עבודות בית ספר
פעם לפני הרבה הרבה שנים, שהייתי צריכה להגיש סיכום או חיבור או עבודה שנתית. הייתי ניגשת לספרייה הציבורית "לאסוף חומר" לצלם עם המכונות הענתיקות. משתמשת באננציקלופדיות שהיו ברשותי בבית קוראת את החומר ומזה מסכמת, ממלאת יבמה של טיוטות בכתב יד (כתב חרטומים
, או כתב רופאים, אבל באמת השתדלתי
) מאיירת עם טושים ומארקים זוהרים ומגישה את היצירת מופת שלי למורה ביראת כבוד
לא כמו היום היחס למורים. היום הכל נגיש באינטרנט, פורומים של סיכומי עבודות, לינקים ותמונות. העתק ~> הדבק~>הוספת תמונה~>עריכה~>הדפסה ונגמר סיפור, הכל חפוז, מהיר וקליל. אני בספק אם קוראים מה שמעתיקים
. יש לי בת דודה שכל מה שקשור לעבודות זאת אני
, תחפשי לי תנסחי לי תקצרי לי תמצאי לי תמונות מתאימות. וממש ברגע לתיק תק היא באה לבצע את המוטל עליה מבחינת בית הספר. מצד אחד אני ממש לא בעד השיטה הזאת, אני בעד זה שיתאמצו יקראו ושמשהו יכנס לקודקוד. ומצד שני באים 24 שעות לפני והנערונת (12) צריכה למחר את העבודה אז להגיד לה גיברת עד כאן? המצחיק והאירוני כאן שאני שואלת אותה:"נו... כמה קיבלתי? איזה ציון?"
מה דעתכם? החיפוש ואיסוף חומר סיכום של פעם? או הדרך הקלה דרך האינטרנט?
פעם לפני הרבה הרבה שנים, שהייתי צריכה להגיש סיכום או חיבור או עבודה שנתית. הייתי ניגשת לספרייה הציבורית "לאסוף חומר" לצלם עם המכונות הענתיקות. משתמשת באננציקלופדיות שהיו ברשותי בבית קוראת את החומר ומזה מסכמת, ממלאת יבמה של טיוטות בכתב יד (כתב חרטומים