עבודות לחופש

shambi

New member
עבודות לחופש

אני יודעת שדיברנו על זה המון אבל מצאתי עבודה לשעות בוקר - צהריים וחשבתי שאולי עבודה לערב תתאים בטלמארקטינג [אם כתבתי את זה נכון בכלל..]. למישהו יש מושג איך מגיעים אלהם?

meiritamir

New member
חפש בלוחות דרושים...

יש המוןןןןןןןן כאלה... חפש תחת קטגוריה "טלמרקטינג" "מוקדנות" "מכירות", ובעיקר תחת "סטונדנטים וצעירים". בהצלחה! אני מצאתי לי את העבודה הכי סטייל שבעולם - בהרצליה פיתוח, בתנאים הכי טובים שיש, שכר טוב, ובחברה מוכרת למדי - נייקי הלוא היא Nike. :)

GeJuFan

New member
לי יש ראיון ביום ראשון הזה

לעבודה בטלמרקטינג לידיעות אחרונות, תזכרו זה עדיין רק ראיון. אני מציעה שתרשמי לכמה חברות כוח אדם באזור שלך. וכמובן תחרשי את העיתונים, תמיד יש עבודה. רק צריך לדעת לחפש.

מיצי007

New member
אני גם צריכה עבודה לשעות הבוקר

וצהריים. איזה עבודות קיימות כאלו?

GeJuFan

New member
אמרתי לחרוש על העיתונים

והכי חשוב פתחי את הדפי זהב בכוח אדם וחפשי חברות שנמצאות אצלך בעיר או בסביבה הקרובה אלייך.

GeJuFan

New member
לא לא לשבת ולחכות כי כלום לא יקרה

תמשיכי לחרוש על העיתונים. זה מה שאני עשיתי והיה לי היום ראיון לעבודה. שבטעות נהיה שני ראיונות, בגלל טעות בקניון. נכנסתי לקניון הלא נכון והלכתי לראיון של ידיעות ומעריב(כי הייתי בטוחה שזה המקום הנכון) אחרי שגמרתי להראיין התחלתי ללכת לכיוון קניון אחר בשביל לאכול צהוריים ופתאום ראיתי את השלט של הקניון שלשם הייתי צריכה ללכת לראיון. למזלי רק איחרתי בחמש דקות. אז גם מחר וגם ביום שלישי יש לי תדרוכים לשני העבודות. שד"א שתיהם זה אותו הדבר לגרום לאנשים לעשות מנוי לעיתון יומי. והמשכורת מעולה. תפסיקי להתעצל. יש עבודות רק צריך לחפש רק להירשם לחברת כוח אדם לא יהביא לך עבודה. וכיוון שאני מאמינה שאת בת שבע עשרה לא צריכה להיות לך בעיה למצוא משהו טוב.

מיצי007

New member
טחחחחחחח

מה את חושבת שאני לא הולכת ומחפשת? השארתי את הפרטים שלי בכל מקום אפשרי נרשמתי בכח אדם ועכשיו אני גם מחפשת בעיתונים

shambi

New member
כל העניין הזה סתם מתסכל...

אוף אני רוצה בית ספר! לא, לא אמרתי את זה...

GeJuFan

New member
את בת 17 לא?

אז לא צריכה להיות לך בעיה להשיג עבודה. כשנערה בת 17 לא מצליחה לקבל עבודה זה יותר מכך שאין מקומות עבודה.

fa1afe1

New member
ראיון לטלמרקטינג זה שטויות

הייתי בטלמרקטינג של מעריב, הראיון זה רק תהליך רשמי מה שיקבע אם תשארי בעבודה זה מספר המכירות שתעשה\י

CANDY MAN

New member
אל תלכי למעריב!!! - תקראי!

עבדתי בטלמרטינג שלהם וכשהייתי צריך לקבל משכורת הם החסירו לי סתם ככה בערך 500 שקל... הייתי צריך להתמודד נגדם בערך חודש שלם בטלפונים, איומים ותביעה עד שהם הבינו שאני רציני ושילמו לי את ה-500 שקל האלה... בקיצור, אל תלכי אליהם - הם גנבים! והתנאים מסריחים! (חדר קטן, צפוף ובלי מזגן)

מיצי007

New member
אני הולכת היום

לראיון בטלמרקטינג למעריב ולבזק בינלאומי,בשעות הערב. דבר שווה?או שלא?

למעלה