עבודות של RIPLY

• פותח הנושא SC
  • פורסם בתאריך

הליויתן

New member
מעניין,העובר ...

צריך להיות יותר קומפקטי באריזה שלו אם רוצים שזה יהיה ריאליסטי. מעבר לזה אני לא ממש מבין בציור אז יותר טוב שלא אכתוב!

r i p l y

New member
אני אוהבת שהציורים שלי די גדולים

ני לא אוהבת לצייר בגודל של 50 סמ על 50 סמ העבודה של הדינוזאור הירוק. היא משהו כמו 70 על 80 אם 90 סמ והדינוזאור הכתום יותר ארוכה והציור השלשי הוא משהו כמו מטר וחצי על מטר ועשרים בערך.

moti80

New member
מ...אוהבת גודל - כמוני :)

תתחילי לצייר על קירות...יתן לך אפשרות לצייר ביותר גדול. אם את ממש ממש ממש אוהבת גדול אז את יכולה גם לצייר על בניינים :) הציור האחרון שלי היה בשטח של כמעט 200 מ"ר. באורך של כ-50 מטרים ובגובה של 4.20 מטרים.... לדעתי לגודל יש עוצמה מיוחדת, אני אוהב שנשים עומדים קטנים ליד יצירה ענקית, זה כמו מעלה אותה לדרגת אלוהות, משהו עצום, גדול ומלא עוצמה. שמש מוטי

moti80

New member
אמ...מי זו ריפלי? ואשמח אם היא>

תכתוב קצת על כל יצירה... זה נראה מעניין מאוד, אז זה לא רישום, לכן מעניין להבין מה עומד מאחרי זה... שמש מוטי

r i p l y

New member
קראו לי אז באתי.../images/Emo13.gif

אז ככה... העבודות של הדינוזאורים הם מהלימודים שלי . כרגע אני יותר מציירת בסגנון הציור השלישי הנוסף בנושא של גוף האדם. הסגנון שלי הוא אקספרסיבי כמו שניתן לראות...
שילובי צבעים מה שבא לי.... די צעקניים לפעמים אבל זה מה שיפה בזה. שילובי צבעים מעניינים ולפתח את זה אגב את הציור בנושא הגוף ציירתי עם שפכטל ועם הידיים.. וכמעט שלא בעזרת המכחול . אז זהו לבינתיים יעל.

BlueCat

New member
תתפלאי, יש מי שעובר על הפורומים

גם ב2:20 בלילה... וכשאת כותבת הודעות בשעה כזאת, אל תצפי לתגובות מהירות, אנחנו פורום לא צ´אט. ובקשר לעבודות שלך- אהבתי! הצבעים החזקים, השילוב, המריחות הטכניקה.... (אח, אין כמו לעבוד עם הידיים- יותר טוב מכל מכחול או מברשת). אישית העדפתי את ציורי הדינוזאורים, אבל זה בטח בגלל החיבה שיש לי אל היצורים האלמותיים והמיסתוריים האלה (ותסלחו לי עם אני נשמע מתמרח)...

למעלה