עבודות

Lir האחת

New member
עבודות ../images/Emo88.gif

מה אתם מעדיפים, עבודות או בחינות? אם יש לכם אפשרות בחירה, בין להכין עבודה לבד או להכין עבודה בקבוצה. מה הייתם מעדיפים? במצב שבו לא קיימת בחירה, והעבודה חייבת להיות מוגשת בקבוצות: האם הייתם מעדיפים לחלק את העבודה כך שכל אחד כותב חלק, או שהייתם מעדיפים לדון ולכתוב יחד?

תשובות

1.בחינה 2.אם העבודה היא גדולה מאד , הייתי מעדיף בקבוצה אך אם היא יחסית סבירה אז עדיף לבד. 3.הייתי מעדיף לדון ולעשות ביחד , תמיד יש צחוקים...

elena20

New member
עונה

מה אתם מעדיפים, עבודות או בחינות? בחינות. אני פשוט שונאת עבודות!! אם יש לכם אפשרות בחירה, בין להכין עבודה לבד או להכין עבודה בקבוצה. מה הייתם מעדיפים? כמובן שלבד, סומכת רק על עצמי
במצב שבו לא קיימת בחירה, והעבודה חייבת להיות מוגשת בקבוצות: האם הייתם מעדיפים לחלק את העבודה כך שכל אחד כותב חלק, או שהייתם מעדיפים לדון ולכתוב יחד? נראה לי עדיף כל אחד לבד.

ebi83

New member
לא זה ולא זה...

זה מאוד אבל מאוד תלוי בקורס (היה לי כבר את הדיון הזה השבוע
) אבל אם כבר עבודה אז בשיתוף ועשיה ביחד ולא כל אחד חלק, גם יותר יעיל לדעתי וגם החומר אשכרה נקלט כי כל אחד טוחן אותו ממקום אחר. מה עוד שיש עבודות שלבד רק מההלם ייקח לך שבוע להתחיל אותה

Dizen

New member
בעיקרון, עבודות.

אבל עוד לא יצא לי להגיש עבודה ברמה אקדמית, אז יש סיכוי די גדול שאתחרט על מה שאמרתי כרגע

יוקאס

New member
עבודות, לבד, תמיד!

כי אני לא טובה בלזכור דברים בעל פה. כי אני לא טובה כשיש לי לחץ של זמן. אם כי בעבודות צריך להיות סופר משקיענים והן יותר קשות ממבחנים. לגבי אנשים, אני לא טובה בעבודה עם אנשים - מעולם לא הייתי ומעולם לא אהיה. אם אני רוצה להגיע למקסימום הבעת דעה אישית שלי אני חייבת לעבוד לבד. אם אין ברירה, אז שכל אחד יכתוב חלק מסוים ואז מחברים הכל יחד. אני ממש מותק כשזה מגיע לאנשים, כמו ששמתם לב...

Sole Survivor

New member
...

תלוי בקורס- יש קורסים שעדים מבחנים ויש כאלה שעדיף עבודות. גם אני סומכת רק על עצמי. כשעושים בקבוצות משום מה תמיד מתחילים מאוחר ואז נכנסים ללחץ. אבל אם כבר עןשים בקבוצות. אז רק לשבת ביחד כי מה ההגיון שכל אחד יעשה חלק. עבודות בקבוצות המטרה היא לדון. והרבה סטודנטים אצלנו פשוט חושבים שאם עושים בקבוצות אז לא צריך להפגש ולשבת על העבודה ולהשקיע בה, אלא לעשות כדי לסיים בלבד.

ChilD SouL

New member
בחינות../images/Emo88.gif

ואם כבר עבודות אז לבד, ואם בקבוצה - אז לדון ולכתוב יחדיו, אבל שיתחלק שווה בשווה.

הייבי

New member
בחינות! בחינות! בחינות!

בחינה זה מאמץ ממוקד- לומדים, ניגשים, נגמר. עבודה תמיד אפשר לשפר עוד קצת, לשכתב עוד פסקה, למצוא עוד שביב מאמר להסתמך עליו. אם אפשר לבחור אז אני מעדיפה לבד (אם כי אחרי שנתיים וחצי יש אנשים שאני כבר סומכת עליהם ולא איכפת לי לעבוד איתם). אם צריך להגיש בקבוצה ואין ברירה אז אני מעדיפה להיפגש, כי קשה לי לסמוך בעיניים עצומות על מישהו אחר לגבי ציונים שלי וחוץ מזה, בד"כ עבודה בקבוצות בנויה ככה שהיא קשה מדי לעשות לבד (אז אם כל אחד עושה חלק, לא רואים את התמונה המלאה ויש סיכון להחמיץ דברים).

amazone

New member
ברור שעבודה...

ואם כבר - אז עבודה לבד. למה להתחיל לריב? אצלי גם עבודה בקבוצה היא עבודה לבד כי אני מאלה שמתעלקים עליה בקבוצות ושום חרטא ברטא - מעדיפה לעשות סמינריון ברמת דוקטורט - גם אם יצרפו אליי קבוצה ייצא שאעשה אותה לבד

למעלה