עבודות בדרך

עבודות בדרך

בשל עבודות באחד הרחובות העירוניים בוטלו כמה תחנות בקו. המתנתי בתחנת אוטובוס שבוטלה להגעת הקו, כי לא ידעתי שבוטלה כי על התחנה לא הופיעה שום הודעה בנושא. מחברת האוטובוסים נמסר לי כי חובת ההודעה לא חלה עליה אלא על הרשות המקומית. א. האם החברה צודקת ועליי לבוא בטענות לעירייה? ב. אם כן - העירייה גרמה לי נזק ועוגמת נפש, ממי עליי לדרוש פיצוי?

צוות Gov

New member
עבודות בדרך

שלום רב, לצערי, לא הצלחתי לאתר מידע מדויק העונה לפנייתך. להן המידע המפורסם באתר משרד התחבורה: למי עליי לפנות אם לא קיבלתי מענה מספק מחברת האוטובוסים? אם פנייתכם לא טופלה לשביעות רצונכם ע"י חברת האוטובוסים, ניתן להגיש תלונה בדואר או בפקס, בצירוף ההתכתבויות בנושא אל המפקח על התעבורה במשרד התחבורה, על פי מחוזות: מרכז: רח' המלאכה 8, ת"ד 57109 תל אביב 61570, פקס 03-5657216 ירושלים והדרום: בניין ג'נרי א', רח' בנק ישראל 5, ת"ד 867 ירושלים 91008, פקס 02-6663108/22 חיפה והצפון: רח' פלי"ם 15א', בנין ב', קריית הממשלה, ת"ד 807 חיפה 31000, פקס 04-8632029 האם יש מגבלות על הגשת תלונה? כדי למנוע כפילויות ולהבטיח טיפול הולם בתלונתכם, לא יטופלו תלונות במקרים הבאים: תלונה על עניין הנדון או שהוכרע בבית משפט תלונות המטופלות במקביל במשרד מבקר המדינה, במשטרה או ברשות ציבורית אחרת תלונה שהוגשה לאחר יותר משנה מיום האירוע דרישה לפיצוי כספי מגוף חיצוני, כגון חברת אוטובוסים, מוסך תלונות אנונימיות פניות בנושאים הקשורים לרשויות המקומיות מופנות אל משרד הפנים: המחלקה לפניות הציבור ברשויות המקומיות מטפלת בפניות המגיעות מהתושבים וכן מחברי מועצה המעבירים תלונות והשגות על מחדלים ומפגעים שונים בתחום הרשות. כעיקרון מטופלות פניות רק לאחר שהמתלונן מיצה את הליכי התלונה הן ברשות והן במחוז והתשובות אשר קבל לא השביעו את רצונו. טלפון: 07 / 6293310 - 02 פקס: 6293336 - 02 כתובת: האגף לביקורת ברשויות המקומיות, משרד הפנים, רחוב שלומציון המלכה 1, ירושלים, ת.ד. 1091, מיקוד 94146. בברכה, קרן.

אם אתם לא יכולים להדריך אותי מי יכול?

אינכם יכולים אפילו להדריך אותי למי עלי להגיש תלונה במקרה של טענה מול העירייה!

צוות Gov

New member
אם אתם לא יכולים להדריך אותי מי יכול?

שלום, כפי שציינתי באפשרותך לפנות הן למשרד התחבורה והן למשרד הפנים. בנוסף, באפשרותך לפנות ישירות אל הרשות המקומית. בברכה, קרן

למעלה