עבודות חדשות מפוליאסטר, לפני האמייל.
נ נוני צנוני New member 1/10/04 #21 עבודות מקסימות עבודות יפיפיות ומקצועיות נשאלו כמה שאלות לגבי העבודות 5אשמח לקבל תשובות על גבי הפורום שגם אנחנו נלמד קצת תודה וחג שמח
עבודות מקסימות עבודות יפיפיות ומקצועיות נשאלו כמה שאלות לגבי העבודות 5אשמח לקבל תשובות על גבי הפורום שגם אנחנו נלמד קצת תודה וחג שמח
א איריS New member 30/9/04 #4 פוסטר לסלון , תמונה אהובה עלי. התמונה עושה לו ממש עוול, לא רואים את כל הקישוטים על השימלה.
M msorit New member 1/10/04 #14 שאלה קטנה אני מבינה שהמסגרת עוצבה בעזרת משחת עיצוב תוכלי לומר לי איך הצלחת לדייק בגוון של הצבע שבעזרתו המשכת א הציור על המסגרת???
שאלה קטנה אני מבינה שהמסגרת עוצבה בעזרת משחת עיצוב תוכלי לומר לי איך הצלחת לדייק בגוון של הצבע שבעזרתו המשכת א הציור על המסגרת???
א אילת39 New member 1/10/04 #7 איריס מקסים! שאלה לגבי האמייל איך את מורחת אייל על חמסה שטוחה לגמרי? עם מכחול? כי בדרך כלל שופכים אמייל, נכון? פשוט תוהה לאם הולכים העודפים....
איריס מקסים! שאלה לגבי האמייל איך את מורחת אייל על חמסה שטוחה לגמרי? עם מכחול? כי בדרך כלל שופכים אמייל, נכון? פשוט תוהה לאם הולכים העודפים....
א איריS New member 1/10/04 #25 הי איילת. לגבי האמייל, הנה טיפ שכבר רשמתי פעם. אני מורחת ואזלין סביב החמסה, שופכת את האמייל, ואז פשוט משחקת עם החמסה עד שכולה מתמלאת באמייל.
הי איילת. לגבי האמייל, הנה טיפ שכבר רשמתי פעם. אני מורחת ואזלין סביב החמסה, שופכת את האמייל, ואז פשוט משחקת עם החמסה עד שכולה מתמלאת באמייל.
ק קשתז New member 1/10/04 #8 היציקה היא שלך או קנויה? נעים לראות חמסה שונה ממה שהרוב מעלים. אשמח לראות את העבודה אחרי האימייל קשת
א איריS New member 1/10/04 #24 ../images/Emo51.gif קשתז. החמסה קנויה כך. בהחלט אעלה אותה לאחר האמייל שמשדרג אותה לגמרי.
M msorit New member 1/10/04 #9 אמנם לא מגיע לרמה אבל גם אני מעלה שעון מסחרי ששופץ בעזרת משחת עיצוב ומפית
ה הילה כוכביות New member 1/10/04 #17 ../images/Emo140.gif השעון מקסים יש לי שעון כזה בבית שחור לבן עשית לי חשק לשנות אותו .
M msorit New member 1/10/04 #18 מה שמיוחד בשעון הזה והביא לי חשק ל"טפל" בו היא העובדה שהרקע שלו עליו הודבקה המפית הוא נשלף ולכן זה היה קל לא בטוח שהיית מנסה אם הייתי צריכה לפתוח אותו כדי למחוק את הפרסומת. אגב אם הפרסומת רשומה על הזכוכית אפשר לנסות למחוק אותה עם אצטון
מה שמיוחד בשעון הזה והביא לי חשק ל"טפל" בו היא העובדה שהרקע שלו עליו הודבקה המפית הוא נשלף ולכן זה היה קל לא בטוח שהיית מנסה אם הייתי צריכה לפתוח אותו כדי למחוק את הפרסומת. אגב אם הפרסומת רשומה על הזכוכית אפשר לנסות למחוק אותה עם אצטון