עבודות איפור שלי...

blue eyes angel

New member
היי,

לדעתי השואו פה הפך להיות הדבקת האבנים ... אני יושב ומסתכל רק על האבנים ולא על האיפור שנבלע פה לחלוטין. מה שכן, האיפור אכן נראה אנמי מידי ...

אתם מוזמנים להגיב חופשי...

בקרוב אני יעלה עוד תמונות מהפקות שונות שכרגע אני עובדת עליהם... שבוע נעים הילה דהן.

בכלליות

אני לא אהבתי את התמונות. אבל באיפור אני לא מומחה גדול אז אני ישאיר את החוו"ד בנושא לאנשים שכן מתעסקים בזה

אהבתי רק את העבודה הראשונה

כי גם הדוגמנית יפה, חושנית כזאת! אהבתי

שהשהשה1

New member
האמת

הדוגמניות מזעזעות, חוץ מהאחרונה, יאנה. הראשונה נראה כאילו היא לא יודעת מה לעשות עם הפה שלה, אז היא פותחת אותו וזה יוצא מזעזע. רואים שהיא יפה, אבל פשוט הפה... השנייה, לא אהבתי בכללית. והשלישית, אלוהים השיניים! לא דוגמנית! האחרונה, כמו שאמרתי יצאה מעולה מכל הבחינות. אבל בלי קשר, האיפור מאוד יפה!

חלק מהבנות לא דוגמניות

המטרה הייתה האיפור ולא הדוגמניות.. נכון שחשוב לקחת בנות שיראו טוב וידעו לעמוד מול מצלמה... אבל זו לא המטרה העיקרית.

שהשהשה1

New member
אה, אז בסדר

אם זאת הייתה המטרה... אז איפור מקסים! (אבל כמובן שציינתי את זה)

1Unicorn1

New member
זה חלק מאד חשוב ולדעתי זה גורם לפספוס המטרה

זה כמו שתביאי בנות יפיפיות אבל צלם גרוע - אבל הרי האיפור זו המטרה העיקרית .. חשוב לשים לב להכל כי כל ה"מסביב" עושה את התמונה, כולל הדוגמנית.

נכון את צתודקת לפי דעתי..

את צריכה גם להראות בבוק עבודות שלך שלא כל הבנות הם דוגמניות כי אז תבוא לקוחה ותגיד רק דוגמניות נאת מאפרת ותתחיל עם היסורי מצפון שהיא זקנה ולא דוגמנית והיאנ לא תראה ככה ותתבאס.. אז צריך גם שיהיו בנות שהם לא נראות דוגמניות והם לא דוגמניות שהלקוחה תראה שלא רק דוגמניות את מאפרת גם בנות רגילות שלא יתחילו עם היסורי מצפון והבכי וההיסטריה שלהם.(חעחעע אני יודעת את זה כי המורה שלי לאיפור הסבירה לי את זה :p)

blue eyes angel

New member
מזעזעות ?!?!?

יש לך אוצר מילים אחר ? השיניים ??? סתם באת להעניק הערות לא בונות ולבלבל את השכל או להעניק ביקורת בונה ?

שהשהשה1

New member
היי לך

קודם כל, את לא יכולה לקבוע את דעתי, כי זאת דעתי. אם אני הלקוח אז התמונות אמורות למכור לי את המוצר, והדוגמנית צריכה לעשות את העבודה שלה, ומצטערת הדוגמניות (לא כולן) פשוט לא עובדות. הראשונה אמנם לא מזעזעת, אבל כדאי שלא תפתח את הפה, כי כן, השיניים קצת גדולות ואני לא מוצאת אותן יפות. האחרונה אני אוהבת. השלישית (נדמה לי) את ראית את השיניים שלה? אז כן המילה בהחלט התאימה כי גם הפאק הכי קטן יכול לא למכור את המוצר וכאן הפאק נורא בולט לי, לכן חשוב לבחור דוגמניות שיעבירו את המוצר טוב מתוך התמונה. ואני מצטערת, אבל אני לא מהאלה שזורקות מחמאות ופירגונים, אני אומרת את דעתי. אין לי ביקורת רעה על האיפור, שהוא מאוד יפה, אבל כן יש לי ביקורת על בחירת הדוגמניות, כי אל תשכחי אני הלקוח. ואני חושבת שאם רוצים למכור טוב צריך גם את ה"כלי" הטוב ביותר ולדעת איך להשתמש בו. ובזה לדעתי היתה אכזבה.

blue eyes angel

New member
תגובה,

קודם כל אני גבר ולא אישה ... זה דבר ראשון. יש הבדל בין להיות אדם אגרסיבי שלא שולט על הפה שלו לעומת אדם שיודע להעניק ביקורת בונה. את מי שאת מציגה את עצמך ... ובהודעה הזאת רשמת את הנימוק לדעתך בצורה משכנעת ... וזה מה שבקשתי. אני לא הופך את השיחה הזאת לדיון מעמיק בנושא, פשוט מאוד חשוב להעביר את דעתך בצורה נכונה. בחירת הכלי (דוגמנית) - דרך אגב אני חייב להתרעם על השימוש במילה הזאת, כי אני לא חושב שדוגמניות או בכלל נשים מהוות כלי מסוים, אובייקט, זאת מחשבה לא נכונה, אבל זאת דעתך ואני מכבד את זה. אכן אני מסכים כי לתיק עבודות של מאפר/ת חייבים להופיע איפורים אשר יתאימו לביוטי ולשואו/פאשן והדוגמניות אשר נמצאות בו יהיו אכן בעלות נתונים גבוהים למדי (כי פשוט זאת החברה בה אנו נמצאים בה). גם אני לא אחד שיזרוק מחמאות על כל דבר שזז, ואני אומר את דעתי די בכל רם וברור, אבל חשוב שבכדי שמקבל המסר יפיק את התועלת מההערות שלך, הן צריכות להיות מנוסחות נכונה. מקווה שירדת לסוף דעתי, תודה.

שהשהשה1

New member
מסכימה איתך

צריך להגיד מילים בצורה הנכונה, וכן, לפעמים אני פשוט אומרת את דעתי, כי אחריי הכל אחר כך באים למקום כלשהו - הדוגמנית לסוכנות או האיפור ללקוח, ומציגים את עצמך ואתה עלול לשמוע את אותן תגובות. אז גם צריך לדעת שצריך להתכונן בעיקר נפשית לתגובות כאלה. כך או כך בעולם האמיתי כל אותם מקבלי התגובות יקבלו תגובות טובות ורעות כאחת ועם זה גם צריך להתכונן, גם אם זה נשמע קצת מגעיל. מסכימה שהשימוש במילה "כלי" קצת לא נכון, ולא התכוונתי שזה יישמע כמו שזה נשמע. לא התכוונתי שהדוגמנית היא אובייקט, אלא המישהו שמעביר את המוצר, המייצגת, השגרירה. יש המון מילים, יותר נחמדות. אז מקווה שאכן הגענו להבנה.

scarlet moon

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

האיפור ממש מקסים לדעתי. במיוחד אהבתי את הסט השלישי, עם ה'יהלומים'. האמת שאני זוכרת אותו כי כשבאתי לקחת את התמונות של פרויקט השואו שלי ראיתי את התמונות האלה אצל אבי וחשבתי לעצמי שזה ממש יפה
(וגם זיהיתי את הדוגמנית מפה
) אבל לדעתי פרסמת את זה במקום הלא נכון כי פה רוב התגובות יהיו על הדוגמניות והצילום שזה פחות רלוונטי לך ולא התגובות הענייניות שאת סביר להניח מחפשת. בואי לפורום איפור!

1Unicorn1

New member
עבודות מאד יפות

אבל שימי לב לכמה דברים קטנים: בעבודה הראשונה - בצד שמאל (ימין של הדוגמנית) יש יותר צבע מבצד השני - יש צורך באיזון בין שתי העיניים מהבחינה הזו. בעבודה השניה - כפי שקנדה העירה לך התיחום "מפיל" לדוגמנית את העין והיה צורך למשוך אותו כלפי מעלה. כמו כן, היה מקום לתקן את השפתיים, שימי לב לצד הימני של השפה התחתונה - נראה כאילו זה מרוח .. גם חסר סומק. העבודה השלישית - חסר לי צבע בשפתיים ושוב סומק. העבודה הרביעית - מקסימה אבל שוב חסר קצת צבע בשפתיים. כל הכבוד, עלי והצליחי

למעלה