמונות של בחורות כל כך יפות (טעם טוב יש לך זה בטוח...) שיהיה בהצלחה וחג שמח ומתוק :)

Tech1001

New member
(ניסיתי את הטכניקה שלך)

על ציור שגם אותו מצאתי בפורום הזה. (של לאונרדו דה וינצ´י)

manic_subsidal

New member
אהההה יפה מאוד :)

זה לא בדיוק " טכניקה שלי " זה סצם אש.. (שלמדתי לצייר מה אז ב song book של הדיסק האחרון של offspring ) אבל מה שיותר מרשים אותי במה שעשית זה איך שניקית את התמונה... אני ראיתי את התמונה שהוצאת את זה ממנה (אני חשוב) וזה ניקית אותה בצורה אדירה !

Tech1001

New member
העניין הוא

שהצלחתי לעשות את זה בלי indexed colors סתם מגבירים את הניגודיות עד לכמעט מקסימום ואז מכוונים את ה HSB לגאמה של צבעי אש.

manic_subsidal

New member
בגלל שאנשים מוסיפים באמצע השרשור

אז לא ראיתי את התגובות... מצטער ולכן כמה תשובות, הכל בכוונה :) אני יודע בקשר לטיפה, וגרביטציה לא קשור פה... ברור שהטיפה טיפול מלמטה אבל היו לי כבר פצעים שחלקים נזלו דווקא מהחלק העליון של הפצע... זה תלוי בכלי דם וכל השטויות האילו, שאין לי כח להכנס... זה לא קטנוניות אני אדם מאוד קטנוני תאמין לי .. ואני יודע שזה מפריע.. זה מפריע גם לי אבל אני יותר אוהב שזה יוצא ככה וזה לא פוגם בריאליסטיות לפי דעתי כל הרקע הוא אפור ומשעמם, כל התמונה היא אפורה דרך אגב, כמו דיכאון אבל אחרים ישרים והכל זה מעיד על שגרה כמו ללכת כל יום לביצפר ולדפוק חיוכים מזויפים לאנשים מזויפים ו לעשות אתזה כל יו כל הזמן כל החיים שלך בערך הצל... הצל.. הצל הצל היה לי מאוד מאוד בעייתי , בהתחלה עשיתי כמו שאמרת , אבל זה לא יוצא כמו שרציתי והחלטתי לוותר על הריאליזם שלו, ורציתי שהוא יסתיר את הפנים ואת העיניים , בתור נקודת מבט חשוכה... שקשה לצאת ממנה (ובכל זאת רואים שהעין בולטת קצת ומבריקה) אני לא מכיר אותךאבל אני בטוח שאם היית אי פעם בדיכאון אתה יכול להבין את הקטע... אבל האמת שהקטע עם האריחים חשבתי עכשיו כמה זה מתאים... זה יצא לי בטעות ולא ידעתי איך להחליף וזה נראה טוב עם האריכים האפורים, המשעממים וזה בהחלט מעיד על שיגרה לפי דעתי תודה על התגובות ומצטער פשוט.. אני מסתכל בדרך כלל רק בסוף כל שירשור

למעלה