עבודות סטודנטים

student122

New member
עבודות סטודנטים

היי לכולם!! בתור סטודנטים, במה אתם עובדים? אני שמה לב שיותר ויותר הולכים לעבוד במוקדים טלפוניים כי זה מאפשר גמישות, מעט משמרות וכל זה. הבעיה שבאיזור המרכז\השרון יש המון. מנסיונכם, מה המוקדים שהכי משתלם לעבוד בהם ובתור מה?

תשאלי את זה בנותני שירות

מוקדים טלפונים מאפשר גמישות ??? רוב המוקדים דורשים 4-5 משמרות בשבוע, אני עד היום לא הבנתי איך אפשר לשלב את זה עם לימודים נורמלים. עם זאת , הכרתי מישהי שלמדה מנהל עסקים במכללת שקר כלשהי, והלימודים שלה היו יום אחד מלא, ועוד חצי יום בשבוע, אז עם כזאת מערכת אפשר לעבוד כמעט בהכל, לא צריך יותר מדי את ה"גמישות" של המוקדים הטלפונים.

student122

New member
זהו שיש כאלה שמאפשרים 3 בשבוע

וזה נראה לי, (לא מנסיון כי לא עבדתי בזה אף פעם), בין המקומות היחידים שהם לא מלצרות שאיכשהו אפשר לעשות בהם יותר מהמינימום. כי משרה חלקית במשכורת מינימום זה בקושי מגרד ת'1500 ש"ח.

חח את חושבת שבמוקדי שירות תתעשרי ?

בכל מקרה 3 פעמים בשבוע יש בישראכרט 3 פעמים+שישי אחת ל3 שבועות. [נמצא בתל אביב לא רחוק מעזריאלי, שכר ככל הנראה 22.5 , וקצת יותר בשעות הערב, יש בונוסים לא גבוהים במיוחד] באורנג' יש מוקד ISP -שם יש משרת סטודנט של 3 פעמים בשבוע. [לא מכירה תנאים-אבל יש הסעות, זה באפק בראש העין] בהוט יש משרת סטודנט 3 פעמים בשבוע+שישי. [שכר מינימום כבסיס, יש בונוסים, יש הסעות מהרבה מקומות נמצא ביקום] באקספון מבקשים 3 משמרות.. [הם יושבים בפתח תקווה.] בהצלחה! קשה לי להאמין שיש עוד מוקדים שמאפשרים 3 משמרות, כי די חרשתי על האופציות.

student122

New member
אחלה, תודה רבה

אם היה אפשר להתעשר מזה, לא הייתי הולכת עכשיו ללמוד תואר. מחפשת משהו שאפשר להרוויח בו קצת יותר מבשאר, זה הכל...

amazone

New member
אם היה אפשר להתעשר אחרי תואר אחד

אקדמאים לא היו ממשיכים לעבוד בש"ל

Lir האחת

New member
שיעורים פרטיים../images/Emo45.gif

נראה לי שזה עדיף על משכורת מינימום משרה של הרבה שעות ומעט מאוד כסף לשעה. לדעתי בתור סטודנטית זה יכול להיות משתלם, אם כמובן יש לך מספר יחסית רב של תלמידים.

amazone

New member
היא צריכה משהו סמלי ולו רק בשביל תשלום בט"ל

עדיף לשלם שקל וחצי לחודש מאשר 250

amazone

New member
תעבדי כדיילת שיווק

חמישי-שישי תמורת 25 לשעה - יפטור אותך מתשלום בט"ל. ביתר הזמן הפנוי תקלידי, תתרגמי, תעבירי שיעורים פרטיים - מכל הבא ליד נ.ב כנסי לאתרים בחתימה שלי

havasi

New member
מוכר גלידות

אחלה עבודה חוץ מהכסף שזה לא רע בכלל יש גם המון גלידות בחינם ממש אחלה

efectהפרפר

New member
אל תשכחי שאת מחוייבת בנוסף,

לקורס במשרה מלאה למשך חודש ברוב המקרים [לפעמים יותר או פחות] בנוסף להתחייבות לכמות שעות/משמרות בשבוע או ימים שלא בהכרח מתאימים לך למערכת

למעלה