עבודה2

kiki123

New member
עבודה2 ../images/Emo20.gif

היי, שוב אני... אני לא התכוונתי לעבודה חוקית. להיפך, אם יש מה להציע בעבודה חוקית אני אשמח מאוד מאוד. רק מהי הפרוצדורה.. מה עליי לעשות... עזרה מהררררררררר... תודה!

מה? מי? על מה אתה מדבר?

שרשר שאלותיך שנדע למה אתה מתכוון בלי לחפש במרחבי הפורום.

TC1979

New member
כל עבודה לא חוקית בקנדה היא פסולה

זה לא שווה את הסיכון (אם תתפס לא תוכל להיכנס לארה"ב, אוסטרליה, ניו זילנד ויש האומרים גם אירופה...) האם זה שווה את זה ??? בכל מקרה, וותר על הרעיון לטובתך ולטובתנו, גם ככה שרפתם את ארה"ב עם העבודות הלא חוקיות, אל תשרפו לנו גם את קנדה. תודה.

kiki123

New member
עבודה חוקית

להיפך, אני מתכוונת לעבודה חוקית. ללא סיכוןוללא עבירה על החוק. אני לא בעלת תואר ולכן יהיה לי קשה. לכן, אני שואלת על עבודות חוקיות אם יש בכלל... תודה.

לא רק קשה, כמעט בלתי אפשרי

בשביל לעבוד חוקי עם ויזת עבודה, את צריכה למצוא מעסיק שיוציא לך ויזה כזו. בשביל שהמעסיק יוכל להוציא לך ויזה כזו, הוא צריך להוכיח לרשויות שאין בקנדה תושב שיכול לבצע את העבודה שבשבילה הוא צריך אותך. כלומר - אם זו עבודה עונתית או עבודה שלא מצריכה כישורים מיוחדים מאוד - רוב הסיכויים שאין מצב שהוא יוכל להוכיח להם דבר כזה. יחד עם זאת יש שורה מצומצמת של מקצועות שלא מצריכים אישור כזה. למשל אנשי דת. את יודעת לתקוע בשופר?

kiki123

New member
אמממ....

לתקוע בשופר???? חחחחחחחח טוב... אני מתחילה עכשיו להבין שזה בלתי אפשרי. בכל מקרה תודה רבה על העזרה. ותודה על הדוגמא הממחישה ביותר: תקיעת שופר.. צאו'...

למעלה