עבודות חדשות .שולחן בשיטת פטיברה שזה יציקת זכוכית בתבנית פלסטר(סוג של גבס) וקוורץ.
א אילאיל2 New member 20/11/02 #1 עבודות חדשות .שולחן בשיטת פטיברה שזה יציקת זכוכית בתבנית פלסטר(סוג של גבס) וקוורץ.
א אילאיל2 New member 20/11/02 #3 זוג גביעי יין צריבה על זכוכית בחלק העליון ועל החלק הזה ציור באקריליק.
א אילאיל2 New member 20/11/02 #5 קישוט לבקבוק עשוי ג´ולים בהלחמה. הקישוט נייד ניתן להעברה לבקבוק אחר.
א אנפילאות New member 20/11/02 #7 איזה רעיון מקורי ומקסים! הכל יפה ואסתטי להפליא (חבל שתמונה אחת לא נפתחה לי) אבל זה משגע בעיני. רעיון יפהפה! אני הייתי קונה כזה בשקט!
איזה רעיון מקורי ומקסים! הכל יפה ואסתטי להפליא (חבל שתמונה אחת לא נפתחה לי) אבל זה משגע בעיני. רעיון יפהפה! אני הייתי קונה כזה בשקט!
N nikit1 New member 20/11/02 #17 זה כל כך יפה! עבודות יפיפיות אהבתי במיוחד את הפיוזינג (שולחת לך מסר בנושא).
א אורלי99 New member 20/11/02 #13 עכשיו אני רואה מה את לומדת.... ומה זה פיוזינג. עבודות ממש יפות במיוחד אהבתי את הצלחות השונות.
L lilachh New member 20/11/02 #16 מקסים - איזה יצירתיות -אהבתי במיוחד את הצלחות ואת השולחן - וגם אני יודעת עכשיו מה זה פיוזינג
א אילאיל2 New member 20/11/02 #19 רוןרון את הזכוכית במכללת ורצברגר (אוי איזה שירות אני עושה להם בחינם) את יתר הדברים במשך השנים למדתי להוראה.
רוןרון את הזכוכית במכללת ורצברגר (אוי איזה שירות אני עושה להם בחינם) את יתר הדברים במשך השנים למדתי להוראה.