עבודות חדשות

עבודות חדשות

הי. אני מעלה כמה תמונות של ראנרים בטכניקת BRAID CHEVERON , משהו קלי-קלוטו שהכנתי לפני מיתקפת מתנות פסח.
סתם לידיעה - עשיתי את זה בשתי רמות גימור - הכחולים זה רק בד טופ ובד תחתון. הצבעים החמים הם קווילט רגיל- שלוש שכבות, תפורים חופשיים במכונה וגימור כרית. הבאתי את הראנרים לקבוצת ההתעמלות שלי - הן לא קווילטריות, אז הן מהוות את קבוצת המבחן שלי. ואכן - כולן אמרו שרואים שהראנרים עם שלושת השכבות נראים מכובדים ויציבים יותר.

המשך ראנרים

הרי הם לא אוהבים לבוא בבודדים, אז אניעושה אותם תמיד בקבוצות.......

פרח46

New member
הראנרים נפלאים. אהבתי את הצבעים שבחרת.

טכניקה נהדרת, ועד כמה שזכור לי, גם לא מסובכת.
חבל שלא רואים הרבה עבודות בטכניקה הזו.
חשבתי שכבר אבד עליה הכלח.
יש לזה תמיד את אפקט ה- wow.

נ אוה

New member
ראנרים יפהפיים

זה בצבעי הסתיו מהמם
שילוב נהדר של צבעים

תמר400

New member
מאוד יפים

גם אני יותר אוהבת עם שלוש שכבות ותיפורים.

yonaat

New member
שילובי הצבעים - נהדרים

וכל הראנרים ממש מצאו חן בעיני.
לטעמי גם צריך מילוי דק לראנר. אני משתמשת אקרילן הדביק - באיזה את השתמשת?

מילוי דקיק לראנרים

השתמשתי באקרילן מאד דק, חלק מהסוג שיש לו דבקכמו שהיזכרת וחלק מהסוג שיש עליו נקודות דבק פזורות. מילוי כותנה היה אולי יותר יפה, אבל לא היה לי בבית. זה סוג עבודה שהייתי משתמשת בשקט בספריי לטלאים אם לא היה לי אקרילן דביק כלשהו.

yonaat

New member
את מתכוונת פשוט לבד כותנה רגיל

עם ספריי לטלאים?
לא חשבתי על זה...
שווה לנסות

הבהרה- הספריי זה להצמדת אקרילן

לא התכוונתי להצמיד רק 2 בדים ביחד עם ספריי. אין שום טעם בכך. התכוונתי שאם היה רק מילוי דק, בלי דבק כלשהו לסיוע, אז הייתי שוקלת שימוש בספריי לטלאים כדי להצמיד את השכבות יחדיו ולחסוך לעצמי את נושא סיכות הביטחון/הכלבה . זה כמובן לא הכרחי, וגם דבק על המילוי לא הכרחי, כי תמיד אפשר לחבר את השכבות בדרך הקלאסית, ולעשות עליהם תיפורים שייתפסו את הכל.

הדור

New member
יוספה הבובות כלבבי.

והרנד מקסים.
פשוט שכחתי את הגזרה הזו

הי יוספה,

הראנרים מדהימים. בא להכין שניים לפסח למתנה.
היכן ניתן למצוא הנחיות לטכניקה שציינת?

לי קצת הזכיר ברג'לו..

בלה

הטכניקה נקראת BRAID CHVERON

העליתי לך לינק מ-quilter's cache / האמת שזה מאד פשוט - תחשבי על זה כמו על לוג קבין שמוסיפים רצועות כל פעם , אבל באותו גודל. אני עבדתי עם ריבוע בגודל 8.5" X 8.5" , והצמדתי אליו רצועות בגודל 8.5X2.5" . פעם רצועה אחת ופעם רצועה באותו גודל שהצמדתי אליה ריבוע בגודל 2.5X2.5 . מוסיפים את הרצועות לסירוגין. מובן מאליו שמקבלים שוליים משוננים. את השוליים "גוזמים" בתום התפירה כך שיהיו שוליים ישרים. .

או קיי, מכירה את הטכניקה

פשוט מכירה אותה בשם צמות (Brades)
לא הכרתי את השם שאת ציינת, וחשבתי שאולי יש דרך אחרת להכין את ה"צמות".

תודה יקירה
שבת שלום,
בלה

למעלה