עבודות

אבי83808

New member
עבודות

אני לא מבין למה עושים את כל העבודות בפ"ת בו זמנית? העבודות הללו יוצרות פקקים נ-ו-ר-א-י-ם שא"א לזוז בעיר הזו. אני אתן לכם דוגמה: ברחוב זבוטניסקי סגרו את הכניסה (אם אתה בא מכיוון פ"ת) שמאלה לרחוב דנמרק וביטלו את הרמזור שם. אני נסעתי שם ביום שישי וזה היה חדש שסגרו ועוד אנשים לא ידעו. ואנשים גליו שסגור ורצו לפנות שמרלה לרבין, אלא שהרמזור בפנייה שמאלה הוא נורא קצר. אני לא מבין למה לא יכולתם להאריך את הרמזור לפנייה שמאלה? שלחות זה יקל במשהו. בכל מקרה כל העיר הזאת פקוקה גם בגלל העבודות ברחוב אורלוב. אנא טפלו בבעיה אבי

מיכמיך3

New member
לא נראה לי שיש מה לעשות

בסה"כ זה יהיה בשבילך. חוץ מזבוטיסנקי ואורלוב ראיתי גם בעוד מספר רחובות שעושם שיפוצים ועבודות למיניהם כולל מתחת לבית שלי ואני איתך שזה לא הכי נוח, גמאני לא אוהבת את הרעש של המקדחות או כל דבר אחר שעושים שם על הבוקר, אבל מה יש כבר לעשות? להגיד להם שיפסיקו לעבוד?

אבי83808

New member
תשובה

את לא הבנת אותי נכון, אין לי בעיה שיעבדו להיפך אני רוצה שתהיה כמה שיותר מהר רכבת קלה, אבל בגלל שסגרו את רחוב אורלוב לא נתנו אפשריות אחרות אלא להיתקע בפקקים. וברחוב זבוטניסקי זה דווקא טוב שביטלו את הרמזור שיהיה פחות חשמל לעיר.חחחחחחחחח אבל במקום זה שיאריכו את הרמזור שמאלה לרבין. מספיק היו שם פקקים שהיה רמזור ברחוב דנמרק ועכשיו שאין רמזור קל וחומר שצריך להאריך את הרמזור. נ.ב. משהו מהעירייה נכנס לראת תגובות/תלונות וכו'?

תתקשר ל 106 ותשגע אותם...

אבל אני אומר שוב, לדבר עם 106 זה כמו לדבר אל עץ חמוד ויפה באמצע הרחוב. או לדבר לרמזור שלא מתחלף והוא מצפצף עליך ועושה לך הבהובים כתומים

למעלה